Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***245***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ANAAN, multumesc de primirea calda! Si de complimente! Sa stii ca Mimi petrece foarte mult timp in oglinda, spre deosebire de mine, care nu ma uit in ea decat cand ma spal, daca imi sta in cale ( la tara, de ex, nu mi-a stat!) Si mie mi-a fost dor de voi, de fete, de ghiocei! Dar trebuie sa marturisesc ca la tine m-am gandit in mod deosebit, si la Gulie, pentru ca am constatat fara dubiu ca si piticul meu are nevoie de un consult ortopedic si in mod sigur de ghete/gimnastica/proteza de corectie. Are picioarele in X, si cu toate ca nu pare sa-l incomodeze lucrul asta ( a mers f devreme si f bine), se vede cu ochiul liber ca e "defect". Si de fiecare data cand observam, ma gandeam: oare, Gulia Anei in ce fel calca "spre interior", ca Luca? si ce zicea ca are? si cum se trateaza? si o sa gasim si noi o desteapta sa ne testeze neuro-bla-bla? De-astea...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nu pot sa cred ca mi-a luat-o Anaan inainte!! Exact asta vroiam sa scriu si eu: ce aer boem are mirele! Fain i-a stat! Si toate scenele imi inspira ceva de poveste cu parfum vechi, gen mirele mai matur si mai umblat in lume care-si rapeshte aleasa inimii, o fetitza mititica, slabutza, destul de speriata si nestiutoare, cu ochii ca...Mura!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ah, tocmai mi-a stat inima-n loc!! L-am auzit pe huzband strigand:"Sophieee" si apoi strigandu-ma sa merg repede...Sophiphi statea in cur pe masa (joasa, dar totusi...) din camera mare, rasfoind un caiet pe care-l lasasem eu acolo:)))
Ea acum e la etapa catzarat, tre sa stau cu ochii pe ea de-acum:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

bau!

Ce mai fac tufetele?

yupiiiiiii simply bine ai revenit!!!

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

ILINCA, ADRISIMO,
Ce ma emotioneaza caldura voastra, fetelor, n-aveti idee! Am asa un sentiment puternic de regasire...
Noi tot nu ne gasim locul, nici la mama nu am reusit sa ne simtim acasa. Pana n-om fi iar in bratele lui Mimi, tot "prin straini" ne simtim. Nici nu-mi pot imagina cum gaseste RAMONA putere sa reziste luni de zile pana la "acasa".
ILINCA, legat de "povestea" de pe moacele noastre de miri, Mimi e doar cu jumate de an mai batran decat mine (are parul grizonat de la 20 de ani), insa chiar ne-am inceput povestea cu un soi de "rapire din Serai"( oare cum se scrie "seraiu'"? ) Sper sa apuc odata sa va povestesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
Dar trebuie sa marturisesc ca la tine m-am gandit in mod deosebit, si la Gulie, pentru ca am constatat fara dubiu ca si piticul meu are nevoie de un consult ortopedic si in mod sigur de ghete/gimnastica/proteza de corectie. Are picioarele in X, si cu toate ca nu pare sa-l incomodeze lucrul asta ( a mers f devreme si f bine), se vede cu ochiul liber ca e "defect". Si de fiecare data cand observam, ma gandeam: oare, Gulia Anei in ce fel calca "spre interior", ca Luca? si ce zicea ca are? si cum se trateaza? si o sa gasim si noi o desteapta sa ne testeze neuro-bla-bla? De-astea...

Ana, nici pe Andrei nu l-a incomodat/incomodeaza la mers problema lui ortopedica, dar, din pacate, asta nu inseamna ca nu o are. Conform ultimului diagnostic, in care cred cu tarie, fiindca doctorul era foarte bun profesionist si cu o considerabila experienta clinica ( plus un doctorat in chiar genul asta de probleme ale piciorului la copii) Andrei are "genu varu", adica picioare in X. Ne-a prescris, ca tratament, marirea dozei de Vigantol la cinci picaturi/zi si pozitionarea picioarelor cracanat ( zic asa, ca sa intelegi la ce ma refer), de cate ori este posibil.Ne-a recomandat sa-l punem pe scaunel de copii cu spatarul intors, eventual pe tricicleta, chestii de genul asta. Oricum, trebuie neaparat sa mergi cu el la ortoped, ca, am inteles in urma experientelor noastre, tratamentele pentru asemenea probleme sunt cu atat mai eficiente cu cat sunt incepute mai repede.Sa va faceti bine!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ana, cat ma bucur ca te vad!!! Noi credeam ca esti deja plecata! Ai fost tu grisina, dar una delicioasa!

Olga, dar tu nu trebuie sa te iei dupa gusturile doctorasului, tu asculta-ne pe noi: esti perfecta! Iar fetele de multe ori au spus, dupa ce te-au intalnit, ca esti si mai frumoasa in realitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, m-a emotionat si pe mine povestea cu "cel mai frumos copil din lume" si sa stii ca asta explica multe din felul tau ala fain de a fi!

Un raspuns, sa nu raman datoare:
- nu, nici eu nu-l mai spal zilnic pe cap pe Andrei

Sophiphi a ajuns la faza cu catararile; grija mare de acum incolo, ca o sa inceapa sa aiba initiative care mai de care!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

ILINCA, asa mi-a sarit si mie inima ieri cand am iesit din baie si Luca era pe birou, in genunchi, in fata monitorului, aratand ochii lu' Monica (Turma da Monica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:

ILINCA, ADRISIMO,

Noi tot nu ne gasim locul, nici la mama nu am reusit sa ne simtim acasa. Pana n-om fi iar in bratele lui Mimi, tot "prin straini" ne simtim. Nici nu-mi pot imagina cum gaseste RAMONA putere sa reziste luni de zile pana la "acasa".

Ca tot vorbeai de "acasa" , maine vine soatza draga de peste mari si tari . Sa va zic ca ma doare stomacul de emotie de 2 zile, ca nu-mi trece cu nici o pastila ? . Da, maine mai pe seara dupa ce adormim bobocul sper sa primesc pastila mult asteptata de 5 luni . . Pana atunci ne vom giugiuli la rece,nevom imbata de fericire (el vine pe la 17:00) ca nu sta stefan singur sa isi faca de cap partintii... parca-l vad cum se baga intre noi sau o sa zbiere daca se atinge tac`su de mine... abia astept reactia. . Sper sa am timp sa mai intru

Asa ca, mancarica e gata, curatenie mai fac maine ca sunt rupta de oboseala. M duc sa ma jumulesc de tulei apoi la daca m-o lasa urlatoru` ca de 2 sapt.isi face de cap cu caninul (azi am vazut ceva alt mic in gura lui asa ca sarbatorim si caninu`)

pup

Mergi la inceput