Aspirante optimiste > 20 ani (566)
Raspunsuri - Pagina 11
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luiza77 Mersi Alina de urari...si voua la fel va doresc ![]() |
sarumana

The life is too short,to have time for sadness too!
lorena_86 spune:
ralu 

burtica nu ne-o mai arati si noua?
abia astept sa vina ianuarie sa nasti sa-ti vedem frumusetea de fetita si sa ne impartasesti emotiile nasterii
sau tu tot pe cezariana ai ramas? te-ai razgandit?
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
andr@ spune:
da lorena, sunt sigura ca tb indica nivelul progesteronului; bebeluu sa-ti traiasca fetita si sa fie bine pana la capat
nu ne spui la ce nume te-ai gandit?
PaulaFrida spune:
buna seara fetele

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
AlinaBu spune:
ahhh am uitat sa va zic ca am o verisoara care e
in 5 luni si are baietel. Ieri cand am fost la mama era acolo si am pus mana pe burtica si m-am jucat cu el, iar maicasa a zis ca nici la ei nu misca asa cand pune mana pe burta cum misca la mine 
bebelu86 spune:
Lore nu m-am razgandit inca ![]()
nasterea va fi undeva intre Craciun si revelion. asta dc nu vrea sa vina mai dvrm.
nu am mai facut poze de 2 sapt.
mi-a facut nasu aseara la nunta cateva, dar astept sa le trimita. nu se vede cine stie ce...
cum le primesc, va arat,
Alina, Andra multumim 

ne-am gandit la Natalia Maria.![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
lorena_86 spune:
super
m-am calmat si eu
ma temeam de o eventuala infectie, vreo candida ceva de aveam tb asa mare
in mod normal am 37,2-37,6 iar la cm 37
am ramas uimita cand mi-am facut progele si am vazut o asa valoare, asta inseamna ca nu ar trebui sa ma probleme de sustinere...nu?
dar
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
andr@ spune:
luiza cand spui tb mare, pana la cat ajunge? ca eu am auzit fete ce au ramas gravidute si aveau tb maxim 36.7; mi se pare cam putin ptr z21, referindu-ne la un cm de 28zile;
luiza77 spune:
As mai aveau o intrebare de adresat lui Raluca (bebelu86)....am citit ca si tu ai cununat acum cateva saptamani......intrebarea este offtopic...sper sa nu se supere nimeni, dar sunt intr-o mare dilema....voi ce dar le-ati dat finilor si ce le-ati cumparat cadou.....eu cunun in 25 septembrie si sunt cam in ceata....mai am inca 4 perechi de fini de cununie dar acum nu stiu cat mai este darul...ultima pereche de fini am cununat-o acum 3 ani jumatate...sper sa nu te superi de intrebarea adresata....imi raspunzi doar daca vrei...
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida buna seara fetele ![]() ![]() ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
buna seara :">