Aspirante optimiste > 20 ani (564)
Raspunsuri - Pagina 12
gabyv spune:
da, bebelu, stiu ca Ac-urile inhiba ovulatia, iar in cazul meu mi-au oprit si Cm-ul...(de vreo 2 ani nu mai am)... de asta ziceam ca e ciudat, plus ca nu mi-a venit si nici nu am ceva dureri...
eu am dat pe tot pachetul meu de teste 35 de euro
(la asa oferta nu aveam cum sa nu iau)
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
andr@ spune:
neata si de la mine. ce fac fetele? eu am terminat smotruiala pe ziua de azi; imi pun o cafeluta si stau si eu cu voi 
bebelu86 spune:
gaby eu nu inteleg un lucru,
dc nu ai menstruatie, cumai ovulatie??? 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
andr@ spune:
daca am citit bine, suntem in asteptarea testelor poz ale lui kitty=27 si gabi? fetelor bafta, bafta tuturor! si 
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 gaby eu nu inteleg un lucru, dc nu ai menstruatie, cumai ovulatie??? ![]() |
bine ai venit in clubul meu, acelasi lucru ziceam si eu, ca nu inteleg cum de ies pozitive, asa ...rezumand sunt numai la 4 zile de cand am terminat ac-urile, fara menstra si fara dureri (ca sa anunta venirea) si totusi teste pozitive.
Eu nici nu stiu, ce masoara aceste teste? nivel estrogen din corp? pe hartia de explicatii nu scrie

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bebelu86 spune:
dar tu in timpu asta ai mers la medic??
ai zis k nu ai menstruatie de atata timp?
enormal?
k mie nu mi se pare deloc normal
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
draguta spune:
haideti sa va spun ceva, despre o vecina
are o fetita si celelalte au numai baietei, ma intreaba pe mine: cum sa fac si eu sa am baietel, ca m-au innebunit astea cu baietii lor, si ii raspund sa faca dragoste neprotejat in ziua ovulatiei si urmatoarea si zice:pai ce e aia ovulatie?![]()

si noi care ne batem capul cu ovulatii si teste...