Aspirante optimiste > 20 ani (566)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

alina,pot sa-ti spun surioara atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara fetelor...vad ca vorbiti nu gluma.....aseara am sarbatorit cu sotul cei 9 ani de casatorie...a fost foarte frumos...o cina linistita si o plimbare sub clar de luna....adevarul este ca era cam frig afara pe la 22.30 dar am rezistat cu stoicism o ora...sincer abia asteptam sa ajung acasa...eram un pic inghetata......nu prea si-a facut efectul paharul de vin servit la restaurant
Vad ca ati vorbit si de varsta...eu am 32 ani si 10 luni.....app sa treceti in listutza si ziua mea de nastere 13.11.1977 su pentru acatist Luiza si Banica Dumnitru...va multumesc anticipat
Eu am spus ca fac testul daca nu imi vine pe 9 septembrie...pana atunci nu incerc nici un test , nu as vrea sa mai fiu dezamagita....mi-a venit si rezultatul de la testul postcoital si este bun...am mai taiat de pe lista si aceasta analiza.....nu mi-a mai ramas de facut nimic,,,decat sa astept sa se intample minunea....si eu imi monitorizez temperatura bazala.....in fiecare dimineatza imi iau temperatura si variaza intre 37,6 si 37, 4....dar sincer nici nu stiu ce sa cred cu temperatura asta...in luna mai mi-a intarziat menstruatia 5 zile si imi masuram tb care era de 37.7...37.5....dar insarcinata nu am fost....asa ca la mine cu temperatura este cu semnul ?........
Va pupacesc pe toate si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

alina,pot sa-ti spun surioara atunci?

ok soro mai mare

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

luiza la asa temperaturi inseamna ca stai fff bine cu progesteronul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da alina..deja am 2 eco la care s-a confirmat k e sigur fetita.
pai sa sti, cum aude muzica, da din picioaruse,.
acu inca nu m0am prins dc ii place sau nu.
dar aflam in curand

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luiza77

Buna seara fetelor...vad ca vorbiti nu gluma.....aseara am sarbatorit cu sotul cei 9 ani de casatorie...a fost foarte frumos...o cina linistita si o plimbare sub clar de luna....adevarul este ca era cam frig afara pe la 22.30 dar am rezistat cu stoicism o ora...sincer abia asteptam sa ajung acasa...eram un pic inghetata......nu prea si-a facut efectul paharul de vin servit la restaurant
Vad ca ati vorbit si de varsta...eu am 32 ani si 10 luni.....app sa treceti in listutza si ziua mea de nastere 13.11.1977 su pentru acatist Luiza si Banica Dumnitru...va multumesc anticipat
Eu am spus ca fac testul daca nu imi vine pe 9 septembrie...pana atunci nu incerc nici un test , nu as vrea sa mai fiu dezamagita....mi-a venit si rezultatul de la testul postcoital si este bun...am mai taiat de pe lista si aceasta analiza.....nu mi-a mai ramas de facut nimic,,,decat sa astept sa se intample minunea....si eu imi monitorizez temperatura bazala.....in fiecare dimineatza imi iau temperatura si variaza intre 37,6 si 37, 4....dar sincer nici nu stiu ce sa cred cu temperatura asta...in luna mai mi-a intarziat menstruatia 5 zile si imi masuram tb care era de 37.7...37.5....dar insarcinata nu am fost....asa ca la mine cu temperatura este cu semnul ?........
Va pupacesc pe toate si sa auzim numai de bine

La multi ani inainte, de casnice si de ani !(nu suna prea bine dar nu am stiut sa ma exprim, va dati voi seama ce am vrut sa zic ) De TB nu stiu ce sa iti zic nu i-am tinut evidenta niciodata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

da alina..deja am 2 eco la care s-a confirmat k e sigur fetita.
pai sa sti, cum aude muzica, da din picioaruse,.
acu inca nu m0am prins dc ii place sau nu.
dar aflam in curand

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

sa iti traiasca! sa te bucuri de ea si sa fie o printesa balerina sau ce iti doresti tu

Mergi la inceput

Da Andra....am facut si luna trecuta toate analizele hormonale care mi-au iesit in parametrii normali..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

andra, asta nu stiam
esti sigura ca progesteronul mare da tb mare?
ca si eu am tb-ul mare dar si progele este 19 in z21
oricum luna trecuta am luat dufaston preventiv dar m-am hotarat sa nu mai iau nimic, las totul de la sine

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Mersi Alina de urari...si voua la fel va doresc

Mergi la inceput