Aspirante optimiste > 20 ani (564)
Raspunsuri - Pagina 14
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor, 

-cei pentru toate fetele, va doresc un wekeend relaxant, plin de iubire si de mult soare....la noi este frumos afara....ma pregatesc sa merg la un gratar cu sotul, ne-au invitat niste prieteni care stau la curte.....daca tot este frumos afara am spus sa nu ratam momentul...
luiza77 spune:
Ramo tin pumnii stransi sa fie bebe si sa vezi 2 liniutze....
Mie ar trebuii sa imi vina pe 9 septembrie...mai astept pana atunci...si eu sanii foarte tensionatzi, ma dor , acum sa vedem ce o fi.......
In seara asta m-a invitat sotul la o cina romantica...implinim 9 ani de la casatorie si trebuie sa sarbatorim......acum ies ma striga sotul sa plecam.......pupici
lorena_86 spune:
luiza, multi inainte sanatosi si fericiti si ....de ce nu cu o echipa de fotbal de 
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
draguta, te-am visat azi noapte ca anuntai ca esti
si asa ne bucuram toate pt tine

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
eu ieri am facut vinete pane (preferatele mele) si azi o sa fac pizza cu blat facut de mine la masina de paine....totul natural de casa
azi ma simt foarte energica si fericita dar nu stiu de ce 
piciorul ma mai doare dar nu l-am mai fortat deloc
fetelor va multumesc ca va faceti griji pt mine dar vreau sa va dezvalui ceva care ma face sa ma simt vinovata: anul trecut inainte sa raman insarcinata am zis sa-mi pun la punct dantura si desi am intrebat daca este ok sa fac radiografii desi eu incercam sa raman gravi dr mi-a zis ca nu are nimic dar am o verisoara medic stomatolog si dupa am intrebat-o si pe ea si a zis ca nu e ok deloc
ma simt vinovata si ma gandesc sa nu fi afectat radiatiile alea ovulele si de aia sa fi pierdut sarcinile care au fost la un interval scut intre ele
ca totusi toti dr imi ziceau ca ii depaseste problema ca ajunsesem la 8 s si nu se vedea absolut nimic in uter si apoi sa intervina avortul spontan
de aceea nu vreau sa merg cu piciorul la spital, ma tem de o radiografie si apoi nu o sa mai am curajul sa incerc sa raman gravi

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
AlinaBu spune:
buna fetelor
e prima data cand scriu aici, dar va urmaresc de mult. nu stiu daca am varsta potrivita sa ma alatur grupului vostru pentru ca am 20 de ani si 8 luni, dar nu am gasit nicaieri un grup de aspirante de varsta mea. Sper sa ma primiti alaturi de voi cum m-au primit si fetele de la Odisee ( Liliac de mai-iunie 2010 ) pacat ca nu am stat pana la sfarsit acolo 

The life is too short,to have time for sadness too!
lorena_86 spune:
alina, bine ai venit!
bineinteles ca te primim dar in acelas timp iti dorim sa pleci cat mai repede la odisee si sa ramai acolo pana la sfarsit

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
AlinaBu spune:
Multumesc lorena :) ce trebuie sa va dau ca sa ma treceti si pe mine in tabel ? Data nasteri si onomastica ? oricum sa fie scrise :)
DN : 12.01.1990
Onomastica : Sf. Mihail si Gavril ( Mihaela ) si Sf. Andrei ( Andra )
The life is too short,to have time for sadness too!
anda15 spune:
AlinaBu, bine ai venit
, normal ca esti bine primita, conditia necesara este cea din titlu:optimismul. La odiseea de mai-iunie am fost si eu putin la inceput, dar tot asa, nu a fost sa fie
. Sa fim sanatoase ca ajungem noi si la odiseea noastra oricum s-ar numi ea
Lorena, ce bunatati faci tu acoloooo

Cu radiografia nu stiu ce sa zic, ai facut-o in sarcina sau cu mult inainte?