Aspirante optimiste > 20 ani (564)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

da, este normal si am vazut de mai multe ori un medic in ultimii 2 ani. Ultima consulatatie(eco+ recolatare + examene sange) a fost in iunie.
Explicatia cu lipsa cm-ului este asa: de fapt ac-urile inhiba ovulatia, ceea ce inseamna ca ce vine sub ele nu este de fapt un Cm ci un fel de provocare. Acum in mod normal, majoritatea ac-urilor sunt pe progesterol, ale mele nu sunt, asa ca duce la directa oprire a provocarilor.

ok, sper ca nu te-am ametit cu explicatia mea confuza...

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

fetele va las, merg sa fac ceva cumparaturi. revin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

draguta pe acasa cu sotul si pisica,
inca nu mi-am luat placa
de testat prin 10 daca nu vin rushii intre timp

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele ce pregatiti bun astazi? dati-mi o idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

buna fetele! mai dar am lipsit o zi si am avut ce recupera cu cititul sa imi tineti pumnii maine ca mai imi fac un test maine ( cel de joi a iesit negativ). Cm trebuie sa imi vina in 8 sept. Dar ma dor sanii ingrozitor si ce pofticioasa am devenit de cateva zile... ca as manca... macar sper sa fie doua liniute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

draguta, azi am facut supica de cartofi si cus cus cu costite... dar sunt singurica pt ca sotiorul e la lucru pana maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

ramo

tin pumnii sa iasa testul+, deci s-au inmultit simptomele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ramo bafta multa maine.
te asteptam cu II

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

ramo, iti tin pumnii, poate maine vii cu o veste buna... eu ma pregatesc maine ca sa vad un nou titlu aici...

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Ramo, pentru maine

Eu astazi fac pulpe de pui cu ciuperci.

Mergi la inceput