Aspirante optimiste > 20 ani (566)
Raspunsuri - Pagina 12
lorena_86 spune:
ralu cu dr. R. la spital o sa faci cezariana?
el vrea sa-ti faca? ai vb cu el?
ca stiu ca nu prea vor sa faca cezariana decat daca sitoatia o impune

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
andr@ spune:
da lore, asta e avantajul progesteronului mare, sustinere; si oauuuuu ce valori; bebe frumos nume; cate luni ai?
luiza77 spune:
Andra la mine temperatura in perioada cm-ului este de 36.6...36.8...in perioada ovulatie este de 37.5...37.7......si in unele lunii si dupa oculatie se mentine tot ridicata.
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ da lore, asta e avantajul progesteronului mare, sustinere; si oauuuuu ce valori; bebe frumos nume; cate luni ai? |
22 sapt ( 5 luni si jumatate cred ?
The life is too short,to have time for sadness too!
lorena_86 spune:
da andra dar nu a ajutat cu nimic la cele doua sarcini pe care din pacate le-am pierdut la 8 si respectiv 6 s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bebelu86 spune:
Luiza nu am luat nimic finilor. nici ei nu au stiut ce sa ne ia, si atunci am cazut de comun acord sa nu luam nimic.
Lorena..dar tot la Rotaru merg, sunt super multumita de el.
am vb si de cezariana, si a zis k e ok.
oricum mai discutam pan atunci k mai e destul.
p la 32-34sapt punem la punct toate detaliile
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
dana_r spune:
seara buna, fetele!
eu m-am simtit rau de dimineata, nu am prea putut sa rdorm, tot atipeam, si au venit francezii, cam putini dar cu dureri destul de mari, deci declar z1

la fix 28 de zle de la UM. asta e, mai incercam si luna viitoare. ultima din anul de incercari, desi sincer au fost vreo 3-4 luni cand nu am prestat ca au fost difersi factori perturbatori... si daca luna asta nu se prinde, merem la dr. ca asa a ordonat nenea dr. sa vin la incep de toamna.
asa ca is supi, si ma bag la un film ceva.
va pup pe toate, sper sa fie II liniute saptamana asta la ceteva dintre voi!

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
andr@ spune:
luiza e normal sa se mentina ridicata dupa ovulatie, asta denota in primul rand ca ai ovulat, adica confirma ovulatia, si in al doilea rand poate sa confirme si o sarcina; scade cand se apropie menstra; speram la tine sa nu mai scada