I LOVE MY WIFE

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Morgano said: Mother language nu mother tongue

Astai in limba elvetiana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

a mai plecat careva in vacanta pana la urma? pe mine treburi urgente m-au retinut la imparatie (a se citi spital). asa ca am recomandare serioasa de repaus si dieta fara sare.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mey, ati poluat subectu' omului. se poate ?
O sa aterizati la "un ochi ride si altul e liber".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Cum adica subiectul omului??? El nici macar n-are cont aici

Kari multa sanatate, nu am plecat inca, am amanat pana-n septembrie 2012, atunci ne-am dat intalnire in Munchen la oktoberfest.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

a mai plecat careva in vacanta pana la urma? pe mine treburi urgente m-au retinut la imparatie (a se citi spital). asa ca am recomandare serioasa de repaus si dieta fara sare.

Bazar general pe DC

spitalu' 'tau' e hotel de 5 stele comparativ cu cel unde-s cazat io,pana la termen.Facem schimb?
sanatate multa !

Gabriela
27 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

Kari multa sanatate, nu am plecat inca, am amanat pana-n septembrie 2012, atunci ne-am dat intalnire in Munchen la oktoberfest.

aoleu? nu-i cam mult peste doi ani? indata vine octombrie de anul asta! Multumesc!

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

spitalu' 'tau' e hotel de 5 stele comparativ cu cel unde-s cazat io,pana la termen.Facem schimb?
sanatate multa !

Gabriela

da, de 5 stele cu plus. dar mai bine te trimit la unul adevarat din Fiji/Bahamas sau Hawai, decat la 5 stele aici.
asa ca exemplu, de cinci stele, am avut nevoie de echografie la spital. a venit un domn dragut si ma luat cu patul ala misto cu rotile si ma plimbat jumate de spital pana la echograf. apoi m-au echografiat aia acolo, el ma asteptat si ma dus inapoi, precum un cavaler!! e bine totusi ca nu-i nimik grav.

scuzati off topicul!

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

aoleu? nu-i cam mult peste doi ani? indata vine octombrie de anul asta! Multumesc!

[quote]citat din mesajul lui gabriella1

sanatate multa !

Gabriela

Kari, cred ca mi-ai sarit postarea: am amanat pana terminam tratamentul Victoriei si apoi ne imbatam de fericire cu bere de la Oktoberfest.
Imi pare rau de "cazarea" ta, si noi am petrecut toatas vara la 'hotel'...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Gabi, nu la Munchen, si la Kitchener!

Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

Gabi, nu la Munchen, si la Kitchener!

Citat:

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Yes, Kitchener!!! Ca pan' la Munchen e drum lung, am fo' io anu' trecut... luuung drum, mai ales cu un copil mic... Eu am fost in Nurnberg la Oktoberfest de cateva ori, deci stiu ce sa astept.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Maru te asigur ca fara printesa nici gand sa venim. Cred ca nici nu as mai stii sa respir fara ea lipita de mine, 24/7. Sora-mea zice sa o duc in Ro peste 2 ani si noi sa plecam in croaziera la care planuiam sa mergem primavara trecuta (dar Victoria era prea mica, asa ca am ales un resort), apoi la anu', ceea ce iar nu se va intampla... ca nu se poate acum, din cauza tratamentului; i-am explicat sora-mii ca nu as putea sa ma relaxez fara Victoria, si ca vom merge in croaziera toti trei, poate un Disney Cruise... cu o mie de copii, sa se joace, ca acum nu se poate juca cu copii, din lipsa de sistem imunitar.

_

Mergi la inceput