Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Cami : Ce frumos!! Felicitari pentru cea de-a doua fetita!!! Sa ai o sarcina fara probleme si la termen!!
Livsy: Multumim pentru acatist; probabil fiecare dintre noi il va citi astazi.
O zi buna tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Cami, felicitari pentru fetita mica, sa vina sanatoasa! Foarte frumos nume i-ati ales! Si sa-ti fie de bine nasica, sa-ti traiasca finii!

Maria Azi am citit acatistul primit de la tine acum 2 ani! Buna Maicuta sa te binecuvanteze!

toate fetele! Imi pare rau ca nu apuc sa scriu mai des.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Noce: Ma bucur ca am putut fi de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

si eu am ascultat audio acatistul amunca..si ce linisite sufletesaca mia adus..doamne ....

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele multumesc pt urari
si noua ne place petra f mult
lili am DPN PE 4-6 APRILIE
TU?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Intru si eu doua secunde sa-i urez multi ani frumosi micutei Justina! Sfanta sa o ocroteasca si s-o calauzeasca in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Intru si eu doua secunde sa-i urez multi ani frumosi micutei Justina! Sfanta sa o ocroteasca si s-o calauzeasca in viata!

Doamne Ajuta!

Multumim mult!

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Sfintitului Mucenic Ciprian si a Sfintei Iustina! (inclus sotului meu si Justinei )

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1285992000" target="_blank">Aici aveti si Sinaxarul de azi!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

www.dervent.ro/rugaciuni.php?cID=cat-rugaciuni-acatiste&rID=00037-ACATISTUL_SFANTULUI_SFINTITULUI_MUCENIC_CIPRIAN" target="_blank"> Aici aveti Acatistul Sfantului Sfintitului Mucenic Ciprian.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI ALINA PT SOTUL SI BEBELINA VOASTRA CEA MICA!

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miralex spune:

fetelor e pt prima oara can am indraznit sa va scriu desi va citesc de aproape un an. durerea ce o simt ma determina sa fac asta .am o minune de fetita de 3 anisori si de o jumatate de an incercam sa facem al 2 lea copil vreu sa va spun ca am facut tot ce am citit si mi-a spus parintele meu duhovnic m-am rugat in fiecare seara si la fiecare sfanta liturghie si sf maslu ,am fost in pelerinaje la manastiri si am cerut din mainile lui d-zeu un copilas sanatos .acum 3 sapt parea ca visul mi se implinise dar aseara cand am fost din nou la fdoctor mi-a confirmat acelasi lucru sacul embrionar s-a dezvoltat normal dar nu are embrion dret pt care sambata viitoare sunt programata la chiuretaj.sunt distrusa nu stiu ce sa fac eu am spus ca niciodata nu voi face un chiuretaj dar dr spune ca nu am de ales la printele duhovnic merg abia maine .fetelor care stiti dati-mi un sfat cum vede biserica asta de atunci sunt distrusa si plang incontinu sper ca nu v-am plictisit dar va rog dati-mi un sfat

Mergi la inceput