Aspirante optimiste > 20 ani (562)
Raspunsuri - Pagina 17
ramo_b spune:
interesante calcule. cred ca am priceput, dar nu sunt sigura....
pe mine nu ma ajuta nimeni cu un raspuns? cand sa fac testul? 
cos_minutza spune:
Bella sa dea DD sa vina bebitza cat mai repede!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
didi32 spune:
Draguta sunt Z23 din 28 aproximativ si am avut niste zile ciudate, nu fac nici un test nimic daca nu intarzie.
Ramo, nu mai stiu ce-ai intrebat, ne-am pierdut in calcule
, mai zi o data
Bella, asa sa ne-ajute D-zeu, multe fete merg la Manastirea Radu Voda!
in devenire
cos_minutza spune:
Ramo eu zica ca duminica sau luni poti sa faci un test,mai ales ca pata aia e de bine
Tin pumni stransi
Va
pe toate fara exceptii!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bellasamoyed spune:
sunt ok...doar ca mor de somn ziua si noaptea nu pot sa adorm inainte de 1.30 :((
in continuare am scurgeri maronii...azi parca mai inchise la culoare,deja ma exaspereaza:( nu stiu deloc ce sa cred.
si cum am mai spus am facut un test dim si normal ca iar a iesit negativ :(( mi-e urat de teste.
mai e cineva pe aici cu ovare micropolichistice?
ramo_b spune:
eu am un cm de 31 de zile, luna asta ar trebui sa imi vina in 8 sept. cam pe cand pot face un test? nu am simptome doar ca as dormi incontinuu... azi cand am fost la wc si m-am sters am vazut o pata mica rosiatica. dar era doar pe hartie si atat. apoi nimic. ma lamuriti voi? va rog...
asta am intrebat dar chiar v-ati pierdut in calcule. ati inteles pana la urma? eu cred ca da, dar nu sunt f sigura...
ramo_b spune:
draguta adica tu vorbeai cu mine?
calculele v-au zapacit de tot... si pe mine. ma simt ok numai ca as dormi non stop.
bellasamoyed spune:
si eu am petele...de dum seara si vad ca sunt din ce in ce mai inchise la culoare. azi il sun pe dr.puia sa vad unde ma consulta ca giulestiul e inchis in continuare :(