I LOVE MY WIFE
Raspunsuri - Pagina 4
Luna1 spune:
Mai toate ca toate dar: de ce a deschis hubby subiect la "in unul sau in doi..."? Nu stie romana deloc? Si daca nu a fost o greseala si a deschis unde trebuie, ce incearca sotul sa-i transmita lui samahol? Huh?
Si inca ceva: unde e dom'ne samahol, nu vine si ea sa ii declare iubire eterna aicisha? Sau nu e reciproca treaba?
Hmmm, ia sa merg io acasa sa ii traduc mot-a-mot sotului in dotare capitolele forumului si unde ar trebui sa imi scrie in caz ca vrea poate... candva... peste... sa zicem... o zi.... doua.... sa imi declare iubire eterna.
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K io veau un topic deschis tot de un sot, cu titlul "Iubesc sotul altei femei, dar el nu ma iubeste, fiindca are un amant, si oricum nu-si paraseste nevasta pt copii" Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Povestea nasterii: Lili si Robert |
mey, zi si tu de "sotia prietenului meu".poate -o fi mai in trend
Gabriela
26 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Gabi_K spune:
Eu sper ca totusi dragostea lui hubby e o dragoste normala si reciproca din partea lor, si e doar o declaratie inocenta, si nu suntem spectatorii unui thriller...
Luna1, decat pe forum, mai bine sa cumpere un pachet turistic- un sejur romantic pt 2 persoane undeva intr-un loc cu ocean, nisip alb, palmieri, tot tacamul, si sa scrie pe spatele biletului de avion ce are de zis. E mult mai credibil, nu?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
gabriella1 spune:
ntz,ntz,ntz...raman la ideea ca acolo ploua, samahola (am uitat cum o cheama ) e si huzbandu' a terminat de numarat banii.
mey,asta da plictis
Gabriela
Luna1 spune:
citat din mesajul lui Gabi_K Luna1, decat pe forum, mai bine sa cumpere un pachet turistic- un sejur romantic pt 2 persoane undeva intr-un loc cu ocean, nisip alb, palmieri, tot tacamul, si sa scrie pe spatele biletului de avion ce are de zis. E mult mai credibil, nu? Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Povestea nasterii: Lili si Robert |
Iti dau nr de tel al sotului sa ii explici tu cum sta treaba?
P.S. Al meu e lipsit de imaginatie, adica imi ia ce imi doresti. De ex de ziua mea ma intreaba ce vreau ca sa nu ma surprinda urat.
Gabi_K spune:
Luna, husbandu tau stie romaneste? Ca engleza mea nu e foarte perfecta Zi nr, si data cand vrei sa pleci cu el, rezolv eu restul :)
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Gabi_K Luna, husbandu tau stie romaneste? Ca engleza mea nu e foarte perfecta Zi nr, si data cand vrei sa pleci cu el, rezolv eu restul :) Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Povestea nasterii: Lili si Robert |
al meu..al meu stie romaneste.Il convingi c-un Paris?te rooooog.Sau macar c-un Vascauti,ceva Ca din cauza de bebe e in stare sa traga masina in casa si are un singur traseu:spital
Gabriela
Gabi_K spune:
spune-i ca si in Paris sunt spitale bune, si oricum daca pleci acum, nu vrei sa stai pana-n 40 de saptamani, te intorci pe la 39
p.s. Vascauti ce e? ca e trecut de miezul noptii, si IQ-ul meu scade brusc la ora asta
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Gabi_K spune-i ca si in Paris sunt spitale bune, si oricum daca pleci acum, nu vrei sa stai pana-n 40 de saptamani, te intorci pe la 39 p.s. Vascauti ce e? ca e trecut de miezul noptii, si IQ-ul meu scade brusc la ora asta Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Povestea nasterii: Lili si Robert |
pies off topic:Vascauti este un sat din jud.Suceava
numai pana acolo ne ajunge benzina .Dus.Fara intors.
Gabriela
Loma spune:
Sunteti cam rele mei.
They just got married!
to Samahol and her husband: Many happy years together.
to Samahol's husband: Let your wife know every day how much you love her.