Fulguleti de nov-dec 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 19
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita imaginile astea fac totul !! restul prostioarelor nici nu mai au importanta cand vezi asa ceva . |
Doamne, cat sunt de frumosi!!! Ai 3 comori!
Parca Miguel seamana cu Sofia? Iar taticul vad ca si-a intrat iar in mana la spalat bebelusi
Am vazut si pozele de la nastere, ce dulce era Andres cu telefonul pus la urechea lui Miguel, si am vazut ca are si cel mic ceva crosetat de tine, tin minte si acum cate ii facusesi si Sofiei...
Buna decizie cu lipsa covoarelor, ca mai urmeaza vreo cativa ani de pipilit
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Va ofer o 
lizzy, de doua saptamani si eu simt ceva de genul asta. Abia astept sa se termine saptamana asta.... Sper sa reusesc sa intru in normal.... Asa mi-am propus. Sa vedem daca si reusesc.
ruxandra_sb spune:
buna dimineata,
Shoshika, cu mintea de-acum.. eu as fi si mai drastica. As limita la minumum timpul petrecut in scoica la un bb asa mic. Ocazional cate o calatorie mai lunga ok, dar nu prea des. In rest.. pe cat posibil maxim 1 ora/zi. Sau mai bine deloc.
Dianocica, am mai aruncat un ochi. Sunt superbe! Faci si pt copilasi mai mari?? Vreau!
Donia, off deja visezi la vacanta de iarna.
S-adunat oboseala, ha? Acu, ca e si C la scoala, mai apuci sa te odihnesti ziua dupa turele de noapte?
G e binisor, multumim. Nimic la urechi/plamani, numai gatul un pic rosu si tusea de la muci. Exudatul mai dureaza. Back to job.. sper sa aiva un timp de respiro si sa nu adauge una proaspata.
Laura, sa fie una usurica.
Aelita, sa va traiasca! Frumosi mai sunt. Miguel arata super. Ce serioasa e Sofia, iar Andres a crescut.. e schimbat.. nema baby anymore. Iar tu cred ca ne pacalesti.. zici c-ai nascut de 3 ori.. in nici 4 ani??
Apropo de poze.. Lacramioara, tu cand ne mai pui?
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
Yagmur spune:
Sinteti minunate ca de obicei!! 

Inca nu stiu exact cand plecam; cred ca doar la sfarsit de octombrie; nu vom sta la ai mei (ei nu ma sustin foarte tare acum) insa am un apartament cam darapanat dar vom merge acolo... o sa am mult de alergat de acum inainte si nu stiu cat voi mai putea intra pe net... dar va multumesc inca o data si mamicilor din capitala le spun ca musai sa ne vedem cand venim, mai ales ca Luca nu are prieteni acolo 
Donia, mi-au dat lacrimile; musai sa salvez ce mi-ai scris; si la Danutz la fel..
Lizzy, sper sa fie o stare trecatoare.. ma gandesc la cum am lucrat eu anul trecut, cand aveam doar o duminica libera/luna, cand ma vedeam cu Luca dupa ora 22 si ma intreb si acum daca nu l-au afectat astea atat de mult si mi-e clar acum ca nu s-a meritat... Nu am facut cariera pana acum, si nici nu voi cauta asta desi va fi greu singura... dar sint convinsa ca voi gasi o cale...
Va pup pe fiecare in parte 

Yagmur si Luca
ruxandra_sb spune:
buna dimineata,
la o
cu multa frisca si c-o negresa delicioasa
Yagmur, inteleg ca o sa aveti casuta voastra. Asta este excelent. De aranjat o s-o mai aranjezi tu in timp. Important este ca aveti un loc al vostru. Si eu zau nu cred ca parintii tai, dupa ce au stat jumate de vara cu Luca, n-o sa fie si in continuare pt el. Cu tine ca cu tine.. dar eu zic ca ei nu pot sta departe de el
.
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
lizzy spune:
| citat din mesajul lui ruxandra_sb buna dimineata, la o cu multa frisca si c-o negresa delicioasa |
si negresa?!

sau s-or fi terminat...
lizzy spune:
| citat din mesajul lui Yagmur Sinteti minunate ca de obicei!! ![]() ![]() ![]() Inca nu stiu exact cand plecam; cred ca doar la sfarsit de octombrie; nu vom sta la ai mei (ei nu ma sustin foarte tare acum) insa am un apartament cam darapanat dar vom merge acolo... o sa am mult de alergat de acum inainte si nu stiu cat voi mai putea intra pe net... dar va multumesc inca o data si mamicilor din capitala le spun ca musai sa ne vedem cand venim, mai ales ca Luca nu are prieteni acolo ![]() Donia, mi-au dat lacrimile; musai sa salvez ce mi-ai scris; si la Danutz la fel.. Lizzy, sper sa fie o stare trecatoare.. ma gandesc la cum am lucrat eu anul trecut, cand aveam doar o duminica libera/luna, cand ma vedeam cu Luca dupa ora 22 si ma intreb si acum daca nu l-au afectat astea atat de mult si mi-e clar acum ca nu s-a meritat... Nu am facut cariera pana acum, si nici nu voi cauta asta desi va fi greu singura... dar sint convinsa ca voi gasi o cale... Va pup pe fiecare in parte ![]() ![]() ![]() Yagmur si Luca |
am invatat de la cineva ca nimic nu se intampla fara un scop. si pt ca eu sunt in principiu un fel de Toma necredinciosul, va spun cu mana pe inima ca acel cineva m-a invatat asta FARA sa imi demostreze palpabil, tangibil, chestia asta. dar e un om atat de puternic, spiritual, incat il simti cu toata fiinta. m-a facut sa cred fara tagada ca unele lucruri sunt menite sa fie. si ori de cate ori ma da gata ceva, orice, cat de mic sua mare ar fi, dupa cateva zile de framantari si somn tulburat, ma linistesc cu acest gand: exista un motiv. am ceva de invatat din asta. si iau o pauza, ma exsteriorizez cumva si incerc sa privesc situatia in sine din afara. si ajung sa vad, cu oarece ajutor din partea celor carora le sunt draga, ajung sa vad situatia respectiva ca pe un alt inceput, un alt capitol, o alta sansa de a invata ceva nou.
nu stiu daca te ajuta asta, manu, dar sper sa poti vedea mutarea voastra ca pe un nou inceput. poate anul trecut, asa cum a fost el de aglomerat pt tine, este ceea ce nu vei mai fi nevoita sa traiti, tu si luca. stiu ca realitatea zilnica este cea care dicteaza in fapt, stiu ce inseamana dependenta de un job/domeniu/firma atunci cand ratele sau facturile nu se platesc singure si cresc in fiecare luna.
dar stiu ca fiecare avem o lectie proprie de viata. si toate exprientele in care ne trezim implicati reprezinta cate un capitol... ca la scoala... odata insusit, trecem la urmatorul
un edit mic aici: povestea de mai sus mi-o spun mie si altora periodic. daca am mai spus-o sau o voi mai spune peste juma de an, sorry pt repetitie, dar din momentul iunie 2009, am inteles de ce mamarutza, de ce eu, de ce, de ce, de ce...
ruxandra_sb spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lizzy
si negresa?! ![]() sau s-or fi terminat... |
s-o terminat.. c-am hapait harnicut la ea..
da pt mata comandam un negru falnic!
multumita?
lizzy spune:
"Troubles are like washing machines, they twist, turn & knock us around, but in the end we come out brighter than before."
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui lizzy "Troubles are like washing machines, they twist, turn & knock us around, but in the end we come out brighter than before." |
mi-am pus statul la mess, ca sa nu uit

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006