Aspirante optimiste > 20 ani (562)
Raspunsuri - Pagina 18
draguta spune:
ramo petele sunt cel mai sigur simptom de sarcina
sunt teste care se fac si la 9 zile de la ovulatie , dar il faci cand consideri tu, in urmatoarele zile ar trebui sa iasa
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 mada ai asa 20.04.2008-14.06.2008 B 14.06.2008-20.04.2010 f 20.04.2010-14.06.2011 b 14.06.2011-20.06.2014 f ![]() ![]() ![]() sper sa fie bine ma mai verifica andreea din umbra dc e ceva si ea alapteaza buburuza Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
se poate sa fie invers? ca atunci cristi ar fi tb sa fie fetita
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ramo_b spune:
sper sa nu fiu dezamagita... ma gandeam sa il fac duminica. multumesc de incurajari. chiar imi prinde bine sa am cu cine vorbi. 

la toate.
cine vrea sa dezlege misterul calculului Andreei cu mine? sa il facem impreuna pe forum sa vedem ce iese
bellasamoyed spune:
am vb cu dr.puia,ma asteapta miercuri la cabinet,din pacate intra la o nastere si nu am avut timp sa ii povestesc ce ma ingrijoareaza...:(( acum asteptam pana miercuri
cos_minutza spune:
Ramo eu ti-am zis ca dupa mine poti sa-l faci duminica sau luni,ar trebui sa arate daca e 

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
lorena_86 spune:

ma mai tineti minte?
am cam tras chiulul
eu am avut un accident si mi-am rupt ligamentul la piciorul drept si nu mai pot de durere, e foarte umflat 

sper sa nu fie nevoie de operatie

va pupic
tin pumnii fetelor cu testarea

nici nu mai stiu de cand nu am mai avut o graviduta, cine a fost ultima? parca cami, nu?

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
cos_minutza spune:
Lorena
fata sa nu o doara piciorul!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
ramo_b spune:
mada mie mi-a iesit asa la tine:
20 apr 2002 - 14 iun 2005 B
14 iun 2005 - 20 apr 2006 F
20 apr 2006 - 14 iun 2008 B
14 iun 2008 - 20 apr 2010 F
20 apr 2010 - 14 iun 2011 B
e ok? cand s-a nascut baiatul? si fetita cand trebuie sa se nasca? eu ma gandesc ca e vorba de perioada conceperii, nu de cea a nasterii, nu?
deeva73 spune:
lorena imi pare asa de rau de tine. Cum ai reusit sa-ti rupi ligamentele? Unde la genunch sau la glezna?
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_b mada mie mi-a iesit asa la tine: 20 apr 2002 - 14 iun 2005 B 14 iun 2005 - 20 apr 2006 F 20 apr 2006 - 14 iun 2008 B 14 iun 2008 - 20 apr 2010 F 20 apr 2010 - 14 iun 2011 B e ok? cand s-a nascut baiatul? si fetita cand trebuie sa se nasca? eu ma gandesc ca e vorba de perioada conceperii, nu de cea a nasterii, nu? |
ramo, da daca se calculeaza dupa luna conceperii, este corect la tine ca primul copil este baietel, l-am conceput in jur de 1 aprilie 2008 si s-a nascut pe 29 dec 2008.
Acum ovulatia am avut-o in jur de 1 iunie 2010, deci ar tb sa fie tot baiat...sapt viitoare sper sa aflu cu certitudine ce este in burtica

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png