Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)
Raspunsuri - Pagina 9
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny ca veni vorba, de cand a inceput procesul, nu a facut DELOC in niciun pat, in somn .. in fine, poate or fi si accidente la un moment dat, dar nu-i bai.. |
voua si gata sunteti baitei mari..naty eu inainte de fiecare somn il puneam pe olita ,la fel si acum ..inainte de somn ,la pranz sau seara il pun pe olita....la inceput ,la pranz s-a intamplat sa faca in pat,l-am lasat ,i-am explicat si pana la urma a inteles..cred ca ar fi bine sa incerci..ii pui ceva sunb fundulet si vezi ce se intampla..noaptea, daca zici ca-s plinute poate nu e momentul,eu am renuntat la pampersul de noapte atunci cand nu mai facea deloc,pe mine m-a uimit Andru d ecat de repede s-a obisnuit,am zis de cateva ori ,nu ma gandeam ,credeam ca o sa am probleme cu el la ce reactie a avut cand i-am luat olita prima oara...dar traiasca cartile cu animale
asta i-au scos mancaricii din fundulet..va
ma duc la nani..maine merg la gradi si cred ca-i posibil sa inceapa gradinita de luni..
Kya spune:
La pranz si Sanziana sta fara scutec, dar noaptea inca nu. Dimineata e inca plin, asa ca nu e timpul deocamdata.
Aoleu, pantofi de toamna pentru ea nici eu nu am... Tre' sa iau magazinele la colindat. O sa arunc un ochi si la Hokide. Dar nu prea imi vine sa iau neprobati, ca nu cred ca o nimeresc.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
'neata!
tare si mare pentru toata lumea!
sunt deja la munca, mi-e somn de mor!
Gradinita incepe pe 13 pentru ca se zugraveste.
ca o inteligenta ce sunt mi-am pus garda atunci, fara sa ma gandesc!
Felicitari dezpemparsatilor!
sa aveti o zi minunata!
si...
LA MULTI ANI, ANUSHKA! SA CRESTI MARE SANATOASA SI VOIOASA!
Sovi, sa-ti traiasca printesa!
luny spune:
hello... si eu la munca, ultima zi![]()
La multi anisor, Anuska scumpa! Sa va traiasca si sa infloreasca, Sovicel!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:

LA MULTI ANI scumpa vecinica mica si frumusica Anushka! Sa-ti dea Doamne-Doamne sanatate si sa-ti bucuri mereu parintii!
-ici si pentru mamica-vecinica
!

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,ANUSKA!!!
SA CRESTI MARE ,SANATOASA SI SA AI O VIATA FRUMOASA SI LINISTITA!!!

Andru nu prea are nimic de toamna,toate i-au ramas scurte,de incaltat nu are decat o pereche de adidasi ..trebuie sa merg sa-i cumpar cam ditoate...mi-am facut deja o lista ,plus cele pentru gradi...vai de buzunarelele mele![]()
tuchisor
pentru 
Nicoleta spune:
Neata!
Si LA MULTI ANI, Anuska! Sa iti dea Domnul toate cele bune! Si tie, si alor tai! Sovi, sa-ti traiasca frumoasa!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Olgutzika spune:

Anushka-ratushka

Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!!!! Sa va traiasca, Sovi, sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
tonic spune:

LA MULTI ANI! SA-MI TRAIASCA NORA, SA CREASCA FRUMOASA, SANATOASA SI NABADAIOASA (dar nu prea tare, ca ma injura cuscrii
).

tonic spune:
Luny si noi am patit-o cu incaltarile la fel. Daca gasesti ceva bun de toamna da mai multe detalii unde in Titan, ca si eu caut si m-as duce direct. Luki nu numai ca are o forma dificila la picior, dar nu agreeaza ideea de incaltaminte deloc, asa ca e o lupta pt el.
Daca vedeti prin parc pe timpul asta copil descult sa stiti ca al meu e, n-am ce-i face, urla de zici ca-l omori. Pana in parc purtam pantofi/adidas(fara sosete ca-l ustura
)si acolo se descalta. Sa ma fereasca Dumnezeu de vreo raceala ca pe mine pica fiindca-l las descult.
In alta ordine de idei Naty, Stela si cine se mai plangea, sa stiti ca si noi tot cu crize, tot de la masele in principal cred. Eu ma descurc fara pb cu el, dr al meu se crizeaza si ma enerveaza de-mi vine
. La comentariile celor din jur am multe de spus, dar nu uitati ca oamenii/lucrurile au exact importanta pe care le-o dam noi.
Din pacate, in Romania asta cu bagatul in seama neintrebat e sport national.
Kya stiu ca tu ai avut ceva pb cu Zana imi poti recomanda si mie un dermatolog bun pt copii?
Sa stiti ca am vazut toate pozele/filmele toti sunteti minunati, dar nu stiu daca ma adun sa nominalizez pe toata lumea si n-as vrea sa uit pe cineva. 

tuturor frumusetilor .
Sanatate tuturor, gravidutelor in special, sa aveti grija de voi.
O zi buna si insorita va doresc.

.. in fine, poate or fi si accidente la un moment dat, dar nu-i bai..