Aspirante optimiste > 20 ani (562)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

interesante calcule. cred ca am priceput, dar nu sunt sigura....
pe mine nu ma ajuta nimeni cu un raspuns? cand sa fac testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bella sa dea DD sa vina bebitza cat mai repede!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

bella

sa-ti ajute DD sa devii cat mai repede mamica!

cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Draguta sunt Z23 din 28 aproximativ si am avut niste zile ciudate, nu fac nici un test nimic daca nu intarzie.
Ramo, nu mai stiu ce-ai intrebat, ne-am pierdut in calcule , mai zi o data
Bella, asa sa ne-ajute D-zeu, multe fete merg la Manastirea Radu Voda!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ramo eu zica ca duminica sau luni poti sa faci un test,mai ales ca pata aia e de bineTin pumni stransi

Va pe toate fara exceptii!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

sunt ok...doar ca mor de somn ziua si noaptea nu pot sa adorm inainte de 1.30 :((
in continuare am scurgeri maronii...azi parca mai inchise la culoare,deja ma exaspereaza:( nu stiu deloc ce sa cred.
si cum am mai spus am facut un test dim si normal ca iar a iesit negativ :(( mi-e urat de teste.
mai e cineva pe aici cu ovare micropolichistice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

eu am facut confuzie: deci ramo a avut petele, eu o intrebam pe bella

Mergi la inceput

eu am un cm de 31 de zile, luna asta ar trebui sa imi vina in 8 sept. cam pe cand pot face un test? nu am simptome doar ca as dormi incontinuu... azi cand am fost la wc si m-am sters am vazut o pata mica rosiatica. dar era doar pe hartie si atat. apoi nimic. ma lamuriti voi? va rog...

asta am intrebat dar chiar v-ati pierdut in calcule. ati inteles pana la urma? eu cred ca da, dar nu sunt f sigura...

Mergi la inceput

draguta adica tu vorbeai cu mine? calculele v-au zapacit de tot... si pe mine. ma simt ok numai ca as dormi non stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

si eu am petele...de dum seara si vad ca sunt din ce in ce mai inchise la culoare. azi il sun pe dr.puia sa vad unde ma consulta ca giulestiul e inchis in continuare :(

Mergi la inceput