femei care inseala

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

,DLLC_MELL ,mie imi pare ca te-ai de COSTY80.
Eu va doresc toate cele bune si frumoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costy80 spune:

babyblue ea are 28 de ani,deci normal ar fi trebuit sa aibe capul pe umeri. nu incerc sa ii scot calitatile rele eu doar v-am spus ce s-a intamplat fara sa infloresc nimic. si eu tot 9 luni am fost departe de ea si nu m-am dus la nici una. pt ca sincer iti spun nu am fost si nici nu voi fi niciodata de acord cu adulterul. consider ca pt cateva ore de placere nu se merita sa iti risti casnicia,familia. daca o mai vreau inapoi?....NU. nu ii doresc raul,chiar i-am spus ca sper sa fie fericita daca cu mine nu a putut fi. mi-a daruit un copil minunat pe care il iubesc ca pe ochii din cap...el este ingerasul meu care m-a tinut pe picioare si pt care voi face orice! sper ca intelegi!a-ti vrut sa va spun toata povestea..eu v-am spus-o si atat. iar de venit in bahamas la mine...mi-a zis ca nu se taraie ea pana la mine cu copil mic pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dllc_mell spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

costy, m-ai inteles gresit!
eu nu spun ca TU esti de vina, dar ca in cazul oricarui adulter, ai si TU partea ta de vina. dc arunci vina doar pe ea, nu vei invata nimic pt viitor!!!

1. in cele 9 luni cat stateai plecat, nu pricep de ce sotia Nu venea la tine, cel putin lunar. bahamas, bahamas, dar cu cateva sute de euro pt biletul de avion se putea aranja!

2. faptul ca iti imaginezi ca dc te vezi pe net si vb la tel, e suf, uite ca nu e, o femeie ca si un barbat, are nevoie de prezenta fizica si nu doar pt sex.

precizare: aici e si vina ei ca nu a insistat sa vina la tine, sa te vada mai des, sa te cheme inapoi cand putea, etc! s-a detasat mai usor si a preferat calea adulterului.

eu personal, as fi facut ca trenul in gara sa mi vizitez barbatul, dramuiam banii astfel incat o data pe luna cel putin, eram la sot, chit ca faceam economii la sange! sau dc nu mai puteam, imi avertizam sotul ca nu mai rezist.

3. faptul ca te-a lasat o zi cu copilul bolnav, e adevarat, nu e ok deloc, dar akm si ea s-a chinuit destul singura cu copilul si ea a fost singura cand cel mic era bolnav si asta e. ia-o ca atare. nu e nici o criminala ca te-a lasat si pe tine singur sa vezi ce inseamna copil mic bolnav! nu spun ca e ok, dar nici sa nu o scoatem criminala in serie!

mi se pare ca incerci sa te consolezi ca nu o mai vrei, scotandu=i in evidenta toate relele: ca nu are rabdare cu cel mic, ca l dracuie, etc, eu personal cred ca TU esti dispus sa o ierti si o vrei inapoi, singura problema fiind ca ea e asa dusa cu capul dupa taximetrist, incat nu mai vede in stanga si in dreapta.

intrebare: cati ani are sotia ta?

eu cred ca este f f f tanara, complet imatura, incapabila sa si asume responsabilitatea unei casnicii si a unui copil mic, iar singura ta vina, dc se poate numi vina, este ca te=ai casatorit cu o femeie, pe care o stiai asa, sau poate nu o stiai asa si ti-ai imaginat-o matura, iar in loc sa stai langa ea sa o cizelezi dupa stilul tau, ai plecat la munca.
e drept, intentiile tale au fost f f bune si cred ca esti un barbat deosebit care nu meritai asa ceva, ci o femeie care sa te aprecieze cu adevarat, mai cred ca tu si acum o iubesti si iarasi mai cred ca ai putea sa i mai dai niste sanse, dupa ce si va consuma iubirea cu taximetristul si se va mai maturiza, cu riscul ca s ar putea sa fie tot un esec.

dc nu te simti capabil, nu ai decat varianta sa divortezi si sa iti cauti o femeie care sa te valoreze, cu riscul dezamagirilor...

sincer, imi pare f rau pt tine, chiar nu cred ca meriti asa ceva, chiar cred ca ea este f imatura si NU te iubeste exact cum meriti si pe cat o iubesti tu. si mai cred ca si-o va lua rau de la relatia cu taximetristul, sau cu altul...caci numai un barbat de nu foarte buna calitate se incurca cu o femeie maritata si copil mic, asa ca da ti seama singur ce dezamagire va avea si cu acel taximetrist, mai devreme sau mai tarziu.

imi pare sincer sincer rau pt durerea ta, stiu ca e un soc sa vii si sa ti gasesti sotia cu altul si nu doar ca nu a apreciat nimic din ce ai facut, mai rau, te a dezamagit ingrozitor. incearca insa sa ti pastrezi luciditatea si sa fii sincer fata de tine, sa vezi dc o mai iubesti sau nu si sa nu te repezi sa faci niste gesturi ireparabile.

intrebare 2: de ce nu vorbesti cu taximetristul ca de la barbat la barbat?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Babyble...cine esti tu ca sa il judeci?...eu imi cresc singura copilul so what??daca iti iubesti copilul nu iti este greu sa il cresti...omul a postat aici pentru sustinere morala ,eventual pentru un sfat,o incuraja...si noi...hai sa il invinovatim ca vai ce s-a chinuit biata femeie!Ce mai zici de femeile care isi cresc singure-cuc copii fara absolut nici ajutor...Asa sta mama acasa,eu ma duc la servici ..imi fac nu stiu ce treburi prin orash vin seara si ma culc...vai da' ce chin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dllc_mell spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

,DLLC_MELL ,mie imi pare ca te-ai de COSTY80.
Eu va doresc toate cele bune si frumoase!!!

mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06

main il cer de sot..promit!
nu am voie sa ii sustin ideea?si daca ar fi fost femeie in aceeasi situatie as fi facut la fel!exact prin ce trece el acum am trecut si eu...asta e ideea...gata nu mai spun nimic ca incepe a se interpreta gresit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costy80 spune:

babyblue ce anume sa pot vb cu el? in contextul in care atunci cand i-am zis ca o primesc inapoi tot ea a fost cea care l-a cautat? el a cautat sa profite si a reusit. ce fac ei mai departe nu ma mai intereseaza. eu vreau sa imi vad de ingeras si atat. eu am dus o copilarie anevoioasa si nu vreau ca copilul meu sa duca lipsa de ceva. el este sufletul meu si atunci cand il vad ca zambeste si e fericit sunt si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nu sunt de acord cu inselatu' de nici o forma. Dar cine calca stramb, nu de aceea face, pentru ca e fericit, nu? Acum daca Costy a fost bun si a iertat-o dupa prima abatere, bravo lui, dar de ce se mira la a doua, treia abatere? Nu a banuit ca scartaie ceva intre ei?

Si da, sunt momente in viata cand stai pe dosul tau cuminte si nu fugi dupa bani, in orice mare kkt ai fi dpdv financiar. Astfel de momente ar fi: salvarea casniciei, care ar trebui sa fie pe prim-plan, sotia gravida, bebe mic, etc.

Si a zis cineva mai sus ca te va intreba copilul ce ai realizat in viata. Dar la fel de bine te poate intreba: unde dreaq ai fost pana acum??? Ca pentru mine tata= skype& western union

Aici nu e vorba de feminism, cum a mai mentionat cineva. E doar un caz, cand goana dupa bani a ucis familia. Mi-e mila de femeie, care-si cauta fericirea in alta parte, mi-e mila de Costy care dincolo de faptul ca era nevoit sa stea o zi cu copilul bolnav, a incercat totusi sa faca tot posibilul ca familia lui sa fie fericita, sau cel putin sa scape de datorii, si mi-e mila de copilul acela inocent, care va realiza intr-o buna zi ce noroc are cu bunicii care l-au crescut

ioiii Costy scuzeeee dar cand citesc asa ceva, ca vii acasa dupa enshpe luni si stai o zi cu copil bolnav, ca vezi doamne femeii nu i-a pasat... pai cum nu, l-a lasat cu taicsu, nu? Zau ca-mi sare tandara:((( Asta chiar era o problema? Sau ca ai stat o luna intreaga cu copilul?
Suntem aici cateva mame singure, dar nu cred ca ne-ai vazut plangand vreodata ca am stat toata noaptea langa copilul febril, in timp ce tatal copilului se clona cu amanta

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui costy80

babyblue ea are 28 de ani,deci normal ar fi trebuit sa aibe capul pe umeri. nu incerc sa ii scot calitatile rele eu doar v-am spus ce s-a intamplat fara sa infloresc nimic. si eu tot 9 luni am fost departe de ea si nu m-am dus la nici una. pt ca sincer iti spun nu am fost si nici nu voi fi niciodata de acord cu adulterul. consider ca pt cateva ore de placere nu se merita sa iti risti casnicia,familia. daca o mai vreau inapoi?....NU. nu ii doresc raul,chiar i-am spus ca sper sa fie fericita daca cu mine nu a putut fi. mi-a daruit un copil minunat pe care il iubesc ca pe ochii din cap...el este ingerasul meu care m-a tinut pe picioare si pt care voi face orice! sper ca intelegi!a-ti vrut sa va spun toata povestea..eu v-am spus-o si atat. iar de venit in bahamas la mine...mi-a zis ca nu se taraie ea pana la mine cu copil mic pe drum.

da, nasol...cred ca NU te-a iubit niciodata cu adevarat, adevarat.
cred ca TU ai iubit-o pe ea, f mult.
imi pare rau...

ps. nu trebuia sa se taraie cu copilul mic, il lasa la mama ta, asa cum il lasa oricum, toata saptamana.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uite de aceea este o familie pentru ca daca unul din ei este plecat tot pentru a da o sansa in viata asta mizerabila tuturor, celalalt cu atat mai mult are datoria morala cel putin de a sustine familia, de a vedea solutia materiala care sa o imbrace cu cea sufleteasca. Nu e usor e clar, nici pentru el ca sa plece la naiba-n praznic fara sotie fara copil si sa castige bani nu pentru el ci tocmai pentru sotie si copil nici pentru sotie nici pentru copil una fara sot in viata de zi cu zi iar copilul fara tata in viata de zi cu zi. Insa copilul era (cel putin teoretic pentru ca se pare ca practic pauza totala) cu mama. Care mama este si sotie. Care mama sau parinte la urma urmei nu conteaza mama sau tata, care parinte cu atat mai mult ar trebui sa se dedice tocmai pentru a incerca atat cat se poate desigur echilibrarea absentei celuilalt. Sunt multe cazuri in cae prin natura meseriei ei sau ele in egala masura desi soti sau sotii sunt plecati (marinari, piloti, militari) eu stiu cazuri in care chiar ele sunt 85% plecate si sotul este acasa cu copilul este absolut identic. Cum ar fi sa spunem "ahhh sotia este plecata cu serviciul am chef de femeie, ea nu e asa ca las copilul la parintii sotiei si eu merg la ...."? Nashpa nu-i asa? Raman la opinia mea.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui costy80

babyblue ce anume sa pot vb cu el? in contextul in care atunci cand i-am zis ca o primesc inapoi tot ea a fost cea care l-a cautat? el a cautat sa profite si a reusit. ce fac ei mai departe nu ma mai intereseaza. eu vreau sa imi vad de ingeras si atat. eu am dus o copilarie anevoioasa si nu vreau ca copilul meu sa duca lipsa de ceva. el este sufletul meu si atunci cand il vad ca zambeste si e fericit sunt si eu.

taximetristul asta sau ce e, sigur a tocat-o de bani (banii tai!), probabil profita de ea si a facut-o de cap, marshand pe vulnerabilitatile ei(e o speculatie!). poate fi si altfel realitatea...dar chiar tu ai zis ca ai venit si ea a tocat cam toti banii.

ea pare innebunita dupa el si asa sunt femeile manipulate, care nu mai vad limpede. i s-a pus pata oarba pe el, asa cum patesc si unii barbati, care isi lasa femeile si copiii pt o cu.r.va sau o amanta, sau mai stiu eu pt ce.

fie e orbita de acest manipulator, fie asa e ea, o femeie care nu are nici urma de maturitate emotionala in ea si nici dorinta de a si asuma responsabilitati.

tu acum esti in perioada de ura, dar mai devreme sau mai tarziu, iti vei aduce aminte ca ai iubit=o si mai ales motivele/calitatile pt care ai iubit-o si tot tu o sa suferi. ea prb va suferi dupa taximetrist...

ce sa vb cu el? sa i explici ca femeia e vulnerabila, are o slabiciune pt el si el sa fie barbat adevarat si sa o refuze, caci e femeie cu copil si sot acasa. sa ii dea ignor la orice mesaj din partea ei. o sa-l uite, in felul asta.
o sa sufere o vreme si-l va uita.

acum sa fim seriosi, nici barbatii, nici femeile care inseala nu sunt niste criminali, sunt niste oameni care au motivele lor. slabiciunile lor.
ideea este ca si tu trebuie sa ti asumi partea ta de vina: absenta de acasa (poate singura ta vina, mai mult sau mai putin), poate mai sunt si altele motivele pt care ea nu te mai iubeste cine stie ce....tu trb sa discuti cu ea, cu cartile pe masa, fara orgolii si cu dorinta sincera de a lamuri lucrurile. mkr pt sufeltul tau!

_

Mergi la inceput

marius, eu iti respect f mult parerile si consider ca ai o gandire matura si f f sanatoasa!

ceea ce spui tu, se aplica 99%.
insa...eu am fost uimita sa aflu ca multi care pleaca din tara, pt atatea luni, fara sa sfaraie de dorinta de a veni ei mai des in tara, dc sotia nu vrea, sau nu poate, au undeva, intim, f intim si alte motivatii pt care stau atat de mult plecati. mai ales ca costy nu este marinar, sa stea pe mare!!

sa stii, ca unii se simt f bine acolo unde sunt si stiu ca au o sotie bifata pe lista si un copil. insa in esenta, viata lor si placerea reala, este acolo unde muncesc si cam atat. nu zic ca asta este cazul lui costy, spun doar ca stiu cazuri in care barbatii respectivi, cu adevarat! se simteau muuuult mai bine la lucru, decat in postura de familisti. desi se considerau f familisti si cika faceau sacrificiul asta pt familie.

unchiul meu este inginer constructor, a stat toata viata prin diferite tari, pe santiere, i-a placut sa aiba familia pe lista, suna zilnic, le trimitea toti banii, dar adevarata lui pasiune, a fost echipa si viata de santier, chiar dc nu a recunoscut-o niciodata. acum la pensie, e ca un leu in cusca si nu se regaseste deloc in postura de familist-casnic.

sa fiu f clar inteleasa: nu spun ca este cazul lui costy! spun doar ca situatia este de analizat mai profund si nu de noi, ci de ei doi!!

costy, oricat de mult ti-ai dorit sa ti ajuti financiar familia, cum te-a tinut sufletul sa stai 9 luni fara femeia iubita, chiar dc ei i se parea greu sa vina ea la tine???? mediteaza la asta, eu NU te judec, doar te intreb!

oare nu cumva, ceva din atit ta, ceva f intim, subtil, ti-a facut femeia sa NU te simta suf de aproape de ea, incat sa refuleze in bratele unei himere?

_

Mergi la inceput