Aspirante optimiste > 20 ani (564)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Sorinake, urmeaza in curand sa apara capitolele alea, numa intr-o dedicatie o s-o tinem aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Neata, mersi de cafeluta, Anda.
Pai Sorina, e ceva vreme nu am mai vazut + in fata ochilor aici pe forum.
Cine stie, poate luna asta... ca e abia la inceput.

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

buna dimineata tuturor
fac si eu o invitatie la cafea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic

buna dimineata tuturor
fac si eu o invitatie la cafea

ai scapat deja de moderare? wow, mie mi s-a parut o eternitate, nu stiu cam ai reusit.

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

neata fetele!

multumim de cafeluta

Mergi la inceput

hai sa va zic asa ca anecdota ... nu am multa vreme de cand am lasat Ac-urile si ieri si azi testele de ovulatie mi-au iesit pozitive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

gabyy super!! in ce zi esti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

gaby, pai am scris mai multe mesaje si cand le-a aprobat le-a aprobat pe toate
felicitari pentru "outz"

Mergi la inceput

pai tocmai de asta era anecdota, pt ca eu am lasat ac-urile pe 1 sept, deci e prea devreme pt ceva ... mai ales ca am stat 6 ani pe ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello fetelee

Gaby deci tu ai lasat AC acu 3zile si azi ai testele de ovulatie pozitive????

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput