Aspirante optimiste > 20 ani (565)
Raspunsuri - Pagina 17
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ingerash_Mic eu rad cu lacrimi nu mai pot sa ma opreeeeesc ![]() |
spune-mi si mie de ce razi !!!!!! ca sa rad si eu !!!!
app: eu acu ma uit la pozele de la fetele din mai-iun care mi-au fost " colege " !! Au niste bebeeeei superbi :X
The life is too short,to have time for sadness too!
Ingerash_Mic spune:
alina uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=8456
citesc povesti de la nasteri si ma amuz copios de cum sunt povestite 
AlinaBu spune:
pai da eu nu prea pot sa citesc deastea ca dau din ras in plans si plans ras si tot asa pana termin in plans si ganduri negre 

asa sunt eu mai sentimentala un picut
Ingerash_Mic spune:
alina, si eu la inceputul povestii am inceput un pic asa sa bazai pentru ca fata asta scrie super frumos.. dar la mijlocul povestii m-a luat cu ras ca imi imaginam deja tot ce povestea ea acolo ![]()
Ingerash_Mic spune:
gata, eu ma bag la somnic..
maine mergem sa cumparam niste pestisori ca sa populam acvariul ca pe timpul caniculelor au murit din pestisori si apoi la shopping 
va citesc dupa-amiaza 
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui Ingerash_Mic gata, eu ma bag la somnic.. maine mergem sa cumparam niste pestisori ca sa populam acvariul ca pe timpul caniculelor au murit din pestisori si apoi la shopping ![]() va citesc dupa-amiaza ![]() |
Somnic pufos iti calc si eu pe urme imediat .. doar sa citesc ce a povestit fata asta ce e mortal plang si rad inacelas timp
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui ramo_b![]() ![]() la toate si somnic usor. si eu ma pun la somnic. noapte buna! ![]() ![]() ![]() |
Nb si sa ne anunti si pe noi daca faci test maine

II linii sa vi doar sa zici "II am plecat la odisee pup " 

neata; cine bea o cafeluta cu mine?