Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (63)
Raspunsuri - Pagina 19
miralex spune:
fetelor e pt prima oara can am indraznit sa va scriu desi va citesc de aproape un an. durerea ce o simt ma determina sa fac asta .am o minune de fetita de 3 anisori si de o jumatate de an incercam sa facem al 2 lea copil vreu sa va spun ca am facut tot ce am citit si mi-a spus parintele meu duhovnic m-am rugat in fiecare seara si la fiecare sfanta liturghie si sf maslu ,am fost in pelerinaje la manastiri si am cerut din mainile lui d-zeu un copilas sanatos .acum 3 sapt parea ca visul mi se implinise dar aseara cand am fost din nou la fdoctor mi-a confirmat acelasi lucru sacul embrionar s-a dezvoltat normal dar nu are embrion dret pt care sambata viitoare sunt programata la chiuretaj.sunt distrusa nu stiu ce sa fac eu am spus ca niciodata nu voi face un chiuretaj dar dr spune ca nu am de ales la printele duhovnic merg abia maine .fetelor care stiti dati-mi un sfat cum vede biserica asta de atunci sunt distrusa si plang incontinu sper ca nu v-am plictisit dar va rog dati-mi un sfat
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia LA MULTI ANI ALINA PT SOTUL SI BEBELINA VOASTRA CEA MICA! de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+ |
Multumim Cami_antonia!

Sarcina usoara in continuare!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
miralex bine ai venit la Rugaciune!
Imi pare sincer rau pt ca n-a fost sa fie acum
, insa cu ajutorul lui Dumnezeu veti avea si-al doilea prunc.
Daca tb facut chiuretaj, n-ai ce sa faci, tb sa accepti sa te curete.
Anul trecut am pierdut si eu o sarcina.
Tb sa ma curete, sa opreasca hemoragia, imi curgea sange de nu se m oprea.
Dar Dumnezeu m-a ajutat si am cea de-a doua fetita.
Va v-a ajuta Dumnezeu si pe voi, dar numai cand v-a vrea El se va intampla.
O sa te trec in lista de pe prima pagina.
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
sandaa spune:
Alina LA MULTI ANI pt sotul tau si pt fetita. Sa aveti parte numai de bucurii.
Va pup pe toate dragele mele.
Doamne ajuta!
miralex spune:
ioanact iti multumesc din suflet pt cuvintele tale nici nu stii cat au contat pt mine in starea in care ma aflu.
Dumnezeu sa te rasplateasca si sa -ti binecuvanteze cele 2 printese
Lili_g spune:
mirela iti trimit pm
| Citat: |
| citat din mesajul lui miralex fetelor e pt prima oara can am indraznit sa va scriu desi va citesc de aproape un an. durerea ce o simt ma determina sa fac asta .am o minune de fetita de 3 anisori si de o jumatate de an incercam sa facem al 2 lea copil vreu sa va spun ca am facut tot ce am citit si mi-a spus parintele meu duhovnic m-am rugat in fiecare seara si la fiecare sfanta liturghie si sf maslu ,am fost in pelerinaje la manastiri si am cerut din mainile lui d-zeu un copilas sanatos .acum 3 sapt parea ca visul mi se implinise dar aseara cand am fost din nou la fdoctor mi-a confirmat acelasi lucru sacul embrionar s-a dezvoltat normal dar nu are embrion dret pt care sambata viitoare sunt programata la chiuretaj.sunt distrusa nu stiu ce sa fac eu am spus ca niciodata nu voi face un chiuretaj dar dr spune ca nu am de ales la printele duhovnic merg abia maine .fetelor care stiti dati-mi un sfat cum vede biserica asta de atunci sunt distrusa si plang incontinu sper ca nu v-am plictisit dar va rog dati-mi un sfat |
Lili_g spune:
vad ca nu-l ai activ, deci scriu aici...fetele sa ma iertati de detalii...
Draga Mirela,
anul trecut pe 31 dec am pirdut o sarcina...pe mine nu m-au chiuretat, m-au lasat sa se elimine singura...am plans mult asa ca tine, mi se parea cel mai rau lucru care se putea intampla.am cautat mult raspunsul bisericii...
parintele meu mi-a spus ca daca nu e viata trebuie curatat fiindca se pune in pericol viata mamei si Dumnezeu nu vrea asta. Parintele sa-ti citesca rugaciunea de lepadare de prunci, sa faci mai departe ce ai facut si pana acum, sa nu-ti cauti vina, Dumnezeu iti va arata de ce a fost sa se intample asa...la un moment dat...daca nu...aflam cand ajungem acolo,la El. Sa mergi apoi la dr. sa ai grija ca sa nu se faca vreo compliacatie, si sa urmezi sfaturile doctorului.
Eu acum astept un alt bb care va veni chiar la sfarsitul anului aceasta. Deci exact la un an de cand l-am pierdut pe celalalt bb.
Sarcina pare foarte mica, de ce nu mai ceri si alta parere...daca sacul embrionar e dezvoltat asa de bine, poate nu s-a vazut bine...mai mergi la un dr...eu as mai cere o parere...la mine sarcina avea 10 sapt si era oprita din ev la 6 1/2
Sa nu-ti pirzi nadejdea...roaga-te in continuare cum poti si Dumnezeu te va mangaia.
Te imbratisez.
Lili
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1286078400" target="_blank">SINAXARUL DE AZI! 
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miralex spune:
Lili iti multumesc pt raspuns pt morarul meu conteaza f mult sa stiu ca au trecut si altii prin asta si mai ales ca au reusit sa depaseasca momentul. Chiar acum m-am intors de la parintele meu duhovnic care este calugar si mi-a spus ca si tine sa mai astept un pic sa consult si alt dr si daca rezultatul este acelasi nu am incotro decat sa-i ascult pe doctori pt ca si ei sunt lasati tot prin voia lui Dumnezeu. Sarcina mea are 8 saptamani iar la eco intravaginal trebuia sa se vada de la 5 sapt. la mine este decat sacul gol,ei ii spun sarcina cu ou clar deci nu a existat embrion. Oricum miercuri merg sa ma vada si alt dr. La fetita la 6 sapt ii auzeam si inimioara.
Va sarut si va multumesc din suflet pt sfaturi si D-zeu sa va binecuvanteze pe toate.
Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos tun.
noce spune:
Dragutelor, ma treceti si pe mine va rog in lista celor care vor sa citeasca un psalm zilnic? Exista o ora pentru psalm zilnic?
Stiu ca citirea psalmilor impreuna ajuta mult, se spune ca daca mai multi oameni ar citi psalmi in acelasi timp, ar putea muntii din loc. Daca nu avem o ora, poate stabilim impreuna. Eu as propune 9 sau 10 seara. Eu incep in seara asta la 9.
Miralex
Maicuta Domnului fie cu tine! Multe dintre noi au intalnit tot felul de obstacole si incercari inainte de a primi marea binecuvantare. Doamne ajuta sa apara si in viata voastra un prunc sanatos si bun cat mai curand!
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009

13+