femei care inseala
Raspunsuri - Pagina 5
A_Iulia spune:
Nu stiu cum faceti cu divortul si cu custodia. Daca totusi mama copilului doreste sa-si petreaca timp cu el, nu ar trebui sa te impotrivesti.
Nu poti lasa copilul asa, fara tata, fara mama, tu lucrezi, l-ai lasat la mama ta, dar ea, mama copilului ce are de spus? Or fi orbit-o fluturasii...sper sa-si revina si sa-siasume responsabilitatile.
Intelegeti-va referitor la copil, incurajeaz-o sa-l viziteze, sa-l ia cat mai des, of saracutul, e abandonat acum de amandoi.
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dllc_mell copilul nu ii va ramane ei , va garantez,stiu o poveste foarte asemanatoare!PAI oameni buni,daca el are cativa martori sa sustina ca ea nu e o mama potrivita ,ii vin peste ea acasa,ii fac ancheta sociala la sange si mai ales ca bebe acum e la el! |
Depinde foarte mult de ce are EA de spus.
Daca ea doreste copilul are toate sansele sa-l obtina.
costy80 spune:
iulia,ea vede copilul in fiecare week end. nu i-am interzis sa vada copilul,sunt constient ca are nev de mama lui. dar i-am pus conditia ca atunci cand il ia sa stea cu el nu sa il lase cu altcineva si ea sa plece in cluburi ca la asta ii e capul acum. si asa a facut de cand si-a gasit pe altcineva.
AVoogt spune:
Dupa cum vad unele forumiste ii cam sar in cap , doar pentru ca-i barbat incercati sa-l gasit si pe el vinovat de infidelitatea sotiei. Sa-i justificati oarecum faptele.
Din cate am vazut el a plecat sa munceasca nu sa se distreze, ceea ce cred ca a fost stabilit de comun acord,ca doar nu pleca de nebun si venea cand avea chef ..au acceptat niste sacrificii dar pentru un viitor mai bun . A iubit-o a iertat-o de fiecare data iar ea ca sotie nu a facut decat sa se prefaca si sa-l insele iar ca mama ... nici nu mai are rost sa comentez..
costy80 spune:
atunci cand apare un copil in familie,de obicei tatal se simte neglijat de sotie,dar la mine a fost invers. eu am fost ,sunt si voi ramane un familist convins. pt mine familia e sacra. nu am plecat in strainatate ca sa ma dau in barci am plecat sa fac bani.i-am lasat contul pe mana,pt ca banii ii primeam in tara si in plus ma chinuiam ca sa strang bani cu care veneam in buzunar,si cu geanta plina de jucarii si parfumuri la sotie. dar asta e ..nu a fost bine nici asa. acum am stat 9 luni si ea si-a batut joc de bani si de tot ca eu nu am mai gasit nimic inafara de 2 salarii care le-am prins in tara, pt ca imi intra banii in cont decalat cu 2 luni. asta e! de bani nu imi pare rau,voi face eu altii! viata merge inainte si eu odata cu ea!
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui A_Iulia
Depinde foarte mult de ce are EA de spus. Daca ea doreste copilul are toate sansele sa-l obtina. |
Cum are si toate sansele sa nu-l obtina.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
costy80 - nu te mai tot lamenta. Vezi-ti de viata ta.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Luna1 spune:
Mai sa fie...
N-am citit tot dar ce-am citit m-a enervat. Daca vine aici o femeie si plange ca a inselat-o "nenorocitul" cat timp ea culegea capsuni in Spania mama ce ii mai plang toti de mila, cum o insala ala si ea saraca munceste pt familie.
Pai stati fratilor ca si omul asta are un suflet desi e posesor de penis.
Costi , imi pare rau pentru tine, tot ce iti spun e ca sper sa reusesti sa nu faceti o arma din copil, sa puteti sa va intelegeti omeneste.
Capul sus, la anul pe vremea asta vei vedea altfel lucrurile.
babyblue spune:
costy, m-ai inteles gresit!
eu nu spun ca TU esti de vina, dar ca in cazul oricarui adulter, ai si TU partea ta de vina. dc arunci vina doar pe ea, nu vei invata nimic pt viitor!!!
1. in cele 9 luni cat stateai plecat, nu pricep de ce sotia Nu venea la tine, cel putin lunar. bahamas, bahamas, dar cu cateva sute de euro pt biletul de avion se putea aranja!
2. faptul ca iti imaginezi ca dc te vezi pe net si vb la tel, e suf, uite ca nu e, o femeie ca si un barbat, are nevoie de prezenta fizica si nu doar pt sex.
precizare: aici e si vina ei ca nu a insistat sa vina la tine, sa te vada mai des, sa te cheme inapoi cand putea, etc! s-a detasat mai usor si a preferat calea adulterului.
eu personal, as fi facut ca trenul in gara sa mi vizitez barbatul, dramuiam banii astfel incat o data pe luna cel putin, eram la sot, chit ca faceam economii la sange! sau dc nu mai puteam, imi avertizam sotul ca nu mai rezist.
3. faptul ca te-a lasat o zi cu copilul bolnav, e adevarat, nu e ok deloc, dar akm si ea s-a chinuit destul singura cu copilul si ea a fost singura cand cel mic era bolnav si asta e. ia-o ca atare. nu e nici o criminala ca te-a lasat si pe tine singur sa vezi ce inseamna copil mic bolnav! nu spun ca e ok, dar nici sa nu o scoatem criminala in serie!
mi se pare ca incerci sa te consolezi ca nu o mai vrei, scotandu=i in evidenta toate relele: ca nu are rabdare cu cel mic, ca l dracuie, etc, eu personal cred ca TU esti dispus sa o ierti si o vrei inapoi, singura problema fiind ca ea e asa dusa cu capul dupa taximetrist, incat nu mai vede in stanga si in dreapta.
intrebare: cati ani are sotia ta?
eu cred ca este f f f tanara, complet imatura, incapabila sa si asume responsabilitatea unei casnicii si a unui copil mic, iar singura ta vina, dc se poate numi vina, este ca te=ai casatorit cu o femeie, pe care o stiai asa, sau poate nu o stiai asa si ti-ai imaginat-o matura, iar in loc sa stai langa ea sa o cizelezi dupa stilul tau, ai plecat la munca.
e drept, intentiile tale au fost f f bune si cred ca esti un barbat deosebit care nu meritai asa ceva, ci o femeie care sa te aprecieze cu adevarat, mai cred ca tu si acum o iubesti si iarasi mai cred ca ai putea sa i mai dai niste sanse, dupa ce si va consuma iubirea cu taximetristul si se va mai maturiza, cu riscul ca s ar putea sa fie tot un esec.
dc nu te simti capabil, nu ai decat varianta sa divortezi si sa iti cauti o femeie care sa te valoreze, cu riscul dezamagirilor...
sincer, imi pare f rau pt tine, chiar nu cred ca meriti asa ceva, chiar cred ca ea este f imatura si NU te iubeste exact cum meriti si pe cat o iubesti tu. si mai cred ca si-o va lua rau de la relatia cu taximetristul, sau cu altul...caci numai un barbat de nu foarte buna calitate se incurca cu o femeie maritata si copil mic, asa ca da ti seama singur ce dezamagire va avea si cu acel taximetrist, mai devreme sau mai tarziu.
imi pare sincer sincer rau pt durerea ta, stiu ca e un soc sa vii si sa ti gasesti sotia cu altul si nu doar ca nu a apreciat nimic din ce ai facut, mai rau, te a dezamagit ingrozitor. incearca insa sa ti pastrezi luciditatea si sa fii sincer fata de tine, sa vezi dc o mai iubesti sau nu si sa nu te repezi sa faci niste gesturi ireparabile.
intrebare 2: de ce nu vorbesti cu taximetristul ca de la barbat la barbat?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....