Aspirante optimiste > 20 ani (564)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Alina acu la ce mdic mergi??
imi pare rau k ai trecut prin asta. stiu ce inseamna sa iti zicak bb numai e. dar viata merge inainte, suntem tinere, sanatoase si asta e.
nu avem ce fce.
hai capu sus ca aici suntem toate optimiste si va veni si bb

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

acu nu am un medic anume! Inainte ma duceam la domnul doctor Marinescu, si inainte de dansul mergeam la dr. Mohamed de la maternitatea giulesti, dar nu mai am incredere in nici unul. Sti tu un medic bun ?

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

alina imi pare rau de ce ai patit
aici, din pacate, suntem multe in situatia ta

eu am trecut de doua ori prin asta
si tot ma gandeam ca nu mi se poate intampla mie
la prima sarcina am fost la mai multi medici si la a doua aveam asa mari sperante
acum sa vedem
imi este frica, dar daca nu risc nu am cum

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu ti l-as recomanda p al meu. eu una sunt ff multumita de el
intrebasem k eram curioasa la cine mergi.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Gaby, liniutele de la test sunt la fel de vizibile? ca un test de ovulatie sa fie pozitiv, e nevoie ca liniuta de testare sa fie la fel de vizibila, daca nu mai vizibila ca cea de control. daca e mai putin vizibila decat cea de control, nu se considera ca ar fi pozitiv. liniuta de tetare, apare chiar si cu mult inainte de ovulatie si dupa ovulatie. nu e ca testul de sarcina, cand cea de a doua liniuta nu apare decat daca e pozitiv. nu stiu daca m-am facut inteleasa!

eu fac tochitura cu mamamliguta, fasolica cu ciolan afumat si ardei copti si ciorbita de pui.

Mergi la inceput

anda, m-ai intrebat de analize
momentan nu am o situatie materiala prea buna si nu imi permit sa fac mutatiile alea nenorocite
o sa mai incerc la banci sa vad dar s-au asprit conditiile si nu mai accepta astia pe oricine

dar nu ma descurajez, eu tot incerc si asa

Mergi la inceput

Luiza la multi ani. sa fiti fericiti incontinuare, sa va iubiti mult si sa dea Domnu sa vina si bb repede

Lore nu cred k a afectat radiografia,
uite o prietena de-a mea nu a stiut k e gravida, tot asa k tine probl cu pic. s-a dus si-a facut radiografie, rmn, dar ce nu si-a facut. (era grav la ea) si acu bb ebine mersi, o sa nastem amandoua o data

asa k nu iti mai face ganduri negre. nu te mai gandi la toate prostiile.
asta a fost sa fie. poate sunt o mie de alte chestii care au influentat si nu ti-ai dat seama.
oricum nu mai are rost acu sa te gandesti k timpu inapoi nu poti sa-l dai.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Ascult bebelu :D Ce medic ? Unde e ? la ce spital ?

lorena si la mine era a 2a sarcina, prima sarcina am avut-o la 17 ani dar pentru ca eram cu bacul si pentru ca eram prea mica in viziunea parintiilor a trebuit sa ii ascult si sa fac ca ei ( avort ). Atunci am trecut mai greu peste decat am trecut acum.

Si acum ma gandesc cu optimism VINE MAI GREU DAR VINE SANATOS, FRUMOS SI GALAGIOS !

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Sorinake, numa chestii pe gustu papilelor mele gustative ai enumerat tu acolo

Lorena fata curajoasa si hotarata. Sa stii ca si eu m-am hotarat, azi sunt ziua 17, astept CM peste vreo 11-11 zile si dau bataie. Rezultatul analizelor o sa-mi vina in urmatoarele 2-3 saptamani daca le fac luni si oricum nu cred eu sa raman din prima incercare

Mergi la inceput

alina ai pm

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

anda, la synevo mergi?

eu am fost la fundeni si am facut o parte si dr uscatescu mi-a zis sa mai fac mutatiile la synevo
cele pe care le-am facut mi-au iesit in mare destul de bune

Mergi la inceput