Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (63)
Raspunsuri - Pagina 20
oanka80 spune:
doamne ajuta dragi aspirante. fruntea sus si cu nadejde inainte!!!
anunt pt fetele din iasi si din apropierea orasului: azi s-a oficiat sfintirea bisericii de mir Vulpe de pe Sararie. in altar, sunt asezate spre inchinare moastele Sf. Ecaterina. am reusit si eu cu ajutorul lui Dumnezeu sa intru cu Maria mea draga. parintele va primi crestini spre inchinare in sf altar 3 zile.
pe data de 17 octombrie se va oficia resfintirea manastirii Golia.
miralex ma rog pentru tine sa ai putere sa treci peste aceasta grea incercare. inalta rugaciuni la Maica Domnului si vei gasi linistea de care ai mare nevoie in aceste momente 
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
miralex spune:
multumesc din suflet fetelor sunteti niste OAMENI adevarati.Sper din tot sufletul ca Maicuta Sfanta sa ma ajute si poate se elimina natural fara sa fie nevoie de chiuretaj.
Domnul sa va aiba in paza.
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si ciprian......sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie04.htm
Alina - zic si eu cu intarziere "Bunul Dumnezeu, pentru rugaciunile Sf. Ciprian si ale Sf. Justina sa le daruiasca sotului si fetitei tale multi ani cu sanatate, liniste si pace sufleteasca!!!!".....te rog sa ma ierti pt. intarziere, dar la sfarsitul saptamanii eu am fost plecata la tara....pe 3 octombrie a fost ziua mamei mele.....oricum m-am gandit la voi sambata.....
.....si multumim pt. acatist si sinaxar.....Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca!!!!!
miralex - nu deznadajdui.....mare este puterea lui Dumnezeu.....roaga-te si vei vedea cata liniste iti va aduce rugaciunea.....eu nu am copii si vara trecuta (cred ca fetele isi amintesc) am pierdut o sarcina....nu a fost nevoie sa ma chiureteze, dar durererea sufleteasca a fost la fel de mare.....incerc sa nu imi pierd nadejdea.....Bunul Dumnezeu ne da fiecaruia ceea ce ne este de folos spre mantuire......stii....imi spunea sotul uneia dintre fetele de aici de pe forum, care este preot, ca e bine ca ne rugam pentru dobandire de prunci, dar e foarte important si sa acceptam voia lui Dumnezeu si sa avem rabdare.....recunosc ca si eu am momente in care ma prabusesc si plang, dar, multumesc lui Dumnezeu, sotul meu intotdeauna reuseste sa ma ridice si cu ajutorul Maicii Domnului, cu cel al sotului ma ridic si o iau de la capat......iti inteleg durerea si disperarea, dar nu deznadajdui.....Bunul Dumnezeu nu ne lasa.....te imbratisez cu drag.....
miralex spune:
multumesc caciantoni scuza-ma ca iti rascolesc amintiri nelacute dar tu cum ai ajuns sa elimini natural,eu am intrerupt tratamentul de sustinere de 2 zile si nimic pana sambata cand merg la dr simt ca imi pierd puterea si nu as vrea sa ajung la chiuretaj.
Domnul sa te aiba in paza.
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si ciprian......sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie04.htm
Alina - zic si eu cu intarziere "Bunul Dumnezeu, pentru rugaciunile Sf. Ciprian si ale Sf. Justina sa le daruiasca sotului si fetitei tale multi ani cu sanatate, liniste si pace sufleteasca!!!!".....te rog sa ma ierti pt. intarziere, dar la sfarsitul saptamanii eu am fost plecata la tara....pe 3 octombrie a fost ziua mamei mele.....oricum m-am gandit la voi sambata.....
.....si multumim pt. acatist si sinaxar.....Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca!!!!!
miralex - nu deznadajdui.....mare este puterea lui Dumnezeu.....roaga-te si vei vedea cata liniste iti va aduce rugaciunea.....eu nu am copii si vara trecuta (cred ca fetele isi amintesc) am pierdut o sarcina....nu a fost nevoie sa ma chiureteze, dar durererea sufleteasca a fost la fel de mare.....incerc sa nu imi pierd nadejdea.....Bunul Dumnezeu ne da fiecaruia ceea ce ne este de folos spre mantuire......stii....imi spunea sotul uneia dintre fetele de aici de pe forum, care este preot, ca e bine ca ne rugam pentru dobandire de prunci, dar e foarte important si sa acceptam voia lui Dumnezeu si sa avem rabdare.....recunosc ca si eu am momente in care ma prabusesc si plang, dar, multumesc lui Dumnezeu, sotul meu intotdeauna reuseste sa ma ridice si cu ajutorul Maicii Domnului, cu cel al sotului ma ridic si o iau de la capat......iti inteleg durerea si disperarea, dar nu deznadajdui.....Bunul Dumnezeu nu ne lasa.....te imbratisez cu drag.....
caciantoni spune:
fetele ....am avut probleme cu netul.....vad ca mesajul meu s-a transmis de 2 ori.....
miralex- daca nu ma inseala memoria eu am inceput sa elimin cam la 7-10 zile de la intreruperea tratamentului......eram asa de bulversata.....pe de o parte medicii imi spuneau ca nu mai e sarcina....pe de alta parte nici menstruatia nu se instala......dar m-a ajutat foarte mult Sf. Cuv. Parascheva...dupa ce mi-au spus ca sarcina s-a oprit, am plecat la Iasi si la cateva manastiri din Moldova....m-am rugat la moastele Cuv. Parascheva si mult ajutor am primit....am reusit sa ma linistesc sufleteste......daca ai acasa, citeste acatistul Sf. Cuv. Parascheva.....te va ajuta cu siguranta.....nu degeaba se spune ca este "grabnic ascultatoare si mult folositoare".....
verygu spune:
sunt o mamica fericita
pe data de 30 08 2010 s-a nascut fetita mea patricia nicoleta prin cezariana cu o greutate de 4680 51cm
multumesc la toate fetele care sau rugat pentru noi,domnul dumnezeu sa va rasplateasca
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui caciantoni Alina - zic si eu cu intarziere "Bunul Dumnezeu, pentru rugaciunile Sf. Ciprian si ale Sf. Justina sa le daruiasca sotului si fetitei tale multi ani cu sanatate, liniste si pace sufleteasca!!!!".....te rog sa ma ierti pt. intarziere, dar la sfarsitul saptamanii eu am fost plecata la tara....pe 3 octombrie a fost ziua mamei mele.....oricum m-am gandit la voi sambata..... .....si multumim pt. acatist si sinaxar.....Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca!!!!!"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manastirea Caraiman) |
Doamne Ajuta!
Nu-i nimic!

Iti multumim mult pt urari!

Bunul Dumnezeu sa va ajute sa deveniti si voi parinti.

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
caciantoni spune:
[/quote]
Doamne Ajuta!
Nu-i nimic! 
Iti multumim mult pt urari!
Bunul Dumnezeu sa va ajute sa deveniti si voi parinti.
[/quote]
Multumesc mult, Alina.....Bunul Dumnezeu sa te auda.....
Livsy spune:
Verygu, ai nascut, Doamne Ajuta! FELICITARI
si multumiri ca ai trecut sa ne anunti si sa ne faci partase la mare ta bucurie!! Sa va ajute Maica Domnului, sa fitisanatosi si plini de binecuvantari!
Oanka 
Miralex, fetele au spus mai multe lucruri ziditoare, au si mai multa experienta, eu iti spun numai Doamne Ajuta si sa fii sigura Maicuta Domnului nu te va lasa! Ii vei simti ajutorul 
Doamne ajuta si pupici tuturor