Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***245***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Moni draga eu stiu ca tu esti o draguta dar din pacate stiu exact ce a vrut sa zica doctorasul

Multumesc pentru sustinere

M-am pus serios pe treaba

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anaan, eu te-am inteles pefect si sunt de acord 100 % cu ce ai scris tu acolo, cam asta am vrut sa zic si eu dar tu te pricepi mai bine !!

Luata de suparari, am uitat sa zic: La multi ani, Alexandra, fetita minunata! si sa trimit o ploaie de catre toti ghioceii ce poarta numele Alexadru /Alexandra sau alte variatii pe aceeasi tema!( da' voi scuzati intarzierea, mai bine mai tarziu decat niciodata!)

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pana se trezeste d-soara sa va mai zic una : aseara Alexandra si-a bagat picioarele in tiramisu-ul meu, la propriu !! Le-am adus copiilor in camera pe farfurioare si ei s-au pus sa manance in pat, Alexandra dupa ei si dintr-o acrobatie a nimerit piciorul intr-o bucata de tort, s-a pus pe un plans si isi privea oripilata dresurile manjite de crema, de fapt asta o deranja ! am remediat rapid problemele

Si mai nou iar ii e frica de apa, nu stiu ce s-a mai intamplat de data asta dar banuiesc ca a alunecat in vana si s-a speriat ca de atunci nu mai rea in apa, sa nu mai vorbim de spalat pe cap
Dr nu imi fac probleme , nu o sa ne simtiti de departe cand venim la Sovata

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

Tre' sa caut niste poze din liceu adica de acum 100 de ani sa vedeti ce rockerita eram
Alexandra (03.03.09)

Obligatoriu!De-abia astept sa le vad!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

cand sunt in depresie sau sunt nervoasa ma apuca curatenia. Si crede-ma ca am mereu cate ceva de facut. dar mi se intampla sa intru in depresie si pentru ca este dezordine in casa

Exact asa fac si eu, cand sunt trista sau am nervi e luna la mine in casa. In rest, ne ghidam dupa principiul " O casa prea curata, o casnicie ratata!"Bine, nu va imaginati ca ne scriem numele in praful de pe mobile, dar nici ordine perfecta nu este.

Mergi la inceput

Citat:

Pana se trezeste d-soara sa va mai zic una : aseara Alexandra si-a bagat picioarele in tiramisu-ul meu, la propriu !! Le-am adus copiilor in camera pe farfurioare si ei s-au pus sa manance in pat, Alexandra dupa ei si dintr-o acrobatie a nimerit piciorul intr-o bucata de tort, s-a pus pe un plans si isi privea oripilata dresurile manjite de crema, de fapt asta o deranja ! am remediat rapid problemele

Si mai nou iar ii e frica de apa, nu stiu ce s-a mai intamplat de data asta dar banuiesc ca a alunecat in vana si s-a speriat ca de atunci nu mai rea in apa, sa nu mai vorbim de spalat pe cap
Dr nu imi fac probleme , nu o sa ne simtiti de departe cand venim la Sovata

Alexandra (03.03.09)

Ha, se vede ca-i fetita si tine la tinuta. David n-ar fi avut nici o problema. Se balaceste ca un porc in toate baltile si ii placeeeee...

Si noi avem probleme cu spalatul pe cap, dar in rest abia asteapta sa-i zic "hai la baita".

sa treaca sperietura.

Mergi la inceput

Citat:

Alexandra (03.03.09)

Mai, da ce gingasii domnisoresti! A plans ca i s-a murdarit dressul. Pai, porcusorul meu si-ar fi bagat si piciorul celalalt!

Mergi la inceput

Citat:

Moni draga eu stiu ca tu esti o draguta dar din pacate stiu exact ce a vrut sa zica doctorasul

Na daca a fost rautacios, eu ii spuneam ca da si dvs parca ati imbatranit, sic !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:

Alexandra (03.03.09)

Mai, da ce gingasii domnisoresti! A plans ca i s-a murdarit dressul. Pai, porcusorul meu si-ar fi bagat si piciorul celalalt!

Da, da...cam asta am zis si eu...baietii sunt porcusori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:

cand sunt in depresie sau sunt nervoasa ma apuca curatenia. Si crede-ma ca am mereu cate ceva de facut. dar mi se intampla sa intru in depresie si pentru ca este dezordine in casa

Exact asa fac si eu, cand sunt trista sau am nervi e luna la mine in casa. In rest, ne ghidam dupa principiul " O casa prea curata, o casnicie ratata!"

super vorba !! abia astept sa vina Pisi sa i-o zic ca la noi el e cu stresul curateniei, la fel nu va ganditi ca imi notez cumpraturile de facut direct pe noptiera dar mi se pare ca sunt atatea lucruri mai importante in viata

Aaa, eu la nervi nu am apucaturi din-astea gospodaresti !! inainte fumam, acum nici nu stiu ce fac, se vede ca nu m-am enervat ca lumea de mult

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput