Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***245***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca m-ai emotionat foarte tare cu "cel mai frumos copil din lume" Foarte frumos Cred ca este foarte important sa le spunem astfel de cuvinte copiilor nostri.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Eu nu-l mai spal demult pe David zilnic pe cap. Am avut noroc ca l-am tuns si vara a avut parul scurtut, abia acum i-a crescut mai lung, si nu era problema cu spalatul capului. Se pare ca nu prea sunt copii carora sa le placa sa fie spalati pe cap. Oricum mie mi-e cam frica sa-l scal pe cap caci se freaca f tare la ochi cand simte apa si mi-e sa nu-si scoata tubul. Dar mai avem putin si-l scoatem si pe-acela si scapam de stres. Pe 16 septembrie avem iar operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

foarte frumoase cuvinte iti spunea tatal tau! si eu dupa ce il culc pe tudor noaptea il mangai pe caput si ii zic cat de mult il iubesc..si cate-odata ii zic si "tatal nostru" in soapta.. sunt de parere cu olga ca este tare important sa spunem astfel de lucruri frumoase copiilor nostrii!

lui david sa se faca bine ochisorul!

legat de spalatul pe cep...eu de pe la 8 luni incepand il spal pe cap la 3 zile..2-4 depinde si pe unde s-a jucat si ce a facut..am citit undeva ca ar trebuii de max 2 ori pe sapt sa-i spalam pe par cu samponel..ca si la noi..

ma duc sa pap ceva!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 4s

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Leeloo ne pui te rog poze de la nunta?

Sa ai o sarcina usoara, mamica curajoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Ziua buna,

Am shoppinguit azi un pic si tare bine mi-a prins.

Revin mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani!

ALEX

Novus: distractie placuta, sper ca ai gasit cadoul care-l doreai pt bebelina!

Olga: mult succes cu dieta!

Sanatate Evei si Anei, sa le treaca repede!

Am mai admirat poze de la nunta, tare frumoase toate, ma chinui de vreo ora sa scanez si eu cateva poze de la nunta noastra antica, iata rezultatul:http://picasaweb.google.com/symona0323/Nunta10062000?authkey=Gv1sRgCNuD6qD2mdWpag#5513034105599200354

Ma duc sa ma apuc de treaba, ca vreau sa-i fac sotului tort, maine e ziua lui, sper sa iasa ok

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

pozele promise de atata timp..insa sunt luate de pe facebuck de la prieteni..pe cele profi inca nu le-am sortat sa le punem la vizionare..o sa mai revin:D

oricum..nunta a fost de vis..cateva poze sa va faceti o idee:P
http://community.webshots.com/album/578521869Mzkzaw

s-a trezit Tudor si papam,apoi mergem in vizita!

o zi frumoasa

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 4s

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Chiar luasem decizia sa nu mai scriu o vreme, pana cand se alina corazonul ranit, dar, no, nu ma pot abtine, fiindca mi se pare ca am fost inteleasa complet gresit. Asadar, cine, Doamne iarta-ma, a zis ca nu e bine sa ne vedem propriul copil ca fiind cel mai cel?!! Eu una in niciun caz, fiindca il vad pe Andrei al meu ca fiind unic, cel mai grozav din lume, si mi se pare absolut normal ca fiecare mama sa-si considere puiul in acest fel.

asta-i atitudineaa!!!!!!!! asa vezi!!! pune mana si scoate nasucul de acolo si lauda-ti puiul... eu una sigur o sa fac in continuare asa.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

bau!

Ce mai fac tufetele?
Imi facusem si eu o intrare mai acatari, si nu eram logata!

Noi suntem bine, cam ametiti de la atata fatzaiala printre bunici, o tuse nesimtita alungata cu antibiotic, dor de Mimi, dor de Mura (de care ne-am despartit acum 2 sapt)...
Marti plecam spre tarile calde, pana atunci stam la socrela, unde mai ciugulesc si eu cate un pic de net.
Piticul e bronzat, cu genunchii tabaciti bine, mare catarator, tot necuvantator, dar cel-mai-cel, asta-i clar!
N-am reusit sa arunc decat in capitolul trecut o privire, si sa mi-o clatesc (privirea) cu poze cu miresici care-mai-de-care . Misto revista (ca toate ati fost de revista!)!
Va arat si eu cum aratam acum 3 ani (pe 30 luna asta sunt 3 ani) uscata ca o grisina, cu buba la ochi (era proaspat agatata conjunctivita mea alergica), in rochita de borangic, cusuta cu mana de o tanti pe 100 lei (i-am dat 200, ca mi-a fost chiar rusine de cat mi-a cerut ):
http://picasaweb.google.com/111768058769761528105/NuntaPoze?authkey=Gv1sRgCI6sgK397cC2owE#5485151143872491842

Si felicit si eu aniversatii (mici si mari) si sarbatoritii de orice fel!!! LMA si toooot binele din lume!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Anaaaaa, mi-a fost dor de tine!

Ce bine ca ai reusit sa dai un semn de viata! Pup Lucosul cu genunchi tabaciti, viata la tara l-a calit pe baiatCred ca e grea despartirea de Mura

In pozele de la nunta sunteti grozavi, rochia de borangic e foarte frumoasa si te prindea de minune. Trebuie sa marturisesc ca tare-mi place de Mimi al tau in postura de mire. Are un aer boem foarte fain

A, si trebuie sa mai spun ceva: Mi-a fost dor de tine!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput