Aspirante optimiste > 20 ani (564)
Raspunsuri - Pagina 15
lorena_86 spune:
o sa te treaca fetele
din pacate eu nu stiu dar intra ele mai tarziu
o sa-ti placa mult la noi, o sa vezi ce caldura sufleteasca este aici ca avem atatea gravidute care ne tin companie
le multumim ca nu ne-au parasit 

tu ce ai patit, de ce ai pierdut sarcina si la cate sapt?
asta daca vrei sa povestesti, sa nu-ti faca rau sa iti amintesti
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
AlinaBu spune:
Multumesc anda , si da sper sa ne numaram si noi cat mai curand pe la odisee oricare ar fi ea.
Eu am o problema mare, de la ultima sarcina CM nu s-a "reglat" ca sa spun asa, doctorul mi-a recomandat anticonceptionale 3 luni apoi sa le opresc si sa ma apuc de treaba, dar degeaba dupa ce le-am oprit adica pe 19 iunie 2010 cm mi-a venit ultima data pe 25 iunie 2010, dar de atunci pauza. Am facut azi un test de sarcina Barza si degeaba este negativ. Ce tratamente stiti pentru reglarea CM ? eu am incercat de asemenea cu Branca ursului dar si acela a fost degeba
The life is too short,to have time for sadness too!
lorena_86 spune:
anda pai am facut-o cam pe la ovulatie 
asta e
macar de acum inainte sa fie bine

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
anda15 spune:
Eu pana acum 3 ani aveam CM dereglat, venea ba la 33, ba la 35, cam cand voia el. Am luat Duphaston vreo cateva luni la recomadarea medicului si mi s-a reglat brici, adica vine la 28 aproape in fiecare luna, rar la 29 sau 30.
lorena_86 spune:
fetelor va pup 

o sa mai intru mai pe seara, acum am alta treaba![]()
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
anda15 spune:
Lorena, eu nu cred ca a influentat radiografia sarcina ta.
O sa faci analizele de trombofilie?
Sau poate pur si simplu au fost 2 accidente nefericite
bebelu86 spune:
Alina bine ai venit la aspirante optimiste. sedere scurta scurta. 
si eu am avut probl mari cu cm, venea si la 60zile.
am mers la medic, mi-a dat duphaston 3 luni, timp in care am "muncit' cu drag si spor si la cap bb. si dupa ce am terminat a doua luna, a venit si bb.
mergi la medic si vezi ce iti zice.
du[hastonu se ia de obicei dupa ce ovulezi,.
eu luam din z15-24. iar in max 10 zile de la terminarea pastilutelor imi venea cm.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 o sa te treaca fetele din pacate eu nu stiu dar intra ele mai tarziu o sa-ti placa mult la noi, o sa vezi ce caldura sufleteasca este aici ca avem atatea gravidute care ne tin companie le multumim ca nu ne-au parasit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tu ce ai patit, de ce ai pierdut sarcina si la cate sapt? asta daca vrei sa povestesti, sa nu-ti faca rau sa iti amintesti ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Nu imi face rau, am trecut peste greu, dar am trecut asta conteaza. pe 7 sept 2009 a fost UCM, iar testul a fost pozitiv pe 15 oct 2009. Am fost la un eco sa vad daca totul este la locul lui si mi-a spus sa revin peste 2 saptamani ca se vede ceva dar nu sunt siguri. pe 2.11.2009 m-am dus la control ( la acelas doctor acelas ecograf ) si mi-a spus ca bebe nu are activitate cardiaca iar dupa UCM trebuia sa am 8 saptamani, dar bebe este dezvoltat ca unul de 7 saptamani si sa ma grabesc sa fac un bHCG ( beta-HCG ) si sa repet analiza la 2 zile si sa ma intorc la el cu rezultatul. Asta am si facut in ziua respectiva m-am dus la medlife mi-am facut analiza si la 4 dupamasa am primit rezultatul 7000 si ceva de nu mai tin minte ce . Eu intre timp am mai fost la un cabinet particular la o alta doctora si mi-am mai facut un eco care mi-a spus la fel " bebe are 7 saptamani dar nu are activitate cardiaca ), atunci eu ma gandeam poate are 6 saptamani e mai bine dezvoltat si inca nu ii bate inimioara nici decum nu ma gandeam ca bebe nu mai e. A doua zi am facut iar b-HCG care indica 8200 si un pic aproape 8300, am plecat in fuga cu rezultatul la medic cu candul ca daca a crescut bHCG totul e ok cu bebe si s-a inselat. Doctorul cand s-a uitat pe analize mi-a spus ca alta solutie decat chiuretajul nu exista si sa ma grabesc ca daca nu fac septicemie , bebe murise
. Nu l-am crezut si m-am dus cu aceleas rezultat la alt medic de la maternitatea giulesti, care nu a stat fff mult pe ganduri si mi-a spus " Esti tanara, ai toata viata inainte, dar cu durere de inima iti zic acest bebe nu mai traieste .. e mort "Atunci am simtit ca pica cerul pe mine ca ma apasa cineva asa tare in piept in cat ma sufoc. Am acceptat sa ma duc a 2a zi de dimineata la Chiuretaj plina de durere si de oftica in cea mai mare parte. Imi puneam o gramada de intrebari si toate incepeau cu " De Ce? " dar fetele de la odisee mi-au dat curaj si forta sa merg mai departe si sa sper ca intr-o zi o sa vina si randul meu. Acum nu am altceva de facut decat sa astept.. Si astept... ca poate o minune
v-a veni si in viata meaThe life is too short,to have time for sadness too!
AlinaBu spune:
Multumesc ca m-ati primit printre voi! 
O sa ma duc saptamana viitoare promit ! Acum stam un pic cam prost cu bani, am avut si niste decese in familie si pana ne revenim mai dureaza un pic
The life is too short,to have time for sadness too!
bebelu86 spune:
Alina acu la ce mdic mergi??
imi pare rau k ai trecut prin asta. stiu ce inseamna sa iti zicak bb numai e. dar viata merge inainte, suntem tinere, sanatoase si asta e.
nu avem ce fce.
hai capu sus ca aici suntem toate optimiste si va veni si bb

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!