Rahova sau apropiere (63)
Raspunsuri - Pagina 14
karligutza spune:
La multi ani! La multi ani! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
anangel_lexi spune:
Buna tuturor si la multi ani! Va doresc un an nou cat mai bun si plin de bucurii!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
karligutza spune:
Alinutza multumim, dar n-am fost pe faza azi de dimineata.
Ce mai faceti voi? nici pe blog nu mai scrii nimic nimicuta... unde te mai gasim? 
Lexi multumim, la fel va dorim si noi! voi cum ati petrecut sarbatorile? ati inceput munca, gradi?
Monica mai esti, mai forumesti sau nu prea mai ai timp? pupici si lui Ruxi si lui Alex din partea noastra! 
restul fetelor? s-a pustiit de tot subiectul....
noi suntem bine, am inceput azi gradinita pe noul an... cu forte proaspete... si cand am fost sa o iau, n-am ajuns prea devreme, ca de obicei pe la 16, ci pe la 16.30 si Adeluta deja era penultima in clasa... adica dupa ea a mai ramas o singura fetita; asta se datoreaza faptului ca foarte putini copii au fost prezenti azi la gradi; numai 8!
niste neseriosi
chiulesc de la varsta asta!
dar e bine ca mai pot sta in vacanta...de ce nu! si eu ma gandeam sa o duc de pe 10 ca doar stau acasa, dar bine ca am inceput ca maine uite, am un nou interviu si cine stie ce mai intervine, ca deja am intrat in febra mare a cautarilor de job, trebuie sa fiu libera sa ma pot misca la nevoie.
Va pup pe toate! sper sa mai dati si voi cate-un semn de viata... 
karligutza
sunt mamica Adelutei 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
anangel_lexi spune:
Buna tuturor si la multi ani celor care isi serbeaza onomastica azi!

Karli, am inceput si eu serviciul de luni, cu drag si spor.
Gradi nu am inceput-o inca pentru ca fii-mea, de cum ne-am intors din concediu, s-a imbolnavit, a facut febra, tuseste, are nasul infundat... Ce mai, tacamul complet. Asa ca, de voie de nevoie, are vacanta prelungita.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
alina_satena spune:
La multi ani celor ce isi sarbatoresc onomastica astazi si picilor cu numele Sf.Ioan
Va invit la o cafea,un ceai o tuica fiarta,o ciocolata calda
,eu cred ca merg ca este foarte frig afara brrr
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, va doresc o saptamana usoara, fara stres!
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
karligutza spune:
buna fetele..
lexi in mine ai vrut sa "dai" cand ai zis "fara stres"? ca m-ai nimerit
... eu-s cam stresata azi, dar va pove' mai tarziu! ok? just wish me LUCK! ![]()

pup toate fetele, fetitele, baieteii!!!!!!! 

karligutza
sunt mamica Adelutei 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
mda, fusei la un interviu.. al 4-lea dintr-o serie (la aceeasi companie ma refer) si azi am dat un test, testul final! decisiv! nu testul a fost problema, dar am luat-o de la capat cu asteptarea pentru ca rezultatul e abia saptamana viitoare! eu tot sper sa ma angajez si vad ca nimic... si nervii imi sunt intinsi la maxim de la atata asteptare! ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_