Trombofilia o cauza a infertilitatii - 33
Raspunsuri - Pagina 16
SARA_HS spune:
Floaredemac, felicitari pt. inimioara!! Scuze de lipsa de incurajari, ni se trage de la stres si batranete, deh!
Ai dreptate in privinta mea, sunt fffff stresata, ingrijorata, pesimista, negativista, plangacioasa, etc. Tocmai am terminat o discutie cu sotul si i-am bagat in cap ca, din cauza heparinei administrata in sarcina (pe care sigur eu am sa o fac), ma supun unui risc blah blah blah si pot sa mor; sau ca bb nostru ar putea , Doamne fereste, sa fie afectat de mutatie si sa aibe diverse probleme ( ca nu vreau sa le numesc). Asadar, dl. sot a concluzionat ca gata, nu mai facem copii.
Acuma, eu raman de caruta. Cu cine sa mai raman gravida, ca lui nu-i mai scot usor din cap ce tocmai i-am bagat! Pai nu-s eu proasta, ca nu tac?? Cum il fac pe el sa se mai razgandeasca, sa-mi dea ce-mi trebuie mie de la el cel mai mult si mai mult, ha???
Sper doar ca dna. dr. sa ma incurajeze realmente, luni, si poate pricepe si el ca nu-i dracul atat de negru.
Denisa, pune-ma si pe mine pe prima pagina, pe lista de mutante,ca doar sunt fruntasa! ![]()

Brotacel, gata cu scurgerile? Esti mai linstita, acum? Eu asa te simt...
Fetelor, am inteles ca Miki-miki nu mai scrie aici, dar imi puteti spune si mie, de ce? Pur si simplu, sau s-a intamplat ceva? ![]()
PS:
Simonia, stai linistita. Acum, ca stii ca esti mutanta, ai sa reusesti sa ai un bebe sanatos!
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
denisa220972 spune:
Floricicademac cred ca-i spunea ca gresit si tara, nu numai persoana
.
SARA_HS te trec dar, luna viitoare sa-mi vii cu un test pozitiv,da.
Fetelor eu maine plec pe drumurile patriei, ma duc sa-mi vopsesc gardul la casa(de la tara),sa-mi tund gazonul ca nu se mai vede casa
mi-a transmis mama.
Va doresc weekend placut!
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
Ruxandrada spune:

Ce ziceti de "culoarea" semnaturii mele?
Va pup pe toate!!!!!!!!!!

R.
14+ 
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
alla76 spune:
felix, eu mananc fructe pe stomacul gol (si visine, cirese, nectarine...orice)
acasa mananc porumb fiert, lebenita si bere in aceeasi ora. si tot nimic...
Anna , pe cand ai rezultatele?? tin pumnii!!!
floaredemac, utro se scurge (mai mult invelisul) dar stai linistita ca se absoarbe suficient!
aristica, noi am ajuns sa vrem copil, sanatos sa fie, indiferent de e fata sau e baiat. al meu avea o preferinta pentru baiat, eu pt fata
dar sincer imi e egal care vine primul (observati optimismul debordant din propozitia anterioara: deci sigur vine, nu unul ci 2
)
sincer nu ma las pana nu fac macar 2. ma opresc la 2 daca fac fata/baiat sau baiat/fata. daca fac fata/fata sau baiat/baiat...ii dau bice si stresez barbatul si pt al treilea ![]()
sm ras cu lacrimi cand am citit detalierea motivelor biciurii!!!!
SARA_HS, orice "homo" are de "tras mai greu". sau la mai stramt! 
![]()
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
samira33 spune:
buna dimineata
felicitari pentru caruciorul bleu,ruxi
o zi buna tuturor

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
dangabriela spune:
floaredemac felicitari!!!!!

Ce frumos se vede la semnatura!!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 18sapt +
Ralu_mv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa220972 Buna dimineata! Eiii, dimineata nu am mai auzit" Cocuta fa-mi te rog si mie cafea" a fost asa "Denisoooo, fa-mi te rog cafea" SARA_HS cel mai bine intreaba asist. sau pe d-na doctor si vezi ce spun in legatura cu clexane. Ralu_mv cat ti-a iesit val. la anticorpi antispermatozoizi? Eu ce am citit despre ei(pe la noi si pe forumuri de afara) ca nu prea ar fi sanse cu natural, decat in urma unor masuri mai drastice. In primul rand folosirea preservativului o perioada de timp ptr. a mai scadea din val. anticorpilor(acum nustiu cine are anticorpi). Mai trebuie facut si un tratament cu prednison sa scada valoarea lor, este mai dificil putin dar, nu se stie niciodata. Medici recomanda in general inseminarea intratubara sau FIV cu ICSI. Iar de aici se complica putin povestea, ca ar afecta sarcina, ca nu ar afecta sarcina in luna mica. Cand o sa am putin timp liber mai studiez putin problema. ![]() Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp. Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani. |
Ce sot mai ai si tu !!! asta e tare tare :)) sa nu-ti stie toate numele :)
Valoarea a fost de 43 U/mL in sange la mine. (la synevo pozitiv este >20 U/mL)
Eu nu am de gand sa iau vreu tratament pt asta pt ca orice tratament e apa de ploaie. Ei pot trece de la sine (nu se stie in cat timp insa ) si mecanismul de actionare cum ca ar imobiliza sperma inca din canalul cervical este o ipoteza sustinuta, dar iar neclara. Am citit inclusiv ca s-au gasit la femei insarcinate in sange, care nu au avut nicio pb.
Subiectul asta e mult prea neinformat/nestudiat/neconcludent pur si simplu din multitudinea de pareri pe care le-am citit.
Oricum la toate problemele cand nimic nu merge, se ajunge la FIV ca ultima solutie (care poate merge sau nu, dar motivele sunt mult mai complexe decat niste anticorpi antisperm, motive care uneori nu se descopera - totusi sper sa nu ajung acolo)
Asa ca dupa cum am spus, mai dau ceva sanse naturalului, apoi incerc fiv, apoi daca Doamne Doamne imi da si mie o minune, voi incerca din nou natural pentru urmatorii.
Ruxandra, felictari pentru caruciorul bleu, desi stiu ca esti fericita oricare ar fi culoarea :)
--------------
MTHFR C677T homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
RAMONELLA spune:
Floricica felicitari pentru inimioara si pentru bebe sanatos!!!
Brotacel cum mai esti???Ce a zis doctorul de valoarea progesteronului???Eu zic ca e ok,in limite.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
brotacel83 spune:
dragelor sunt mai bine, scurgerile sunt mai rare si palide :) iar dr meu a zis ca progesteronul si hcg sunt bune in limite. luni sunt programata la eco si miercuri merg la eco la dr uschi.
e adevarat ca m-am mai linistit si incerc sa raman optimista.
floaredemac felicitari de 1000 de ori pt bebe, pt inimioara si pt semnatura.imi pun si eu semnatura dupa ziua de luni cand o sa stiu exact masuratorile si cat avem.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara
aristica spune:
FElixut nu tre' sa "vad" galeria. Cred ca e ca intr-un cuplu, cand indragostitii nu mai trebuie sa spuna"te iubesc", ci trebuie "sa simta"...asa am sa "simt" si eu galeria virtuala
floricica eram sigura ca vi cu o veste minunata. Noroc
ruxi esti cu putulica...si tu? Doamne-ajuta. Sper sa te gandesti la nume pana termin si eu cu ultima parte a fivului, sa vad ce minune de nume ai gasit.
sara daca ar exista "heterosapiens" pe langa "homosapiens", sa stii ca eu cred ca tot "homosapiens" ar fi mai tari, deci homo de la tine face clexane sigur, pe cand hetero mai scapa. Cam asta e diferenta, dar pentru un bebe sanatos, mai conteaza o injectie in plus pe zi?...am vazut ca nu mai vrea sotul sa faca prunci...du-te la Uscateasca, ca-i campioana in prunci de clexane![]()

Daca se intampla minunea sa am si eu net in urmatoarele saptamani, va tin la curent cu evolutia embrionilor mei, daca nu: luni ar trebui sa ma punctionez, deci pe la jumatatea saptamanii voi avea bebei care vor migra pe langa un endometru primitor.
toata gasca
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA