Aspirante optimiste > 20 ani (565)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

fetelor eu cred ca ies din cursa testarii luna asta; scurgeri maronii insa tin pumnii stransi celor ce urmeaza

Mergi la inceput

da' unde sunteti fetelor? faceti inca nani? pai se raceste cafeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

bunaaa

acum am venit si eu, hai ca bem cafeluta impreuna

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

andra, sigur e cm-ul? sa nu fie de la implantare... in ce zi esti?

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

neata gaby ; nu, nu are rost sa mai sper; sunt z31 deja; nu stiu dc s-a dereglat, il asteptam la 29 de zile; dar am niste curiozitati, as dormi nonstop, sanii nu ma dor, si inca ceva, azi dim m-a luat greata in timp de dormeam; m-am intors de doua ori si am adormit la loc; acum nu mai am nimic; si cand am mai vazut si scurgerile maronii.......e clar ca vin

Mergi la inceput

tu cum esti? ceva vesti?

Mergi la inceput

nuu, eu inca astept sa vina... sau sa rezolv misterul cu testele de ovulatie pozitive, la numai cateva zile de la intreruperea Ac-urilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neata dragutelor

am asa o lene pe capul meu
doar ce m-am trezit dar cred ca ma bag iar in pat
asta ca stiu ca maine o sa am un program la serviciu de la 8 dimi pana la 9 seara, la fel si miercuri si joi

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

da, intr-adevar e ciudata pozitivarea asa devreme a testelor de ovulatie; chiar nu stiu dc

Mergi la inceput

neata lorrena ; pai cum, asa multe ore? in ce dom lucrezi?

Mergi la inceput