Rahova sau apropiere (63)
Raspunsuri - Pagina 13
karligutza spune:
multumesc de ciocolata
eu ma infrupt si ma bucur! si de fulgii tai de nea ma bucur! abia astept sa ninga si la noi putin... ieri a plouat aici o repriza pe la pranz si a tunat si-a fulgerat ca VARA... plus ca a fost GRINDINA daca puteti sa credeti asa ceva timp de 2-3 minutele.
va pup, fug la o intalnire de afaceri... sper sa se lase cu JOB! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
DA Alinutza,
tuturor sarbatoritilor cu numele de azi: ANDREI, ANDREEA, etc... eu am inceput cu pupaturi si am terminat cu biberoane!

Fusei si la intalnire.... s-ar putea sa ma aleg cu un mic job, dar nu-s foarte incantata... dar pe perioada scurta, si decat deloc? vedem, mai astept un telefon maine.
Va pup! Noapte buna!
zzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
anangel_lexi spune:
Hello!!!! Poftiti la
, ceai sau ciocolata fierbinte sau la un vin fiert!![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
karligutza spune:
neata!
astazi va poftesc eu la ce va pofteste inimioara! o cafea, un ceai, o aluna, o placinta cu iaurt? azi ma sarbatoresc cu numele asa ca fac cinste! va pup!!!!!!!!! sa aveti o zi perfecta! mai ales ca daca ati fost cuminti ati gasit si ceva bun in ghetute!
karligutza
sunt mamica Adelutei 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
anangel_lexi spune:
Karli, la multi ani!!! Sa ai parte de sanatate si muuulte bucurii!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Helau! Va servesc o
, o ciocolata sau un ceai fierbinte!
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Alinutzaa spune:
Ho ho ho! Craciun fericit!!!! Sa aveti parte de un mos cu sacul plin de bucurie, fericire, sanatate, impliniri si multa liniste sufleteasca!
karligutza spune:
Craciun Fericit! fetelor.. Sper ca ati primit sanatosi si cu bucurie pe mosu' si ca v-a adus daruri multe si ca v-a ascultat intocmai dorintele din "scrisorele"....
cum v-au iesit cozonacii?
va pup 

karligutza
sunt mamica Adelutei 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Alinutzaa spune:
La multi ani dragelor! Sa aveti un an nou mai bun, mult mai bun, cu impliniri si bucurii!