Aspirante optimiste > 20 ani (566)
Raspunsuri - Pagina 14
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana_r multumesc, alina ![]() asta va doresc si voua, tutturor, sincer, ca toate ne dorim bebei...cat de suparata sunt, am si uitat sa urez bun venit fetelor noi si sa stea cat mai putin pe aici! hai fuga la odisee cu voi ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB ovulation ticker |
multumesc,dar tu fuga la odisee ca esti mai de mult timp aici
eu sa mai stau sa va vad pe voi primele 

The life is too short,to have time for sadness too!
dana_r spune:
alina, aceea e semnatura lui ralu (bebelu)
www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
luiza77 spune:
Mersi Andra....la cat mai multi???? Nu...gata am terminat cu cununatul si cu botezatul...am 5 perechi de fini de cununie si 6 fini de botez...imi ajunge...acum cum o vrea DD......abia astept sa se termine ca am un stres mare ....
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui andr@ mie nu-mi apare, serios ![]() |
Ciudat
si la tine soro e z1?The life is too short,to have time for sadness too!
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui dana_r alina, aceea e semnatura lui ralu (bebelu) www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB ovulation ticker |
stiu dar a intrebat andra in cate luni e bebelu si eu i-am raspuns
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui luiza77 Mersi Andra....la cat mai multi???? Nu...gata am terminat cu cununatul si cu botezatul...am 5 perechi de fini de cununie si 6 fini de botez...imi ajunge...acum cum o vrea DD......abia astept sa se termine ca am un stres mare .... |
Niciodata sa nu zici Niocodata
Sa iti traiasca finiiThe life is too short,to have time for sadness too!
andr@ spune:
luiza se zice ca e o mare binecuvantare sa botezi, cununi; dar da, e cam greu in zilele de azi, ca hai sa fim sinceri, e destula cheltuiala; oricum, de ziua ta cred ca esti asaltata de musafiri, cadouri, telefoane, etc
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui andr@ soroooo, de dimineata am scris ca sunt z1 ; te trag de urechi ![]() (glumesc desigur) |
stiu soro dar mai era cineva z1 cu tine deaia am intrebat ca sa fiu sigura ca am uitat ! ma derutati sunteti multe o sa imi fac un txt document si o sa imi notez acolo fiecare chestie sa nu va mai incurc !
Eu dupa cate sti sunt z42 si ieri mi-am facut test si a iesit 1 linie

; te trag de urechi