I LOVE MY WIFE
Raspunsuri - Pagina 15
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru Gabi, nu la Munchen, si la Kitchener! Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
ce bine ca incepem sa ne planificam din timp... daca nu ziceati, deja imi faceam bagajele pt Bavaria
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Desiree2002
Kari, cred ca mi-ai sarit postarea: am amanat pana terminam tratamentul Victoriei si apoi ne imbatam de fericire cu bere de la Oktoberfest. Imi pare rau de "cazarea" ta, si noi am petrecut toatas vara la 'hotel'... _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
ingaduinta, eram sub "efectul" ......
sanatate si voua si multa putere in lupta voastra
ai fost la Nurnberg? cand mai ai in plan sa dai pe aici, lasa PM ca poate ne vedem.
Gabi, incepe sezonul Bier-fest, aici in Bavaria. tu esti mai aproape de nemti....
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
maru spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 Maru te asigur ca fara printesa nici gand sa venim. Cred ca nici nu as mai stii sa respir fara ea lipita de mine, 24/7. Sora-mea zice sa o duc in Ro peste 2 ani si noi sa plecam in croaziera la care planuiam sa mergem primavara trecuta (dar Victoria era prea mica, asa ca am ales un resort), apoi la anu', ceea ce iar nu se va intampla... ca nu se poate acum, din cauza tratamentului; i-am explicat sora-mii ca nu as putea sa ma relaxez fara Victoria, si ca vom merge in croaziera toti trei, poate un Disney Cruise... cu o mie de copii, sa se joace, ca acum nu se poate juca cu copii, din lipsa de sistem imunitar. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
o sa fie bine, stiu eu asta, simt eu asta!
marius spune:
Totusi sa inteleg ca se pleaca pe undeva? Unde? Cine? Cand? Facem o nebunie? Ceva? Ma mananca in palma...
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Luna1 spune:
citat din mesajul lui marius Ma mananca in palma... Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Iei bani.
kariguld spune:
citat din mesajul lui marius Totusi sa inteleg ca se pleaca pe undeva? Unde? Cine? Cand? Facem o nebunie? Ceva? Ma mananca in palma... |
eu m-am cam saturat sa astept, are pana avionul sau a mai erupt vre-un vulcan? Marius, ori iei bai ori pleci la Bier-fest! tu alegi, Munchen sau Nurnberg!
edit, pana se hotareste fiecare, va las smochine proaspete, dulci si zemoase (emotion cu smochine)
Bazar general pe DC
marius spune:
No mergem sau nu? Hai sa o facem lata odata'n viata.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Gabi_K spune:
am fost de cateva ori in Munchen, si de vreo 2 ori am nimerit chiar de Fest.
De la noi sunt vreo 900 km pana acolo, ce ziceti, inchiriem un bus? Incepe sambata, mai avem 3 zile sa ajungem
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
kariguld spune:
citat din mesajul lui Gabi_K am fost de cateva ori in Munchen, si de vreo 2 ori am nimerit chiar de Fest. De la noi sunt vreo 900 km pana acolo, ce ziceti, inchiriem un bus? Incepe sambata, mai avem 3 zile sa ajungem |
ma duc sa fac rezervari, cati sa trec pe lista? Marius cap de lista!
Bazar general pe DC