ASpirante optimiste > 20 ani (561)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
ce faci draguta???
ai luat vreun test cu liniute ????![]()

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
draguta spune:

bebelu
nu am luat deocamdata, am zis ca daca nu apar nici maine cumpar dar nu cred ca ma iarta![]()
bebelu86 spune:
ehe nu fii asa sigura ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
22+ cu
Natalia Maria
draguta spune:
ce mai face bebelina frumoasa, da din picioruse?
tu cum te mai simti, ti-a trecut starea de rau?
bebelu86 spune:
imi revenisem pe la 6. m-am apucat de curatenie un pic prin casa, am pregatit papaica sotiorului.
dar a cu iar m-a luat 

bb e bine, danseaza incontinuu, mai ales cand aude muzica, da din picioruse la greu.
ieri cand ama juns la clinica, era o plasma exact deasupra noastra, dat p muzica. dintr-o data mandra incepe si da si da si da..ma ce e cu ea..am crezut k e agitata din cauza mea...dar de unde frate... cum a schimbat postu, s0a potolit.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
22+ cu
Natalia Maria
kitty-27 spune:
draguta...am intrat in seara asta special sa vad ce ai mai facut tu...sa dea dd sa ai o veste buna 

...