Aspirante optimiste > 20 ani (564)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

bebelu

pai gabyy daca arata asa incepi si presteaza ca nu se stie , poate revin ovarele cu forte proaspete si se prinde acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

hello,

da, bebelu, e ciudat, nu?
eu nu cred ca e posibil, sa fie ceva de la ac-uri?
aa si cred ca trebe tinut cont ca deseori inainte de ac-uri ovulam de 2 ori pe luna. ( nu-mi amintesc cum mi-a explicat ginecologul atunci, cred ca pe ambele parti, nu?)

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

draguta, asta ar fi prea tare, sa iasa din prima...noi ne-am facut treaba, acum sa vedem...
stiti ca asa a fost si cu fina mea, ea mi-a zis ca se apuca si i-a iesit din prima. (dar ea nu luase niciodata ac-uri deci e altceva)

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

chiar tare gabyy, asta da veste buna

Mergi la inceput

oricum va spun eu ce o sa fie mai departe, pt ca nu duc lipsa de teste: am 50 de ovulatie si 35 de sarcina ... era oferta de unde am luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

gaby faptul ca ai luat ac atata vreme nu te impiedica sa ramai gravida din prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

-icei la toate fetele

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gaby dar tie mentruatia ti-a venit???
k dc le-ai intrerupt p 1sept. inseaman k ar trebui sa vina,
si asta inseaman k ovulatie nu prea are cum sa fie acu, k Ac inhiba ovulatia.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

oricum va spun eu ce o sa fie mai departe, pt ca nu duc lipsa de teste: am 50 de ovulatie si 35 de sarcina ... era oferta de unde am luat

Stii ce-ar fi tare? sa-ti iasa din prima si sa ramai cu tot arsenalu asta pe stoc

Mergi la inceput

gabyy asa ma gandeam si eu, sa iau multe teste, pentru fiecare zi, dar s-au scumpit si astea aici...eu nu am mai gasit sub 7 lei si la salariile din Romania..

inainte luam minut, erau foarte bune si la calitate si pret 3,5 lei buc, dar am inteles ca nu se mai fabrica

Mergi la inceput