Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***245***
Raspunsuri - Pagina 12
olishka spune:
Moni draga
eu stiu ca tu esti o draguta
dar din pacate stiu exact ce a vrut sa zica doctorasul 
Multumesc pentru sustinere
M-am pus serios pe treaba 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Anaan, eu te-am inteles pefect si sunt de acord 100 % cu ce ai scris tu acolo, cam asta am vrut sa zic si eu dar tu te pricepi mai bine !! |

Luata de suparari, am uitat
sa zic: La multi ani, Alexandra, fetita minunata!

si sa trimit o ploaie de
catre toti ghioceii ce poarta numele Alexadru /Alexandra sau alte variatii pe aceeasi tema!( da' voi scuzati intarzierea, mai bine mai tarziu decat niciodata!)Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Pana se trezeste d-soara sa va mai zic una : aseara Alexandra si-a bagat picioarele in tiramisu-ul meu, la propriu
!! Le-am adus copiilor in camera pe farfurioare si ei s-au pus sa manance in pat, Alexandra dupa ei si dintr-o acrobatie a nimerit piciorul intr-o bucata de tort, s-a pus pe un plans si isi privea oripilata dresurile manjite de crema, de fapt asta o deranja
! am remediat rapid problemele
Si mai nou iar ii e frica de apa, nu stiu ce s-a mai intamplat de data asta dar banuiesc ca a alunecat in vana si s-a speriat ca de atunci nu mai rea in apa, sa nu mai vorbim de spalat pe cap 
Dr nu imi fac probleme , nu o sa ne simtiti de departe cand venim la Sovata ![]()
Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Tre' sa caut niste poze din liceu adica de acum 100 de ani sa vedeti ce rockerita eram Alexandra (03.03.09) |
Obligatoriu!De-abia astept sa le vad!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui olishka cand sunt in depresie sau sunt nervoasa ma apuca curatenia. Si crede-ma ca am mereu cate ceva de facut. dar mi se intampla sa intru in depresie si pentru ca este dezordine in casa Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Exact asa fac si eu, cand sunt trista sau am nervi e luna la mine in casa. In rest, ne ghidam dupa principiul " O casa prea curata, o casnicie ratata!"
olishka spune:
| citat din mesajul lui novus Pana se trezeste d-soara sa va mai zic una : aseara Alexandra si-a bagat picioarele in tiramisu-ul meu, la propriu Si mai nou iar ii e frica de apa, nu stiu ce s-a mai intamplat de data asta dar banuiesc ca a alunecat in vana si s-a speriat ca de atunci nu mai rea in apa, sa nu mai vorbim de spalat pe cap ![]() Dr nu imi fac probleme , nu o sa ne simtiti de departe cand venim la Sovata Alexandra (03.03.09) |
Ha, se vede ca-i fetita si tine la tinuta. David n-ar fi avut nici o problema. Se balaceste ca un porc in toate baltile si ii placeeeee...
Si noi avem probleme cu spalatul pe cap, dar in rest abia asteapta sa-i zic "hai la baita".
sa treaca sperietura.Olga, mamica lui David iepurasul

Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Pana se trezeste d-soara sa va mai zic una : aseara Alexandra si-a bagat picioarele in tiramisu-ul meu, la propriu Alexandra (03.03.09) |

Mai, da ce gingasii domnisoresti! A plans ca i s-a murdarit dressul. Pai, porcusorul meu si-ar fi bagat si piciorul celalalt!
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Moni draga dar din pacate stiu exact ce a vrut sa zica doctorasul ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Na daca a fost rautacios, eu ii spuneam ca da si dvs parca ati imbatranit, sic
Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
![]() Mai, da ce gingasii domnisoresti! A plans ca i s-a murdarit dressul. Pai, porcusorul meu si-ar fi bagat si piciorul celalalt! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Da, da...cam asta am zis si eu...baietii sunt porcusori
Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Exact asa fac si eu, cand sunt trista sau am nervi e luna la mine in casa. In rest, ne ghidam dupa principiul " O casa prea curata, o casnicie ratata!" |
super vorba !! abia astept sa vina Pisi sa i-o zic ca la noi el e cu stresul curateniei, la fel nu va ganditi ca imi notez cumpraturile de facut direct pe noptiera dar mi se pare ca sunt atatea lucruri mai importante in viata
Aaa, eu la nervi nu am apucaturi din-astea gospodaresti !! inainte fumam, acum nici nu stiu ce fac, se vede ca nu m-am enervat ca lumea de mult
Alexandra (03.03.09)