Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)
Raspunsuri - Pagina 8
Simo27 spune:
Noi suntem relativ bine:eu ,obosita din toate punctele de vedere iar Siluan este f plangacios.Nu stiu a cui este vina :oboseala,schimbarea vremii,dintisorii care nu mai ies,medicamentele multe...Sper la zile si nopti mai bune!
Baietii mari sunt doar dupa mine,seara se cearta care doarme cu mine iar Samuel i-a zis lui David:"mami este mamica mea,tati e taticul tau"
!David ii explica ca prima oara am fost doar mamica lui,apoi a venit el pe lume si sunt si a lui,iar acum si a lui Siluan-asta mic,o tinea pe a lui.Sunt dulci,dulci
.
Azi au venit cei de la Protv si l-au filmat pe Siluan ca vom face un spot sa promovam numerele de teledon de la Romtelecom.
Va 

bubu05 spune:
Hellouuu!
Iaca si eu la serviciu, putin mai libera de data asta!
Simo, ce sa-ti zic, multa putere sa ai in continuare si trebuie ca totul sa fie bine si sa va linistiti, sa va bucurati de minunatii vostri baieti!
Nico, miere mancam toti, nu avem nimic, inclusiv eu mananc, fagure de miere am mai mancat...dar cu polen n-am incercat...
Daciana, despre polen ziceam eu ca se dau 2 lingurite la copilasii mici, merge si una pt. inceput, nu de propolis.
Tuchi, multi pupici si de la mine, sa rezolvati repede cu bona, sa va mutati in liniste si sa te calmezi si tu cu toate!
De uitatul la desene si mie imi place sa ma uit cu ei, pe dvd, dar mai scapa si pe programele astea de la tv, care mie nu-mi plac de nici o culoare 
Ma uit acasa la pozele cu Andru, sa nu le scoti, Ramooo!
Mai bag un ochi daca am timp ![]()
luny spune:
deci: azi am rupt in doua orasul, magazinele Titan si Vitantisul de dimi, si Unirea dupa masa, in cautare de incaltari ptr toamna pt copil
.. atatia nervi, mai rar, n-am gasit nimic, cel putin nu la preturi decente, sau canbd am gasit, fie aveau defect, fie nu era masura lui
maine revenim in Titan si nu mai facem fite, ceva trebuie musai luat ptrr Bulgaria, in caz de vreme ploioasa.. incaltarile faine de la UFO erau in Unirii aproape dublu
in schimb, i-am mai luat (iar) de la Waikiki tricouri si bermude ptr la anul, sunt fan
, si mie niste Skechersi misto la reduceri![]()
vad ca a scos capul zoze
, hai la o barfica mica
raluca
osafiebine!!!
bravo Iulia si Matei de Nicoleta ptr kk la olita
, copii mari!
cata si mie mi-e dor de tine! ia-o usor, pup
alice, m-a terminat fata ta cu oul![]()
si pe noi ne intreaba des 'tze tatzi?'
, ca lui asa ii iese..
simo sanatate si putere voua, tot inainte, pup baietii
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Eee, nu ne mai laudati atata... ca urmatoarea treaba, mai mica, a fost in chilotei, fara jena, dupa care se tanguia ca e ud... si apoi am iesit afara la Billa, i-am pus scutec, era un friiig! Si dupa am incercat sa il culc... credeti ca a anuntat vreun pishu?? Nuuu... si acum pe seara a inceput sa produca kaki no2, langa mine, l-am intrebat daca face, a zis ca nu... a plecat uuusurel spre uscator, s-a ascuns intre rufe si... a produs!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Kya spune:
Astazi am incercat pentru prima data sa iesim afara in chiloti (copilul, nu noi
) Si ne laudam cu succes pe toata linia!
Nici un accident. O singura data mi-a spus ca vrea pipi si da-i si alearga cu ea prin tot magazinul pana la toaleta
. Acolo trage un vant si-mi spune "gata"
. In fine...
Apoi cand am ajuns acasa, s-a dus singura la olita si gata.
Mai noi sta in baie si oscileaza olita-wc, olita-wc ... hmmm ce sa aleg oare?
e asa de caraghioasa.
Felicitari si celorlalti dezpampersati ai zilei! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Simona
Ce scumpi sunt David si Sam
Cred ca ti-au dus dorul bietii de ei, acum e normal sa stea doar cu tine, nu?
La Siluan cred ca s-au adunat toate mititelul si d-aia plange asa!
Capul sus si multa putere iti urez! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
eu il laud pe Muf fara ciu de noapte, azi ar fi a treia
.. daca face pipi, sew trezeste si spune! iesim deja afara fara ciu de mai bine de 2 saptamani, tot asa si la somnul de pranz.. sper sa 'nu se strice' in Bulgaria
Iubirea mea,
natynic spune:
Luny, obiceiul deja obtinut s-ar parea ca nu se strica! Uite dovada si la Zana!
Dar spune-mi, ti-ai dat seama in vreun fel ca-l poti lasa si noaptea? Gaseai pampersul gol? Ca ti-am zis, la Iulia dimineata si dupa somnul de pranz sunt pliiine...deci, face ea mititica acum constiincioasa la olita dar e clar ca se si tine si in somn "profita" si goleste bine tot!![]()
Aa si am pus-o sa-mi arate cu degetelul daca o doare undeva. Si imediat mi-a aratat in gurita. Si cand am studiat, culmea e ca deja una din maselele din spate ii iesise deja complet, Dumnezeu stie de cand!
Posibil, tot cu ocazia vreunei crize de personalitate prelungite, ca asta nu e prima...
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny deci: azi am rupt in doua orasul, magazinele Titan si Vitantisul de dimi, si Unirea dupa masa, in cautare de incaltari ptr toamna pt copil .. atatia nervi, mai rar, n-am gasit nimic, cel putin nu la preturi decente, sau canbd am gasit, fie aveau defect, fie nu era masura lui![]() |
Cred ca o sa te sochez daca iti spun ca eu i-am mai comandat si ii comand in continuare pe net incaltaminte de la Hokide...neprobata, nimic. Stiu ca voua nu v-au plact dar mie da, le-am studiat bine la fiecae targ, a avut incaltari Hokide in fiecare sezon care i-au venit super si de care am fost f multumita, asa ca ii iau cam cu ochii inchisi deja. Si stii ca Iuliei ii trebuie mai speciali, cu talpa dura, talonet si varf mai larg pt toate problemele ei ortopedice cu piciorusele. I-am luat un timp incaltari ortopedice specifice dar efectiv mai rupeau la buzunar, acum chiar nu mi-as mai permite si, cu Hokide, defectele deja au inceput sa treaca. Si sunt ieftine bine...Cum crezi, dar te-ai putea risca sa comanzi macar o pereche, sunt la sub 100 ron, piele...
luny spune:
Naty, sa stii ca Muf a evoluat f rapid cu dezpemparsatul, m-a surprins
.. noaptea avea si el scutecul plin ochi, pana intr-o noapte cand s-a trezit tragand de el, ca vrea pipi la deceu, l-a dus ta-su, a facut si a pus ciuul la loc.. apoi 2-3 nopti, nimic! si ciu plin cu pipi dimineata.. pana cand, de vreo saptamana, efectiv ne luptam cu el sa-i punem scutecul, il lasam sa adoarma si apoi il puneam, tocmai ca era destul de plin dimineata, nu ca acum vreo luna, dar era! asa ca am decis sa incerc fara, cu aleza sub cearsaf, si a mers din prima, l-am anuntat seara la laptic, si se pare ca a inteles
iar la pranz, pur si simplu l-am lasat fara, si nu a facut pe el niciodata! facea ziua la olita si nu i-am mai pus.. chiar asa, ca veni vorba, de cand a inceput procesul, nu a facut DELOC in niciun pat, in somn
.. in fine, poate or fi si accidente la un moment dat, dar nu-i bai..
Despre Hokide.. si eu i-am cumparat o pereche in iarna, si desi nu eram incantata tare mult de ghetele alea, zic sa nu fiu eu pe dos, ca tot le lauda multa lume, iar pretul era ok.. ajung acasa, si numa okiu de artist al husbandului putea sa vada in primele 2 sec ca incaltarile erau turnate/cusute usor stramb
, desi eu le-am intors pe toate partile acolo, nu am vazut nimic ciudat, iar el mi-a aratat clar unde-i buba! abia sesizai, insa cand am incaltat copilul, se vedea clar! asa ca a doua zi i-am dus inapoi si mi-am luat banii... parca am apucat sa-i arat si Arielei atunci.. cert e ca mie nu-mi mai trebuie... acum consider ca raportul calitate/pret la ei nu e intemeiat prea tare.. calitativ sunt in aceeasi categorie ca si astia de la UFO, care au piele inauntru, talonet, talpa moale, sunt si frumusei, fie ca-s pantof, ghetuta sau sandale de vara, si costa sub 40 lei...
Iubirea mea,