Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***245***
Raspunsuri - Pagina 11
petrean spune:
O sa pun odata...cand o sa le caud pe cd-uri..tata imi spunea mereu ca arat a "postas":))):)))asa k..ma cam feresc sa le arat:P
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean O sa pun odata...cand o sa le caud pe cd-uri..tata imi spunea mereu ca arat a "postas":))):)))asa k..ma cam feresc sa le arat:P Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Hai ca acum m-ai facut si mai curioasa!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
dyana27 spune:
neatzaaaaa

uau, somn de la 10 la 9???????

nici nu-mi pot imagina asa ceva
; mutzu iar a avut o noapte semialba
, doar ca pe la 6 ne-am mutat in pat la mine si am reusit sa dormim pana la 9 jumate; asa ca dupa vreo 4-5 ore de somn ne declaram amandoi odihniti si fericiti![]()
. acum astept sa-si faca somnicul de pranz si poate sa plecam pe undeva pe langa bucuresti... habar nu am unde, dar cred ca spre Comana la manastire ajungem![]()
.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
dyana27 spune:
ioiiii, da' de ce nu am voie sa gandesc ca al meu e "cel mai cel"???????? ca sincer, mie chiar mi se pare al meu cel mai cel in multe chestii... si e un sentiment din ala complet sincer ; si e normal, ca doar n-am mai crescut copil si nu traiesc intre 2000 de copilasi sa-i vad si pe ceilalti ce fac si atunci mi se pare absolut minunat ce face al meu, cum se uita pe sub gene, cat e de dragalas cand rade si increteste nasucul ca un soricel....... si mi se pare absolut normal ca fiecare mama sa simta asa ceva pentru copilul ei . or fi altii in jur mai frumosi, mai destepti, mai.. de toate...... da' tot al meu "e si mai" pentru mine si nimic n-o sa ma faca sa simt altceva, sau sa zic altceva; asa simt eu sincer, asa ca asta zic!!!!!
macar sa stie copilul ca pentru mine este "cel mai cel" din lumea asta, ca are destule de infruntat care sa-l darame.
si chiar nu-mi e rusine ca zic asta... pentru ca asta simt din tot sufletul meu.![]()
![]()
![]()
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
novus spune:
Hellou !!
Multumim pt urarile de ieri, nu am apucat sa intru sa va ''omenesc'' cu ceva dar ma revansez maine ca azi is pe fuga iar
! Ieri am avut musafiri pana azi noapte la 2
Alexandra s-a distrat copios cu copiii mai mari, a fost in largul ei si a rezistat eroic pana la 11.30 ! Astazi noi mergem la un botez si ea are program cu mama ![]()
Ieri citisem putin pana sa vina musafirii si aveam atatea in cap sa spun dar pana zi vad ca s-au mai diluat
dar sa vad ce imi amintesc :
Aaaa referitor la interpretarea super testului si in general a abilitatilor ghioceilor nostri, clar ca suntem subiective si normal ca fiecare copil e un geniu in felul sau si e cel mai deosebit pt familia lui, asa si trebuie sa fie, doar ca uneori, dupa cum bine a remarcat Pisik
, tendinta mamelor este sa pluseze sau nu stiu cum sa zic mai bine si atunci discutiile degenereaza dar cred ca nimeni nu o face cu intentie 
Asa ca Pisiko draga, te inteleg ca nu ai fost in apele tale si ''confruntarea IQ-urilor'' ti-a pus capac dar la fel de bine stiu ca Ana e un copil deosebit si cu o personalitate puternica care face tot felul de lucruri doar ca nu stai tu cu foaia sa le bifezi si sa-i dai puncte, si nu zic astea doar asa ca sa te simti tu bine, da ?!
Sper ca sunteti la Rasnov si va relaxati
!!
Ayla, la tine nu intelesesem care e legatura intre a ne prezenta progresele Luanei care clar e mai avansata si inchiderea contului tau
Pana una alta, mai bine scoate si tu de la seif macar cateva poze de la nunta sa te vedem si pe tine 
Si sa nu uit
Alex 
Vorbind de cum am fost in copilarie, na, eu am fost (si raman
) o rebela, adica ai mei s-au lamurit rapid ca daca imi impun ceva de-a dracului nu fac, asa ca au incercat sa ma domoleasca cu vorba buna!
Asadar, eu nu ma mir deloc de temperamentul Alexandrei, la drept vorbind asta mi-am si dorit adica sa nu fie un copil cuminte unde-l pui acolo sa stea, nuuu, sau sa recite poezii cand mergem in vizita, ba mai bine sa sparga o farfurie ![]()
Tre' sa caut niste poze din liceu adica de acum 100 de ani sa vedeti ce rockerita eram, aveam o freza ca Tina Turner, un fir nu mi se misca pana seara de cat fixativ aveam iar rochiile de scoala nu depaseau cu mult fundul darrr aveam avantajul ca invatam ff bine, mergeam la olimpiade asa ca nimeni nu-mi avea treaba, la final de trimestru primeam catalogul pt calculat mediile
, ei ce de-a absente mai motivam, doar trebuiau incercuite, ehehe ar fi multeee de povestit dar trebuie sa-i calc camasa lui Pisi asa ca va pup !!
Ooo sa nu uit, Bogdana ce mireasa tinerica si frumusica ai fost, si ai ramas la fel de prospata, iti sta mai bine cu culoare actuala de par
!!!
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Aaaa si am mai vazut pozele Gazelor
care au fost dementiale
emana iubire si au o nota asa eleganta !!
Am vazut si pe Adrisimo, frumusica si elegantoasa 
Si ... nu mai stiu ce am mai vazut ![]()
Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Salutare!
Chiar luasem decizia sa nu mai scriu o vreme, pana cand se alina corazonul ranit, dar, no, nu ma pot abtine, fiindca mi se pare ca am fost inteleasa complet gresit. Asadar, cine, Doamne iarta-ma, a zis ca nu e bine sa ne vedem propriul copil ca fiind cel mai cel?!! Eu una in niciun caz, fiindca il vad pe Andrei al meu ca fiind unic, cel mai grozav din lume, si mi se pare absolut normal ca fiecare mama sa-si considere puiul in acest fel.Tocmai din aceasta cauza, ideea cu testul si prezentarea punctajelor mi s-a parut gresita, fiindca in felul acesta ajungem,poate, prin comparatie inevitabila cu ceilalti sa ni se distorsioneze putin perceptia edenica asupra propriului copil si sa ni se sadeasca oaresce indoieli in suflet, de genul: "Oare al meu de ce nu face asta?" s.a.m.d., indoieli care, in opinia mea, nu sunt deloc constructive, mai ales acum, cand copiii sunt inca mici si evolutia lor permanent surprinzatoare. Spunea Ayla ca oricum nu putem evita comparatiile, ca, pana la urma, in parc sau pe forum, tot despre copii si ce fac ei vorbim. Perfect adevarat, insa in comparatiile de colegialitate mamiceasca
, nu aplicam sau n-ar trebui sa aplicam teste si sa calculam/defalcam punctaje!Eu cam asta am avut de zis, sper ca am reusit sa ma fac inteleasa cat de cat.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Anaan, eu te-am inteles pefect si sunt de acord 100 % cu ce ai scris tu acolo, cam asta am vrut sa zic si eu dar tu te pricepi mai bine
!!
Si de la vacanta ia-ti gandul ca nu ti se aproba, asa ca te rog sa ne zici ce mai faceti voi ?!!
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
A propos de diete, Olga sa-l vezi pe Pisi ce pufos era dupa luna de miere unde seara inainte de culcare mancam paine pufoasa cu cascaval si masline asa ca de noapte buna, noroc ca apoi s-a pus la regim si a slabit 20 kg, va dati seama ce bine gatesc nu
??!!
Iti doresc succes cu Monti ca stil de viata ca de dat jos kg chiar ca nu ai nevoie dar daca asta te face sa te simti mai bine, go for it !! Si dermatologu' cred ca se referea la cu totul altceva adica aratai altfel dar acum arati mai bine asta avea el in cap sigur dar ai interpretat tu gresit aluziile lui 

Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Salutare!!!
Anaan te rog sa lasi gandurile negre deoparte si sa treci in fiecare zi la semnat condicuta 
Ilinca pai este premiera cand ma enervez si ma apuc de gatit, dar de obicei asa fac...cand sunt in depresie sau sunt nervoasa ma apuca curatenia. Si crede-ma ca am mereu cate ceva de facut. dar mi se intampla sa intru in depresie si pentru ca este dezordine in casa ![]()
Anamariame o sa te dezamagesc un pic...toate acele aranjamente pe care le-ai vazut nu sunt facute de firma noastra, dar se pot face de catre noi exact ca in poze. Avem cateva doamne f pricepute care se ocupa cu asta si ne-au pus la dispozitie materialele.
Petrean ai fost o mireasa tare frumoasa, dar sincera sa fiu acum imi placi si mai tare
Dyana ai perfecta dreptate cu "cel mai cel"....si eu imi iubesc copilul la nebunie si este "cel mai cel" pentru mine, dar in acelasi timp sunt foarte obiectiva si stiu ca sunt multi copii care stiu sa faca mult mai multe decat el. Dar crede-ma ca nu ma deranjeaza absolut DELOC caci oricum David este "cel mai cel"...pentru mine
Si va zic sincer ca bucur pentru fiecare ghiocel in parte, pentru progresele lui 
Novus sa nu uiti te rog sa-mi arati poze cu tine liceeana cand mai trec pe la tine, caci tare curioasa m-ai facut 
Distractie faina sa aveti la botez 
Olga, mamica lui David iepurasul