Aspirante optimiste > 20 ani (565)
Raspunsuri - Pagina 14
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ingerash_Mic pai alina... astept sa vad temperatura de maine... daca nu creste clar nu are rost sa fac test.. sunt in 6 DPO teoretic, deci maine voi fi 7 DPO si poimaine 8 DPO... daca creste temp si maine si poimaine, poimaine fac test.. maine cumpar un Barza ieftin (am un surecheck mai bengos pe care il pastrez in caz de test ieftin pozitiv) si-l fac poimaine.. desi cred eu ca e devreme.. doar asa sa ma linistesc.. nu mai zic ca ma termina durerile de mijloc.. dar astea sunt la ordinea zilei |
mama cred ca trebuie sa imi explicati prescurarile voastre ca eu pana am aflat ce inseamna DN , DPN , CM a durat un pic :)) deci ce inseamna DPO ?
ORICUM ITI DORESC TEMPERATURA PE CARE TU O VREI SI SA FIE CUM VREI TU ! adica sa fie
sau poate 

The life is too short,to have time for sadness too!
ramo_b spune:
Alina te vei obisnui si tu cu prescurtarile. si mie mi-a luat un pic, dar acum e ok. canasta e ca si remi dar cu carti de poker. 
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui ramo_b Alina te vei obisnui si tu cu prescurtarile. si mie mi-a luat un pic, dar acum e ok. canasta e ca si remi dar cu carti de poker. ![]() |
e frumos atunci

AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui Ingerash_Mic alina DPO = day post ovulation draguta, asa s-ar parea somn usor draguta |
mersi sa notez undeva poate uit! TB = temperatura bazala ? dupa cate imi dau eu seama sau ceva in genu
ORICUM MAINE SPER II si POIMAINE tot II! Am venit eu acu tre sa imi faceti loc asa ca FUGI LA ODISEEE cat mai repede

AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui draguta eu va spun noapte buna fetele si testele sa fie numai cu II liniute ![]() ![]() |
Nb somnic pufos

Ingerash_Mic spune:
alina pai si eu sunt noua 
da, TB = temperatura bazala
sa vad cand fac test... ca si daca e sa iasa negativ o zic ca era prea devreme ... as astepta macar pana in 10 DPO
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui Ingerash_Mic alina pai si eu sunt noua ![]() da, TB = temperatura bazala sa vad cand fac test... ca si daca e sa iasa negativ o zic ca era prea devreme ... as astepta macar pana in 10 DPO |
nu conteaza ai stat mai mult ca mine gataaaaaaa iti ajunge furgi fuga la odisee!!!
( sa ma auda DD
pentru toate din voi )The life is too short,to have time for sadness too!