I LOVE MY WIFE
Raspunsuri - Pagina 3
Gabi_K spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Si io as pica pe spate... si nu-s divortata _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
gataaaaa, am facut pipi pe mine de atata ras
plssss moderatorii, faceti ceva, heeelp, ca nu mai pot fara pampersi faceti un subforum separat pt cazuri gen nene-samahol si pt costi! Si sa pastram portiunea asta de forum pt probleme serioase care se mai pot trata
Mii de multumiri domnului Samahol, ai facut-o sa smailuiasca nu numai samahol, dar si pe noi
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
Mik spune:
Mey, eu cred ca a pierdut la carti si i-a dat sotia pedepsa. Cum pe gard nu se poate urca, a scris pe DC.
maru spune:
parca samahol avea husband si nu sot, si de aia omu e mai dezinvolt!
brava lui ca a avut curaj sa se bage intre atatea ladies!
marius, you rock!
gabriella1 spune:
cred ca huzbandu' are o problema : ori samahol e si are interdictie (ce, domne, sa mai moara si capra vecinului),ori a terminat de numarat banii....
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samahol THIS IS SAMAHOL'S HUSBAND AND I LOVE HER. MORE THAN ANYTHING ON EARTH. I LOVE YOU !!!!!!!!!! |
Good for you!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Luna1 spune:
Scrieti mai in english sa inteleaga si husbandul.
Asaaaa
Samahol's husband, what did you do to samahol, where is she, and how come you have her password for DC?
Gabi_K spune:
Pentru domnu huzband, un citat din regulament.
11. Limba mesajelor pe acest forum este Romana
Limba mesajelor pe acest forum este Romana. In mod exceptional se pot folosi citate intr-o limba straina, cu conditia sa fie acompaniate si de traducere. Nu agreem publicarea mesajelor sau glumelor in alta limba.
emilia.m spune:
Sotul lui samahol a deschis un topic pe marginea caruia nu e mult de discutat. Omul isi iubeste nevasta. Foarte bine si frumos si normal.
Dar daca ar fi scris "I LOVE SOMEBODY ELSE'S WIFE..." atunci sa fi vazut comentarii si discutii .
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Gabi_K spune:
io veau un topic deschis tot de un sot, cu titlul "Iubesc sotul altei femei, dar el nu ma iubeste, fiindca are un amant, si oricum nu-si paraseste nevasta pt copii"