Aspirante optimiste > 20 ani (565)
Raspunsuri - Pagina 16
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ingerash_Mic alina stai k nu inteleg... trebuia sa iti vina pe 25.06.2010????? |
Nu pe 25 a fost ultimul CM nu stiu daca se calculeaza asa dar am 40 de zile fara !
The life is too short,to have time for sadness too!
AlinaBu spune:
Un documentar frumos zic eu dar care nu am stiut unde sa il postez poate o
il ia si il posteaza unde trebuie http://dl.fisier.ro/files/57i3m24d8fj8eah/In_pantec_documentar_de_la_conceptie_pana_la_nastere.avi.html
Ingerash_Mic spune:
daca pe 25.06 a fost ultimul CM atunci esti in ziua 41 a ciclului (prescurtat: z41)
inainte de CM sin 25.06 cand a fost utimul CM? la cate zile veneau uratii??
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui Ingerash_Mic daca pe 25.06 a fost ultimul CM atunci esti in ziua 41 a ciclului (prescurtat: z41) inainte de CM sin 25.06 cand a fost utimul CM? la cate zile veneau uratii?? |
pai nu stiu nu l-am mai avut reglat decat 3 luni cand luam anticonceptionale dupa ultima sarcina. deaia ma duc la doctor .. bebelu mi-a recomandat un doctor bun si cred ca ma duc la dansul cu trimitere sa vad numai ce zice si medicul meu de familie care este o dulce si face ce vreau eu
Ingerash_Mic spune:
am inteles alinush.. pai si test ai facut pana acum? nu faci si tu maine un testuletz?
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui Ingerash_Mic am inteles alinush.. pai si test ai facut pana acum? nu faci si tu maine un testuletz? |
am facut azi .. un barza tip banda = I

Vine si vremea mea stai tu linistita :D
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui ramo_b sigur ca vine si vremea ta. problemele care vin mai si pleaca,,, ![]() ![]() ![]() |
Normal .. ca un musafir .. vi stai petreci dar mai si pleci
dar chestia asta tre sa plece mai repede ca deaja petrece de aproape 1 anThe life is too short,to have time for sadness too!
Ingerash_Mic spune:
alina, e bine ca ai facut test abia stii cum sta treaba 
pai asteptam sa ne anunti ce spune doctorul gineco` si sa ne pove` cum a decurs intalnirea cu el