ASpirante optimiste > 20 ani (561)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Fetele,vreau sa-mi iau placa de par,am gasito pe asta Philips HP-8310
are cineva?daca da,ce parere aveti?
oricum nu vreau s-o folosesc prea des,numai asa cand ma plictisesc de par cret

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

eu am placa asta de la philips
eu sunt foarte multumita de ea, dar spre rusinea mea nu prea o folosesc mi-a fact cadou sotul de ziua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Buna fetelor,ma alatur si eu in lupta pt un bebik.
am 23 de ani(inca putin pana la 24 :D) si sunt casatorita de 1 an.
de aproximativ 6 luni incercam sa avem un bebe da momentan fara succes:(. am fost la medic chiar din prima luna de cand am zis ca vrem sa devenim parinti....si la un consult mai amanuntit(o ecografie tvg) am descoperit ca sufar de sindromul ovarelor micropolichistice :((. din acest motiv se pare ca nu pot sa raman prea repede insarcinata.intre timp am schimbat sii dr.acum merg la Dr. Puia de la giulesti. mi-a recomandat luna asta sa fac un hsg dar surpriza nu mi-a venit.sapt trecuta am fost inc oncediu in grecia, ne-am odihnit si am prestat(da nu pt bebe doar pt noi :D).in drum spre casa a inceput sa imi curga ceva maroniu(am zis gata mi-a venit)asta se intampla dum seara.mi-am pus un absorbant zilnic si cand am aj ac am vazut 2 pete doar.asa am avut si luni si azi. sa fie oare de la chisturi,sa fiu dereglata(in martie anul asta ma sarit toata luna menstruatia,nu pete nu nimic) sau sa fie un mic bebe in burtica?
sper ca nu am scris un adev roman...am incercat sa povestesc pe scurt exp mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Multumim dragelor pentru complimente, ma bucur ca v-au placut pozele cu bebelusul meu!

Bebelu, nu stiu daca am reusit sa scriu, de la sarcina ma lasa neuronul, dar sunt superbe pozele cu fetita. Aseara i le-am aratat si sotzului si era socat, de cat de bine se vad!Sper ca te simti mai bine!

tuturor si le tinem pumnii tuturor celor care sunt la testare! Sa dea Domnul sa se infaptuiasca minunea!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bella bine ai venit in grupul nostru,
in ce zi esti?
acele pete pot fi de la bb sau anunta ca vin uratii.
ai mai avut asa pana acu???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Bella bine ai venit si sa dea Domnul sa fie sarcina! E posibil sa fie nidarea, asa ca , iti tinem pumnii!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

katy, slabe sanse de mariri, din pacate. suntem condusi de niste incompetenti, pentru care un profesor are aceeasi pregatire ( si deci trebuie sa fie platit la fel ca o femeie de serviciu. eu de cand am intrat in invatamant am si al 2-lea, uneori al 3-lea job. altfel nu m-as putea descurca. mai am si gradina in care imi cultiv tot ce am nevoie, ca altfel..
bella, bine ai venit la noi si sedere cat mai scurta! poate semnele sunt de bine!sa ne tii la curent!
va pup, fetelor, eu m-am trezit de jumate de ora, am dormit de la 5 jumate ca o valiza in gara ploaia si figul de afara ma termina

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

asa este dana
suntem platiti execrabil
eu de aceea mi-am dorit o a doua sarcina rapid
dupa prima
sa nu mai merg la scoala
macar stau acasa cu bebicii mei
si pe aceeasi bani putini
inca de data asta voi lua si mai putini
da sanatosi sa fim
antonia mea muceste la greu
fug sa ma joc cu ea
offffffffffffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

cami, foarte bine faci! nu merita sa te oosesti, zau, nu-ti ridica nimeni statuie dimpotriva, toata lumea are impresia ca toata ziua nu facem decat 4-5 ore la scoala si dupa aia o lalaim pe acasa. nimeni nu se gandeste cat lucram pe langa. eu mai petrec cate 4-5 ore pe putin ca sa-mi pregatesc orele, plus cursuri de perfectionare, plus ca vrei si tu sa mai citesti, sa vezi ce mai e nou... eu am zis ca as fi de acord sa ne faca program ca in state, sa stam de 7jumate la 3 jumate in scoala, dar sa ne asgure cate un birou la cateva persoane, unde sa iti corectezi testele, sa pregatesti orele, sa iti printezi materialele,sa faci o consultatie cu elevii, activ extracurriculare, sa ai ce-ti trebuie, de fapt, nu sa le faci acasa tot pe banii tai. dar sa merg la 3 jumate acasa fara sa iau o hartie cu mine de facut in plus. si sa fim si platiti ca in state.
slabe sanse...stai acasa cu copiii, ca mai important e sa aiba mama langa ei cat sunt mici.la scoala te-ar mai si infunda cu comitii si comitete care se fac doar pe hartie, ca asa e la noi!
hai ca m-am ambalat

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

de acord cu tine Dana, mai bine stai la scoala, dar sa fii platita cum trebuie (apropo am fost profa in Ro), personal petreceam o gramada din timpul meu liber sa fac proiecte de lectii, teste grila, diverse activitati, ca na, trebuia sa fii inventiv. mie mi-a placut la scoala si cred ca e singurul lucru care imi lipseste, desi munceam la un american de la 7 seara pana la 3 dimineata (asta pe net evident).
Anul trecut am fost aici un fel de profa "de alfabetizare" si sincer desi m-au platit f putin pt Fr, era mai mult decat luam eu in ro , cam de vreo 6 ori. Dar nu aveam decat 4 ore pe saptamana.
Am renuntat pt ca nu puteam suporta astfel de ore, daca vreti o sa va povestesc.
vb mai pe la noapte, ma duc sa revand Avatar in 3D

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

gaby, si eu am lucrat o vreme tot pt americani, de la 4 la 8 seara, part time, intreg era de la 4 pm la 12 noaptea, tot pentru ca era prost platit la scoala. acuma am noroc ca am un cv mai lung, ca am tot facut una alta pe langa. ma mai cauta cate o firma etc. dar eu as vrea sa lucrez 100% pentru scoala, am niste elevi super, maoritatea, ti-e mai mare dragul sa intri la ore la ei si sa ii vezi tot cu mainile pe sus si sa ii vezi cum colaboreaza si cat sunt de curosi. mai ales cei mici care sar pe mine si ma pupa si ma imbratiseaza (clasele 1-2-3). cand ii vad, mai uit de boc si base... dar nu asa ar trebui sa fie.
si ma tem ca tot stresul asta imi afecteaza iitorul bebe, sau mai degraba sanseele la un viitor bebe..

ovulation ticker

Mergi la inceput