Fulguleti de nov-dec 2006 (233)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

ciudat, tare ciudat...vad ca nu ma lasa cu nici un chip sa pun link de pe am fost acolo.
daca vreti sa vedeti impresiile despre portugalia trebuie sa intrati pe site-ul am fost acolo punct ro, scris legat, sa selectati Portugalia sus in stanga, la tara, sa mergeti pe capitolul "descopera Portugalia" iar review-ul meu se numeste "portugalia-meu amor".
Imi pare rau ca nu ma lasa sa pun link-ul ar fi fost mai simplu.
Sau cele de aici la:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133409&whichpage=6&SearchTerms=portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Poze cu fetele cochetele
http://picasaweb.google.com/kikineata/3AniSi10Luni02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multam Danutz .
Gata, salvat si pus la loc sigur.

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Kiki, superbe, ca de obicei!
dar nu reusesc sa-mi dau seama la toate pe unde ati umblat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Donia, apropo de "Mandrie si prejudecata". Unul din putinele cazuri in care filmul (aproape) bate cartea.. dar, pt mine, numai in ecranizarea www.cinemarx.ro/filme/Pride-and-Prejudice-Mandrie-si-prejudecata-20734.html" target="_blank">acesta. Nu-mi mai venea acu in minte actorul principal.. tulai! Mai intai m-a vrajit minunatul si fantasticul si apoi am citit cartea.

Da, Laurence Olivier merita toti banii , insa filmul... din pacate, nu, dupa parerea mea
Mandrie si prejudecata nu e doar o poveste de dragoste. Este, asa cum spune titlul, despre prejudecati, personale si sociale, snobism, non-conformism si rebeliune, demnitate si vulgaritate, onestitate si minciuna, dragoste si bani si limitarile pe care le aduc lipsa lor, e povestea unei societati, a unui moment din timp.
Cartea e scrisa cu mult umor si ironie, ridiculizeaza prostia si vulgaritatea, chiar daca vin din partea unor personaje de vaza sau aparent educate, cum ar fi Lady Catherine de Bourgh. Iar Mr. Collins, o bijuterie de personaj, pompos si ridicol!
E o carte foarte complexa, si din acest motiv imi plac mai mult ecranizarile BBC, pentru ca isi dau timp ca sa faca un tablou complet, lasa timp pentru subtilitati, pentru ca lucrurile nerostite sa fie percepute, lasa personajele sa evolueze si sa se dezvaluie.
Iar ultima ecranizare BBC, din '95... minunata! Intreaga poveste de dragoste, intre Elizabeth si Darcy, spusa doar din priviri, un joc actoricesc superb, nu mai vorbesc de restul detaliilor, costumele, bumbacul fetelor Bennet si matasea si penele surorilor Bingley, muzica... la un moment dat, muzica parca spune povestea unui duel, atunci cand Darcy si Lizzy danseaza, dar de fapt se confrunta.
Oh, spuneam eu ca sunt tare prinsa in atmosfera zilele astea... Gata, iau o pauza

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

In alta ordine de idei...
Cum sunt bolnaviorii?
Laura, nasul tot infundat? Ati mers la gradi?
Teutz, shoshika, sper ca sunt bine bebelusele, plus fratii mai mari!
ruxandra, vreo veste de la exudate? G cum e cu urechile?

Yagmur, nici nu am stiut ce sa spun Cred ca e un soc sa te trezesti fara munca, insa din ce mai scriai in ultimul timp, parca traiai si cu gandul la eventualitatea asta. Oricum, e bine ca poti sa stai la parintii tai o perioada. Sunt convinsa ca o sa va adaptati amandoi, si tu, si Luca, chiar daca o sa dureze o perioada.
Ce vroiam sa-ti spun, in perioada urmatoare, cu tot felul de schimbari, sa nu te superi daca o sa vezi vreun regres la el, doar "let him be", fii calma si dragastoasa, nu-i cere multe, nu poezii, litere, opere de arta. Si in masura in care se poate, fii ingaduitoare si cu tine. Ca aveti amandoi nevoie de o perioada de regrupat si adunat fortele pentru noua viata

aelita, casa plina! Nu stiam daca sa rad sau sa plang citindu-te... asta dupa ce si noi am avut recent vreo doua accidente la pipi, pe motiv de musafiri si jucat pana nu s-a mai putut tine...

danutz, te invidiez cu cititul in metrou! Parca uneori as vrea sa fac si eu mai mult timp pana la servici , mai ales ca o prietena imi povestea ca isi inchiriaza carti audio si le asculta in masina, dar in 15-20 de minute nu apuc sa ma scufund in lectura, ma rog, auditie.
In plus, nu sunt prea dispusa acum la lecturi serioase, mai degraba ma multumesc cu vechi prieteni, carti care stiu ca imi aduc confort, fara surprize... deh, am cam multe in real life, momentan.

kikineata, tu cum iti intretii coafura? Parca ai mai slabit, nu?

Eu m-am apucat sa fac miscare, eliptica luni, pilates ieri si azi, ar fi urmat si ceva alergare cu R tot azi, dar vad ca toarna cu galeata. Dar sunt pusa pe lucruri mari!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

In alta ordine de idei...
Cum sunt bolnaviorii?
Laura, nasul tot infundat? Ati mers la gradi?
Teutz, shoshika, sper ca sunt bine bebelusele, plus fratii mai mari!
ruxandra, vreo veste de la exudate? G cum e cu urechile?

Yagmur, nici nu am stiut ce sa spun Cred ca e un soc sa te trezesti fara munca, insa din ce mai scriai in ultimul timp, parca traiai si cu gandul la eventualitatea asta. Oricum, e bine ca poti sa stai la parintii tai o perioada. Sunt convinsa ca o sa va adaptati amandoi, si tu, si Luca, chiar daca o sa dureze o perioada.
Ce vroiam sa-ti spun, in perioada urmatoare, cu tot felul de schimbari, sa nu te superi daca o sa vezi vreun regres la el, doar "let him be", fii calma si dragastoasa, nu-i cere multe, nu poezii, litere, opere de arta. Si in masura in care se poate, fii ingaduitoare si cu tine. Ca aveti amandoi nevoie de o perioada de regrupat si adunat fortele pentru noua viata

aelita, casa plina! Nu stiam daca sa rad sau sa plang citindu-te... asta dupa ce si noi am avut recent vreo doua accidente la pipi, pe motiv de musafiri si jucat pana nu s-a mai putut tine...

danutz, te invidiez cu cititul in metrou! Parca uneori as vrea sa fac si eu mai mult timp pana la servici , mai ales ca o prietena imi povestea ca isi inchiriaza carti audio si le asculta in masina, dar in 15-20 de minute nu apuc sa ma scufund in lectura, ma rog, auditie.
In plus, nu sunt prea dispusa acum la lecturi serioase, mai degraba ma multumesc cu vechi prieteni, carti care stiu ca imi aduc confort, fara surprize... deh, am cam multe in real life, momentan.
kikineata, tu cum iti intretii coafura? Parca ai mai slabit, nu?

Eu m-am apucat sa fac miscare, eliptica luni, pilates ieri si azi, ar fi urmat si ceva alergare cu R tot azi, dar vad ca toarna cu galeata. Dar sunt pusa pe lucruri mari!

s-a intamplat ceva?

dani e bine, mucisorii mai sunt, mai mult nasuc infundat decat mucisori. dam oscilo 3 zile si spre sa fie ok.

lizzy ma invart de dimineata si nu stiu ce sa iti spun. decat ca sper ca e o pasa trecatoare, sa fie doar o stare de moment, astenia de toamna.
cat despre munca ... eu la inceputul anului am zis: munca e doar serviciul de la care iau bani. si cam atat. ma duc, imi fac treaba, cu simt de raspundere, muncesc, dar cam atat. daca am o problema stau acasa, iau concediu medical ca nu pica firma fara mine. zau. oricat as fi de buna si minunata . chit ca muncesc la foc automat zilele urmatoare, asta e. daca dani are nevoie de mine, florin sau daca eu ma simt rau atunci asta e mai important decat orice.
no, s-a cam sucarit sefa mea cand am anuntat acesta noua "politica" dar i-a trecut cand si-a dat seama ca totusi munca e munca si nu imi afecteaza "prestatia".

sper sa iti revii repede, repede la starea de dupa concediul de vara, cand radiai.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

shoshika

in scoica numai in masina si maxim 2-3h, cat scrie pe instructiuni. si in acele ore verificat mereu sa nu aiba barbia lipita de piept. caile aeriene sunt extrem de micute si saturatia de oxigen scade foarte repede. incearca tu sa respiri cu barbia lipita de piept sa vezi cum se simte. si fii atenta si la sunetele pe care le scoti cand respiri asa, sa vezi daca le auzi la bebe. una e haraitul ala de nou nascut si alta e cel din cauza pozitionarii nasoale.

noi bine sanatosi, eu am luat-o razna cu quiltul, fac si visez numai paturici pt copii . d e dulce ca intotdeauna, bine, mereu mai dulce decat in ziua precedenta

pupam fulgi si frati si surori. si mame

dianocica cu d (3+)
nu mai ajung pe forum prea des, daca aveti vreo treaba (neterminata ) cu mine, PM va rog

Mergi la inceput

Laura, nu-i nimic, suntem bine, insa viata e plina cu una si alta, iar de cand sunt amandoi la scoala eu fac fata mai greu , ma concentrez mai greu, uit repede, simt ca sunt intr-un oarecare regres Chiar visam azi cu ochii deschisi la vacanta, la vacanta lor, sa nu mai ies pe fuga din casa, sa nu mai fac pachete de mancare, dar mai e mult pana in decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DANUtZ-ei,nu sunt nici eu atat de calma pe moment,nu reusesc mereu,dar ma readun destul de repede,ma calmez si vad ce se poate face.e inutil sa te zbati pt lucruri deja implinite,cel mai bine e sa lasnervii de-o parte si sa gasesc solutii.ei,nu imi iese mereu,dar ma straduiesc.

KIKINEAtA cat de frumoasa e si cat de frumos o imbraci mereu !!!

DONIA dupa atatia copii,m-am obisnuit cu pisatorile pe jos,am o dezteritate la spalat de 5 ori cu mopul si de a schimba lenjeriile zilnic de nu ai vazut ! sunt ca ala acum:pot sa urc si canapeaua !
covoarele nu le-am mai pus,doar doua mici la mine in dormitor,care se pot baga la masina,le spal la doua zile
m-am obisnuit cu ritmul!

imaginile astea fac totul !! restul prostioarelor nici nu mai au importanta cand vezi asa ceva .

va pup !!

Mergi la inceput