femei care inseala
Raspunsuri - Pagina 4
costy80 spune:
babyblue,cu tot respectul, nu stiu din ce postura ai vb u. nu cunosti sau nu ai citit tot. de vb cu ea vb aproape in fiecare zi si nu la tel ci pe internet si putea atat sa ma vada cat si sa ma auda. nu a fost singura,a stat cu mama ei si au ajutat-o toti cu copilul,deci nu a fost de una singura. si daca tine atat de mult la baiat de ce cand il vezi doar in week-end chemi pe altcineva sa stea cu el si u pleci la intalnire. macar alea 2 zile putea sa stea cu el,nu crezi? de ce il dracui,si il smucesti pe strada ca copilul nu are stare pt ca e copil si tipi la el tot timpul? explica-mi u? si asta mi-au spus neamurile ei si nasii nostrii. pt ea copilul era un stres,o grija in plus ca nu mai putea sa plece la intalnire,asta sa inteleg eu nu? iar u ma iei cu baliverne!! de ce cand vii de la munca nu bagi copilul in seama si nu stai sa il pupi sa ii spui o vb buna? pt ca asa se comporta cu el si cand am venit eu acasa acum. si u imi spui sa ii las copilul ei!! pt ce? sa isi bata joc de el,sa mi-l tampeasca de tot? ce vina avea copilul ca ea era stresata si nervoasa? de ce eu puteam sa vb cu el frumos,sa ma joc cu el sa il duc la plimbari iar ea nu? "ca ce acum eu treb sa stau dupa laur toata ziua prin curte" astea erau vb ei. cum poti u ca o mama responsabila sa aduci un alt barbat pe care copilul nu il cunoaste in preajma lui. e moral asa! hai te rog slabeste-ma!
Gabi_K spune:
Problema e urmatoarea: din cate am citit, Costi stia in ce se baga. Stia ca ea l-a inselat si totusi a luat-o de nevasta. Cica a iubit-o. Pai daca o iubesti nene, nu o lasi gravida si pleci de acasa pt munci. Vii la botez, ca vezi doamne e meritul tau copilul, dupa aceea iar pleci si o lasi cu copil cu tot pt multe luni.
Ea duce singura tot ce are de dus, noptile, colicile, eruptiile dentare, tot tacamul. Ok, nu e frumos ca te-a inselat. Dar e frumos ca ai lasat-o singura? Ai depus si tu acelasi juramant, ca si ea, nu? Stii tu, partea aia cu "la bine si la greu".
Greseala e undeva la mijloc (parerea mea)
Costi, daca o sa-ti gasesti o alta femeie, ar fi bine sa ramai langa ea. Banii pe care-i castigi afara nu inlocuiesc nici sotul, nici tatal, nici fericirea.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
emilia.m spune:
Da Gabi, sunt de acord ca nu e neaparat ok faptul ca nu a participat activ la cresterea copilului... dar trebuie sa tinem cont de faptul ca n-a plecat la distractie. A plecat sa munceasca pt familie.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Da Gabi, sunt de acord ca nu e neaparat ok faptul ca nu a participat activ la cresterea copilului... dar trebuie sa tinem cont de faptul ca n-a plecat la distractie. A plecat sa munceasca pt familie. Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Emilia, si ea a lucrat acasa si peste doi ani la servici la fel ca si el. E mult mai comod sa pleci de acasa, sa stai departe de gandurile casei si copilului doar pe motiv ca faci totul pentru familie. Eu cred ca totusi ea a fost cea care a dus greul, si probabil s-a "inmuiat" in fata primului barbat care a fost efectiv langa ea. Nu numai cu banul si cu numele, ci de tot. Si aici nu ma refer la sex, ci la mai mult.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
andacos spune:
Mey,da' pina la urma asta a fost intzelegerea lor!Ca doar Costi n-a plecat acolo luind hotarirea de unul singur!
Eu is de acord cu Marius!Frate daca nu mai potzi,spune si gata,nu-l lua de fraier pe ala d elinga tine!
Eu nu cred ca daca ea ii spune"Costi,gata nu m ai pot...",asa cum reiese ca el a iubit-o,nu gasea o solutzie ,chiar daca asta insemna schimbarea locului d emunca sua vizita ei la el!
E vorba de respect si gata!
Dana
editez sa spun ca poate asta-i meseria omului,o fui marinar!Fostul meu sotz-face aparte din tagma asta,si statea plecat si cite 10 luni!Si????
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andreeaben spune:
Cunosc si eu un caz asemanator,caz in care el a ramas sa creasca minunea de fetita care acum are vreo 2 anisori,pentru ca ea,mama,a gasit altceva,si si-a parasit familia cu totul.E trist doar faptul ca mama,cea care trebuie sa fie cea mai apropiata persoana in viata copilului,chiar ea sa plece de langa copil si sa uite..dar nu toata lumea are instinct matern asa cum nu toti barbatii il au pe cel patern.Sau,poate ca la un moment dat,ea a simtit ca nu mai poate,ca nu mai vrea nimic din ce avea.Costy,tu nu ai procedat deloc gresit.Tu doar ai iubit,ai muncit asa cum te-ai priceput tu mai bine,departe,aproape,(chiar s-a zis pe aici ca si sub nasul lui facea la fel,nu trebuia ca el sa fie departe).Acum,asta e clar,cu forta dragoste nu se poate face!Vei gasi linistea si fericirea ta langa cineva care sa te iubeasca si pe cel mic evident tu il vrei mai mult si te-ai implicat mai mult si voi stiti cel mai bine aspectul asta.
Mult noroc si fruntea sus,ai langa tine un copil,micul tau pui, care are nevoie de un parinte intelept langa el.Ai dat dovada de asta pana acum.Fa la fel si de acum in colo!
Andreea,mami de Andrei nazdravan
costy80 spune:
Gabi K,ca sa stii si u nu am stiut ca m-a inselat inainte de nunta deci nu stiam in ce ma bag. daca ai citi bine treb sa vezi ca am aflat la un an dupa nunta. daca stiam inainte de nunta nu mai faceam nunta. si nu intelegeti ca nu am stat plecat tot timpul. am fost 9 luni prima oara/apoi 4 luni/apoi 6 luni/si ult oara 9 luni. nu sunt marinar, lucrez ca sef de echipa departament schela in bahamas/freeport si nu am plecat de placere am plecat pt ca ca toata lumea aveam datorii,rate si nu le mai puteam acoperi. iar daca spui ca totul se invarte in jurul faptului ca lucram inafara spuneti-mi si mie de ce si-a ales unul care e anul 3 la facultatea de marina si care acum va pleca pt 4 luni pe mare in practica! nu tot singura va fi? iar dupa ce va termina facultatea va fi tot timpul plecat ca marinar. deci se va ajunge la aceeasi chestie. nu mai spune-ti ca e din cauza faptului ca am plecat sa fac bani.
hannen spune:
Da,cum apare un barbat inselat,cum tot el e de vina!!Deja ducem feminismul asta la extreme.
Eu sunt total de acord cu Marius si cu cele care nu`i gasesc scuze "saracutei" stresate cu copil mic si care a ales sa se relaxeze in bratele unui tinar amant!
De parca e ea singura femeie din lume care are copil si`l creste singura,sau "relativ" singura.Sunt femei divortate care nu sar in "barca" in "barca" doar pt. ca n-au un barbat linga ele,iar ea ca avea un sot care se spetea prin straini pt. familia lor,sa le fie tuturor bine...ce sa povestesc,nu mai putea fara ...una,alta.
Motive!
O femeie ,mama si sotie cu ceva calitati morale si simt al responsabilitatii fata de casa ei ar sta si ani de zile respectindu`si legamintul ,barbatul ,casa.Daca nu poate ,zice si gata.Nu`si bate joc de barbat si copil de parca ar fi o adelescenta fara responsabilitati.
costy,imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asta.curaj,lucrurile se vor aranja si pt. tine si cu siguranta iti vei gasi femeia care sa te respecte si sa te iubeasca cu aceasi sinceritate.
P.S. sper ca experienta asta sa nu te faca putin "paranoic" si in viitor sa fii suspicios pe o eventuala viitoare sotie,ea fiind nevinovata.Ghimpele geloziei poate distruge indiferent de cit trainica ar fi relatia,sau cit de multa iubire ar exista.
Whatever happens don`t let go of my hand!
costy80 spune:
si nu am lasat-o singura ca asa am vrut eu! am discutat inainte sa plec si am dezbatut poblema pe toate partile si am luat in calcul tot ce presupunea aceasta plecare. am fost de acord amndoi ca eu sa plec ,sa fac cateva contracte ca sa ne revenim si apoi sa raman in tara langa familie. toate deciziile le luam impreuna
dllc_mell spune:
copilul nu ii va ramane ei , va garantez,stiu o poveste foarte asemanatoare!PAI oameni buni,daca el are cativa martori sa sustina ca ea nu e o mama potrivita ,ii vin peste ea acasa,ii fac ancheta sociala la sange si mai ales ca bebe acum e la el!
Faza cu"stai acasa ca nimeni nu e tata si sot in locul tau" e vrajeala,dar in conditiile din Romania ai de ales?Scuze...pai daca stai acasa si iti pupi copii de trei ori pe zi si in schimb nu ai nimic ce sa le oferi si vezi ca duc lipsuri..Dragostea trece prin stomac..pai copilul creste..isi va intreba tatal"ce ai facut tata attia ani?ce mi-ai dat..toti copii au,eu nu"
Doar nu era sa stea o vesnicie in afara( a zis ca se duce pe baza de contract,termen limitat)copilul era inconjurat de dragostea bunicilor de dragostea mamei.
Iubirea fata de familie ti-o manifesti oferindu-le ceva in viata....vrea sotia mobila noua in casa?pup-o si spune-i ca o iubesti...vezi ii trece?vrea copilul o bicicleta....pupa-l vezi n-o mai vrea?Pai toate sa le vrem asa deodata,oare o viata decenta(in conditiile din Romania)nu presupune si sacrificii?