Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***245***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

simplyana_m - tot grisina eram si eu la nunta - 42 kg, eram o umbra, acum am cu 12 mai mult , parca arat a oleaca de femeie chiar daca am burtica, a zis sotu` ca se ocupa de ea, abdomene si alte secrete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

SIMPLY ce dor ne-a fost de vooooiii!!!! hai ca mai e putin si ajungeti la mimi repede repede si va huzuriti in brate la el; abia astept sa va vad instalati pe meleaguri noi si frumoase si sa ne potoliti dorul cu multe poze care sa ne oftice maxim
nu ne zici nimic?? a gasit mimi casa cu de toate?? e instalat?? e bine la jobul nou??? multumit de toate??

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Fetelor, copiii vostri au prieteni? Dar asa, prieteni ce si i-au facut singuri, nu copiii prietenelor vostre.
Sa va povestesc, Keutu pana acum agata toate fetitele mai mari de prin magazine, striga dupa ele, se ducea la ele, vroia sa se urce la ele in brate (incerca sa se catere)etc., baietii nu-l interesau, deci nu aveam "prieteni". In urma cu 2 saptamani am fost la sport si cand am iesit din vestiare, pe banca la marginea terenului erau 3 copii, o fetita (de care ma asteptam sa se lege), un baietel mulatru si ...nu mai stiu al treilea. Keutu s-a dus tinta la baietel, l-a mangaiat pe fata, apoi l-a strans in brate. M-am topit, eu nu l-am invatat niciodata sa mangaie pe fata. Apoi au plecat amandoi pe teren si se tot tineau unul de altul. Daca Keutu o lua inainte, celalalt se tinea dupa el, iar al meu se uita cu coada ochiului daca vine. Ma rog, nu i-a tinut mult ca e sala plina de copii, mingi, cercuri si alte chestii tentante. Darrrr peste vre-un sfert de ora iar s-au intalnit si de data asta baietelul l-a strans in brate, apoi iar a plecat fiecare in treaba lui. Baiatul de care spun, are 2 ani si un pic si e intr-o continua alergare cu alta fetita (mereu aceeasi, deci el are deja prieteni). Ei bine, de atunci, deci de vreo 4 sedinte, de fiecare data cand se vad, se opresc si se imbratiseaza. Miercuri la fel, cand a ajuns in sala, baietelul alerga cu fetita, dar cand l-a vazut pe keutu, a fugit la el chiuind, l-a imbratisat si apoi a fugit iar mai departe. Mie imi vine sa plang de bucurie cand ii vad, sunt asa dulci cum se plac ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Ce de mirese care de care mai frumoase!

Ilinca,m-ai induiosat cu tatal tau!

Sympliana, chiar ma gandeam la tine, credeam ca nu ne mai scrii pt ca ati ajuns si nu v-ati instalat.

Olga, ma bucur ca ai revenit, desi ma bucuram mai mult daca te si vedeam . Multa sanatate lui Davidutu.

Noi am avut un pic de diaree dar am rezolvat-o cu 2 pastile de furazolidon si regim alimentar. Acum suntem bine.
Sa va povestesc ce am patit zilele trecute cu Iulia. La masa de pranz nu vroia nicicum sa manance, dadea din cap nu nu, degeaba ii tot spuneam ca vine nenea zoli si se supara ca nu mananca (nenea zoli e un alpinist care izoleaza la vecini, noi stam la etajul 8, cu care se mai conversa fiica-mea). Nu a vrut nici in ruptul capului sa manance, nu vroia decat titi titi titi, mai ales ca nenea zoli lipsea de la apel din motive de boala, asa ca m-am dus in baie si mi-am lipit leocoplast pt titi si i-am spus ca nenea zoli le-a luat pt ca nu mananca. Cand le-a vazut asa cu leocoplast a inceput sa scoata un sunet din gat ooooooooooooo. Asa a inceput sa manance mai ales ca taica-sau il "suna" pe nena zoli sa aduca titele lui mami ca Iulia a inceput sa manance. Si astfel am reusit sa mancam. De rasul curcilor....

Anamaria, sa stii ca si pe mine ma bate gandul sa dau drumul la caldura, eu is tare friguroasa, nu avem chiar 21 de grade dar ne apropiem vertiginos.

Mergi la inceput

Kea, noi nu avem prieteni, noi ne legam de toata lumea pe strada, le facem cu mana si zicem tau(de la ceau cum se saluta la noi). Iar daca dam peste copii mai mari si ne place ne cataram in bratele lor ii pupam si nu ne mai dezlipim de ei decat cu plansete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

cami, ce totala ai fost cu nenea Zoli!!! Nu s-a suparat tati ca i le-ai dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna seara Mamici frumoase! un pup mare de la noi.

Sympli ce bine ca ne-ai scris. Imi era dor de tine si de Luca. Ce mult mi-ar placea sa va mai vad o data. Stii tu ca Luca a fost primul baietel care mi-a umplut inima de bucurie cand m-a bagat in seama. Si acum ma gandesc cu drag la momentul acela. Pupici si sa ajungeti cu bine in bratele lui tati. Intre timp mai da-ne cate un semn sa nu ne ofilim de dorul vostru.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Kea, tati nu s-a suparat, cred ca ma dadea si pe mine lui nenea zoli numai sa manance raza lui de soare. Ei dar faza cea mai tare a fost cand mi-am dat leocoplastul jos de pe titi, ca nu mi-am pus din acela cu pansament ci leocoplast simplu, imi era frica sa nu-l dea jos iulia, cand l-am dat jos era sa ma urc eu pe pereti, ca si nenea zoli, dar fara coarda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Noi suntem bine dar in mare agitatie ca ne pregatim de ziua Gazului, de nunta la care vom fi nasi, de concediul care o va urma, de intalnirea cu voi. Plus stresul ca a venit frigul si atat nunta cat si mini vacanta noastra va fi la munte si vom fi numai pe drumuri asa ca trebuie sa reinnoiesc garderoba Gazei mici pt toamna si vremuri rele si exact acu cand ar trebui sa plec la shopping, adica inainte de a pleca la nunta, bugetul e ff redus, prin magazine nu prea au aparut haine groase sau sunt putine si la preturi de te doare sufletul. In plus zici ca-s batuta in cap nici nu mai stiu cam ce ar trebui sa-i iau. Pana acum am fost ff bine pregatita si organizata, acu sunt aeriana rau si parca vad ca ne prind zilele friguroase si nu o sa fim pregatiti.

Pup, ma retrag la un film

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

cami, ce totala ai fost cu nenea Zoli!!! Nu s-a suparat tati ca i le-ai dat?

voi chiar vreti sa-mi trezesc copilu'????????ca m-a pufnit un ras de m-am inecat ca fraiera cu aer gol

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput