Rahova sau apropiere (63)
Raspunsuri - Pagina 12
anangel_lexi spune:
Oooo, ce de lume noua! Tinbeti-o tot asa!![]()
Si poftiti la o
sau o ciocolata calda, ca s-o multumesc si pe karli!
La multi ani, Dani!!!

Spre rusinea mea nu am mai urmarit zilele de nastere asa ca sunt restanta la felicitari. La multi ani tuturor sarbatoritilor din aceasta luna!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Mirela, pai daca va place atat de mult, va mai ofer una
.![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
MIRCLAU spune:
fetele participam si noi la un concurs pe facebook ,daca puteti sa ne votati si pe noi,sper sa reusesc sa pun poza,deci trebuie sa dati intai LIKE la ORLY si pe urma LIKE la poza
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1624911615106&set=o.138958249459306&pid=1684090&id=1005968388
multumim mult
karligutza spune:
Neata fetele.. multumesc Lexi de ciocolata calda!
eu vreau din aia tableta!
dar stiu cum e, nemultumitului i se ia darul!
asa ca mai bine tac sa nu ma penalizati acusica...
Mirela votez si eu imediat, stai asa dau click. Bafta la concurs.
La multi ani! tuturor sarbatoritilor din lista noastra de zilele acestea, eu cu atat mai putin ce-am mai urmarit lista, daca nici pe net nu prea am intrat...
va pup si va doresc sanatate, iubire si tot ce va mai trebuie pe langa! 
Alinutza ce-ti mai fac picii? A crescut si Antonia, nu ne pui o poza cu o fetita in rochita? plus ca ziceai de niste poze de la botez? ati devirusat computadoru' pana la urma? mai zi-ne si din perlutele lui Tudor ca mi-e dor! va pupic! 
Monica tu ce mai faci? mai faci sau iei de-a gata?
copilasii tot asa ocupati sunt? dansuri, muzica si alte activitati? Alex s-a mai reapucat de pian? ca parca a dorit o pauza la un moment dat... va pup si pe voi cu drag si dor! 
Lexi la voi ce vreme mai e? ninge? ca aici (in RO a nins azi, in Moldova, pe la Brasov, dar in Bucuresti inca nu! e un soare de ca de primavara azi...) Mariuca cum mai e, merge bine cu sanatatea si cu gradinita? si despre ea stiam ca ne mai delectezi cu cate o perluta, dar n-am mai citit nimic nou... a trecut de faza perlutelor? 
va pup, eu ma duc azi cu Adeluta la dr.ca a facut febra (max.38.5) de 2 nopti... o banuiesc de o infectie usoara in gat, sper sa nu fie ceva "demn" de antibiotice.... vedem dupa-amiaza ca dr. noastra e pe tura dupa ora 14.00... 

karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
anangel_lexi spune:
Karli, am adaugat o gramada de perlute la subiectul respectiv, dar am modificat titlul in "Nazbatiile Mariei".
Aici a nins, nu s-a depus foarte multa zapada dar tot a fost musai sa iesim sa facem om de zapada.
Pana la urma s-a convins ca nu prea aveam cu ce sa facem omul.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
karligutza spune:
Am citit acum Lexi... super dulce Mariuca cu perlutele ei. Ne-am regasit si noi in unele perlute si mai ales in explicatia mamei ca "uita de la mana pana la gura" ca si eu la fel, as mai scrie despre Adeluta dar uit nene ceva de speriat.. si daca nu notez pe moment forma exacta a perlutei, aceasta isi pierde hazul... ma rog, m-am mai invrednicit eu uneori sa scriu pe blogul nostru, dar si acolo am cam tras chiulul in ultima vreme! ![]()
Si Adeluta a zis ceva asemanator cu Maria mai demult cand o tachina matusica ei cu "esti o printesa!" si Adeluta a raspuns ca ea nu e o printesa, ea e Adela! 
Ce frumos ca ati vazut zapada... chit ca n-a fost inca buna (si suficienta) pentru facut un om de zapada. Noi inca o asteptam! 

Pupici!
Si duminica placuta tuturor! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Aici ninge si e zapada. Va invit la o
, o ciocolata sau un ceai fierbinte, sau, poate vreti un vin fiert! 

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
La multi ani celor care isi serbeaza onomastica azi, in special pentru andreap, andre_ea si Andi de Mirclau!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute