Aspirante optimiste > 20 ani (565)
Raspunsuri - Pagina 15
ramo_b spune:
te-as astepta dar sotiorul meu e cam nerabdator. mai ales ca eu am mai facut un test zilele trecute si a iesit negativ. ei, na... m-au mancat degetutele. de asta stau asa in dubii: il fac, nu-l fac 

dar poate il fac... apoi vad eu ce va fi. ![]()

AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_b te-as astepta dar sotiorul meu e cam nerabdator. mai ales ca eu am mai facut un test zilele trecute si a iesit negativ. ei, na... m-au mancat degetutele. de asta stau asa in dubii: il fac, nu-l fac ![]() ![]() dar poate il fac... apoi vad eu ce va fi. ![]() |
bafta .. II iti doresc
si pleacare fugutza la odisee
The life is too short,to have time for sadness too!
Ingerash_Mic spune:
ramo, fa-l maine! lasa-ma pe mine tu fa-l maine! duminica e zi norocoasa pentru cine se testeaza! mi-a zis mie o pasarica ![]()
pe mine ma bate gandul sa nu mai fac test pana in 14 dpo dar oare rezist eu atat? daca creste TB si se mentine high sigur nu rezist 
deci bafta multa maine!!!
AlinaBu spune:
mama cred ca am racit :(( am mainile sloi am 2 plovare pe mine si 2 perechi de sosete 1 pereche de pantaloni si mie mie FRIG ! pe deasupra ma doare si burta

The life is too short,to have time for sadness too!
Ingerash_Mic spune:
eu citesc aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87842
alina pai tu ce faci? vrei sa ramai aici sa pazesti topicul?? te luam cu noi ![]()
daca ma iau dupa simtome pana acum (in ziua 65) am ramas de cel putin 5 ori gravida 
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ingerash_Mic eu citesc aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87842 alina pai tu ce faci? vrei sa ramai aici sa pazesti topicul?? te luam cu noi daca ma iau dupa simtome pana acum (in ziua 65) am ramas de cel putin 5 ori gravida ![]() |
eu mai am de stat aici cred .. sper ca nu prea mult cum imi vine CM incep simulare cu ova-mit la recomandarea unei asistente de ginecolog .. sper sa ma ajute oricum peste 1 saptamana de luni adica pe 13 luna asta ma duc la medicul de familie sa imi dea trimitere la un ginecolog pentru vezi domne " amenoree secundara " am o intarziere de ..... multe zile adica de pe 25.06.2010 vro 40 de zileThe life is too short,to have time for sadness too!