I LOVE MY WIFE

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai toate ca toate dar: de ce a deschis hubby subiect la "in unul sau in doi..."? Nu stie romana deloc? Si daca nu a fost o greseala si a deschis unde trebuie, ce incearca sotul sa-i transmita lui samahol? Huh?

Si inca ceva: unde e dom'ne samahol, nu vine si ea sa ii declare iubire eterna aicisha? Sau nu e reciproca treaba?

Hmmm, ia sa merg io acasa sa ii traduc mot-a-mot sotului in dotare capitolele forumului si unde ar trebui sa imi scrie in caz ca vrea poate... candva... peste... sa zicem... o zi.... doua.... sa imi declare iubire eterna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

io veau un topic deschis tot de un sot, cu titlul "Iubesc sotul altei femei, dar el nu ma iubeste, fiindca are un amant, si oricum nu-si paraseste nevasta pt copii"

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

mey, zi si tu de "sotia prietenului meu".poate -o fi mai in trend

Gabriela
26 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Eu sper ca totusi dragostea lui hubby e o dragoste normala si reciproca din partea lor, si e doar o declaratie inocenta, si nu suntem spectatorii unui thriller...

Luna1, decat pe forum, mai bine sa cumpere un pachet turistic- un sejur romantic pt 2 persoane undeva intr-un loc cu ocean, nisip alb, palmieri, tot tacamul, si sa scrie pe spatele biletului de avion ce are de zis. E mult mai credibil, nu?

Mergi la inceput

ntz,ntz,ntz...raman la ideea ca acolo ploua, samahola (am uitat cum o cheama ) e si huzbandu' a terminat de numarat banii.
mey,asta da plictis

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
Luna1, decat pe forum, mai bine sa cumpere un pachet turistic- un sejur romantic pt 2 persoane undeva intr-un loc cu ocean, nisip alb, palmieri, tot tacamul, si sa scrie pe spatele biletului de avion ce are de zis. E mult mai credibil, nu?

Iti dau nr de tel al sotului sa ii explici tu cum sta treaba?

P.S. Al meu e lipsit de imaginatie, adica imi ia ce imi doresti. De ex de ziua mea ma intreaba ce vreau ca sa nu ma surprinda urat.

Mergi la inceput

Luna, husbandu tau stie romaneste? Ca engleza mea nu e foarte perfecta Zi nr, si data cand vrei sa pleci cu el, rezolv eu restul :)

Mergi la inceput

Citat:

Luna, husbandu tau stie romaneste? Ca engleza mea nu e foarte perfecta Zi nr, si data cand vrei sa pleci cu el, rezolv eu restul :)

al meu..al meu stie romaneste.Il convingi c-un Paris?te rooooog.Sau macar c-un Vascauti,ceva Ca din cauza de bebe e in stare sa traga masina in casa si are un singur traseu:spital

Gabriela

Mergi la inceput

spune-i ca si in Paris sunt spitale bune, si oricum daca pleci acum, nu vrei sa stai pana-n 40 de saptamani, te intorci pe la 39

p.s. Vascauti ce e? ca e trecut de miezul noptii, si IQ-ul meu scade brusc la ora asta

Mergi la inceput

Citat:

spune-i ca si in Paris sunt spitale bune, si oricum daca pleci acum, nu vrei sa stai pana-n 40 de saptamani, te intorci pe la 39

p.s. Vascauti ce e? ca e trecut de miezul noptii, si IQ-ul meu scade brusc la ora asta

pies off topic:Vascauti este un sat din jud.Suceava
numai pana acolo ne ajunge benzina .Dus.Fara intors.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Sunteti cam rele mei.

They just got married!
to Samahol and her husband: Many happy years together.
to Samahol's husband: Let your wife know every day how much you love her.

Mergi la inceput