Trombofilia o cauza a infertilitatii - 33

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Ruxandrada, felicitari pt. baietel. Ei, acum, toate vor fi bune si frumoase.
Eu tot baiat imi doresc, dar sotul vrea fata. Dar nu mai am pretentii, sanatos sa fie, si ... SA FIE.
Denisa weekend placut la tara si spor la gospodarit. Ce n-as da si eu sa am iarba de tuns . Nu promit ca luna asta devin bortzoasa, din motive de sot speriat si buimacit, care cica nu mai vrea copii.

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Foarte importanta este prezenta in polen a rutinei, numita si rutozid sau vitamina P. Ea are rol de trofic al peretelui vascular si antiagregant plachetar. Astfel, polenul se face util persoanelor cu afectiuni cardio-vasculare, inclusiv accidente vasculare cerebrale, infarcte miocardice acute sau cronice, arteriopatii cronice obstructive, afectiuni diverse ale vaselor mici, cat si ale sistemului venos, cu risc de tromboze

Clexanul are efect antiagregant,nu???La fel ca si polenul.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna fetelor,
ce mai faceti?Eu sunt bine , secretiile mele maronii au scazut mult in intensitate si cantitate, de la utrogestan dorm mai mult si deja am inceput sa am senzatia neplacuta de balonare, dar nu ma plang, totul e bine si frumos si sper sa fie bine pana la capat!
Pupici tuturor

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Anna_leah, bravo pentru vestile bune si sarcina usoara in continuare.
Aristica, asta e, daca vorbeste gura fara mine, acuma tre' sa fac bebel cu dr. U. Deja nu mai conteaza cum, conteaza sa vina repede si sanatos. Ceea ce-ti doresc si tie. Presimt ca saptamana viitoare se lasa cu gravideala la tine. . Si, pt. ca veni vorba de nume, ce ziceti de Calin? Mie-mi place tare, si asa il cheama pe baietelul prietenei mele ce a nascut luni.
Ramonella, eu stiam ca aspenterul e antiagregand plachetar, iar clexanul si heparina sunt anticoagulanti.

2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ruxandra felicitari pt baietel ma bucr tare mult
floaredemac ma bucur ca bebe este bine, sarcina usoara si deloc stres

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

brotacel am bucur ca esti mai bine acum

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Oau... de-aseara cand era asa liniste pana acum s-au strans atatea mesaje ca nu tin pasul!
Ruxandrada, sa dea Dumnezeu sa fie un baietel de nota 10!
Sara, maaare prostie ai facut, na! Pai cum sa sperii tu consortul? Eu am incercat sa prezint familiei situatia cat mai degajat, prea degajat uneori , dar important e ca le-am dat lor si mie incredere ca va fi bine. De-l speriam si eu sigur nu mai vroia nici el alt copil, mai ales ca avem deja unul si pe sot nu-l deranja situatia, ca si el a fost singur la parinti. Bineinteles ca isi doreste inca un copil (eu zic macar inca unul), dar daca ii spuneam tot ce am citit, il faceam sa renunte. Deci fa bine si retrageti cuvintele Daca tu esti pesimista, ii vei induce si lui aceeasi stare. Si, nu in ultimul rand, daca chiar nu vrea poti incerca sa il seduci, ca sa nu zic sa il violezi
Brotacel, ma bucur ca e mai bine si ma gandesc in continuare la tine. Cu ajutorul lui Dumnezeu vei trece peste asta si vei privi in urma zambind cand iti vei strange puiutul in brate.
Cred ca suntem cam la fel cu varsta sarcinii, cum ai spus si tu. Medicul mi-a spus ieri ca are 7s si 5-6 zile, dar a trecut in carnetul de graviduta 8 s, asa ca tot atat am trecut si eu aici.
Anna_leah, nu am stiut ca si tu ai avut scurgeri, mi-a scapat mesajul tau. Ma bucur ca esti mai bine acum si ca esti cu moralul ridicat!

Si, nu in ultimul rand, va multumesc tuturor celor care v-ati bucurat pentru mine, sa dea Dumnezeu sa ajungem toate sa ne strangem puiutii in brate, sanatosi si voinici!

8+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Va pup, fetelor, si va multumesc tare, tare mult, si pentru urari, si pentru incurajari!

Brotacel, Anna, aveti incredere ca or sa se duca de tot maronelile, ca doar urmati tratamentul care le "pune pe fuga", deci nu aveti de ce sa va temeti!

Floaredemac, cat imi place semnatura ta!

SARA, mi-am dorit din tot sufletul baiat si am stat cu inima stransa :"daca e fata si-mi mosteneste problemele?"

RAMONELLA,!
Aristica, MAria!

Daca mai e cineva "absent" de la seria de pupaturi, imi cer scuze si le trimit inzecit!
A! Era sa uit! Ne-am gandit la nume si cred ca o sa fie Toma. E cel de-al doilea prenume al sotului meu si mi-a placut - mi se pare ca suna interesant. Ce ziceti?

Sa aveti o zi frumoasa!

R. 14+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ruxandrada
Toma e un nume foarte interesant, intr-adevar. Neobisnuit ca prenume, in ultimii ani. E important sa vezi cum se potriveste si cu numele vostru de familie, deja ai modelul sotului, e mai simplu de inchipuit asa. Eu am avut problema asta fiindca toate care imi placeau aveau o rezonanta ciudata impreuna cu numele de familie, parca rimau. Si de-asemenea am evitat prenumele care se puteau diminutiva foarte usor: imi placea Cristian, dar nu as fi vrut sa i se spuna Cristi, de exemplu, Gabriel - Gabi. Nu am nimic impotriva diminutivelor, dar mie imi placeau numele intregi. Pana ajungi sa nasti te vei mai gandi, eu am avut o lista intreaga din care am tot eliminat pana a ramas unul singur, de sfant.

8+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2010 spune:

Fetelor, ajutati-ma, va rog.
Am pierdut o sarcina gemelara in 12 saptamani obtinuta prin FIV + biopsie, sotul avand azoospermie.
La morfologia de trimestru I s-a constatat ca unul dintre bb avea anencefalie - lipsa cutiei craniene, malformatie incompatibila cu viata.
Mie in sarcina toate analizele de coagulare mi-au iesit bine, inclusiv in ziua chiuretajului. Ar trebui in aceste conditii sa fac analize suplimentare de coagulare? Acum am citit ca mutatiile factorului MTHFR sunt asociate cu defecte de tub neural, printre care si anencefalia. Am pierdut o sarcina extrem de pretioasa si de greu obtinuta, nu mai vreau sa trec prin asa ceva!!
Va multumesc

Mergi la inceput