ASpirante optimiste > 20 ani (561)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Fetele,vreau sa-mi iau placa de par,am gasito pe asta Philips HP-8310
are cineva?daca da,ce parere aveti?
oricum nu vreau s-o folosesc prea des,numai asa cand ma plictisesc de par cret

eu folosesc o placa de par, dar nu e de la Philips, eu am Babyliss. Si eu am parul cret si cred ca e cea mai tare inventie placa . Eu o folosesc cam o data pe sapt, de aproape un an si nu observ ceva deteriorare a parului. (mai mult de la vopsire repetata e la mine)
Cand am intrebat pe prietena mea care lucreaza la un coafor ce sa aleg ea a zis ca cel mai bine e sa fie cu placi ceramice si temperatura sa fie mai micuta sau sa fie reglabila, in felul asta ti se adapteaza parului. Am vazut ca ala al tau e cu ioni cica care ar incarca parul... acum nu stiu ce sa-ti zic...parerea mea, ar fi tare unul Dry and Go, sau ceva de genul - unul pe care il poti folosi si pe par ud si pe uscat.(adica asta o sa caut data viit)

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

va pupacesc pe toatele!

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri
Madutza sambata am luat ultima pastila
Paula nu stiu ce sa-ti zic de placa ca eu am parul lins de vacutza
Draguta hai cu testul,nu ne mai tine pe jar
Dana,Gaby,Lia si tuturor multi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ola fete dragi
Azi a fost si la mine prima zi de serviciu duopa o lunnggggaaaa vacanta

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Cora

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

ola Cora

tuturor

fetelor bate un vant afara..abia am venit de la mama

cosmi mai astept cateva zile

Mergi la inceput

Ok,dragutaFa testul cand crezi tu ca e timpul,noi asteptam rezultatul cu nerabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Bebelu ma bucur ca fetita e bine. Ce emotionant sa-ti vezi bebele la eco.Starea de rau o fi de la schimbarea brusca de temperatura, pana se obisnuieste corpul.
Andreea felicitari pentru sanatos!
Dragutza tinem pumnii sa fie pozitiv testul
Gabi spor la prestat, sa vii cu vesti bune!
Yoni multumim de pupici. sanatate multa si tie si bebelusului.

http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Cosminuta si eu as fi facut pasul casatoriei la 21 de ani daca l-as fi cunoscut atunci pe cel care imi este acum sot. In plus e bine sa te bucuri cat mai mult timp de copiii pe care ti da Dumnezeu. Daca esti mama tanara o sa fii si o bunica tanara. Si eu zic ca nu tb sa-ti para rau ca te-ai casat devreme.
Fetele noi vrem sa punem Teodora la si Valeriu la. La baiat am fi vrut Luca dar nu se potriveste cu numele de fam.
Paula de-bia astept sa-ti vad testul cu II

sa devin !

Mergi la inceput

Ramonella si eu am luat laptisor de matca dar... fara rezultat, probabil tb urmat tp mai indelungat. Mie imi era teama sa nu ma ingras de la el pt ca contine hormoni. Am facut si injectii cu polidin, am luat si propolis si laptisor de matca,, am facut o groaza de analize, am stat si cu picioarele pe sus dupa... Concluzia mea e ca bb vine cand vrea Dumnezeu. Acum iau duphaston dar nu-mi mai fac sperante f. mari. Asteptam cu rabdare sa treaca astea 13 zile pana la menstr.
Branca ursului se ia pana in ovulatie, aveti grija, e contraindicat in sarcina si pt pers. hipotensive.
Bebelu multumim mult sotului
Dana mie imi zici de cafeaua cu colegele, dar m-am limitat la una, poate totusi vrea bebica sa vina luna asta. Dana, Cora una an mai bun va doresc cu mariri (reale) de salariu

sa devin !

Mergi la inceput