Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello!

Kya, asa si la noi, Rebecca ii joaca pe toti pe degete mai putin pe mine. Este cu totul altfel vizavi de mine, nu stiu cum sa explic, dar ma asculta . Cand ii spun de ce nu pot sa-i dau nu stiu ce obiect vrea ea ma intelege, pe altcineva nu. La fel la haine, numai eu o pot convinge sa puna pe ea ce-i scot eu de imbracat. Si exemplele sunt multe...simt asa un respect din partea ei...nus' cum sa zic!
Lasa ca vine si Victoras numaidecat, abia s-a intors tati! E timp.

Lyvy, ce-a trecut timpul! Mai ai putin si vine baietelul! Si iti doresc o nastere usoara si frumoasa.

Olgutza si o imbratisare, simt ca ai nevoie. O sa se aranjeze toate pana la urma.

Luny, concediu minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello, ce fac fetele???

Clau am vazut-o si eu pe Rebe, ce pofta mi-ati facut cu raciicred ca gasesc si eu de cumparat ca in lunile cu "R" stiu ca se mananca...yamiiiiii....dar cel mai mult mi-au palcut pozele cu Razvi si cu tine pe sezlong.....are o fatzuca si este un bait cuminte si bun

Stela si pozele voastre le-am vazut ...sa va fie de bine plimbareala.....(m-am ofticat cand am vazut ce bine arati)

Ramo am vazut acum decta doua filmulete cu Andru...restul la cealalata pauza ca intr-adevar sunt lungutze...ce vorbaretz de baiat ai!!!!!

Bubule, nu am pus pozele cu noi de la mare.....o sa trebuiasca sa-mi fac timp sa le pun
....am vurt ieri sa ma uit la reteta de gogosari de pe bucataras , pe care am fact-o si anul trecut si a fost bestiala, numai pe asta am sa o fac, dar nu se vedea sectiunea Conserve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Azi a fost prima zi de gradinita . Am pregatit gentuta cu laptic in biberon, suzeta, salam de Sibiu, taiat impecabil la fix 1cm patrat bucatica, pampersi e schimb, Briana ca ajutor si m-am dus chitita sa stau 4 ore la gradi.. Desigur ca m-a dat afara educatoarea si am plecat la serviciu plangand tot drumul, singura alinare era ca a ramas cu Briana. Am sunat la 10 si era ok copilul, invata animalele, iar acum la 12 cand s-a dus tati sa-l ia nu vrea sa plece ca n-a mancat ciorbita . Marea problema e sa vrea sa mearga si maine.
Am vazut o gramada de poze din concedii, m-a marcat pe viata Zanuta pe topogan. Mie mi-ar fi frica sa ma dau si eu, dar sa vad copilul sus, as face infarct. (sa va mai zic ca mie imi e frica sa-l vad si in topoganul de copii ala de 1,5 m sau m-am facut destul de cacao?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bitza , mersic mult, uite cum Razvi s-a facut cu doi fani, Mimo si cu tine. Astept pozicile cu Buburuza la mare, mi-e dor sa-i vad fetisoara angelica.

Mimo, cum esti? E mai bine de-acum?

Am vazut si eu filmulete cu Andru, inca de ieri, dar am uitat sa zic. E asa de dulce si cumintel, o scumpete de baiat ai acolo.

Fug sa mananc ca mor de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pupici mii!! Sunt tot saraca in litere..asa ca,mai multe nu pot zice.

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Nico, am gasit in articolul ala din linkul dat de Bitza, cica 2 lingurite pe zi, dizolvat cel mai bine in suc de fructe sau iaurt si indulcit cu putina miere. Polenul nu este alergic, nu? nu stiu de ce, mi-e teama sa le dau...oare eu as putea lua?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

bubu eu i-am dat miere cu propolis lui Daci fara nici o problema...si nu asa e diluat. intr-o juma de lingurita de miere 10 picaturi de propolis seara dupa mancare, dupa nu are voie sa bea/manance nimic sa isi faca efectul. acum ce sa zic, daca tu esti alergica...poate ar trebui inainte sa le faci niste teste alergologice, sa sti cum sa procedezi, sa nu te trezesti doamne fereste prin spital.

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+23 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

stela, daca intra si bunica in ecuatie se schimba totul....

am vazut cat au fost ai mei pe acilea...cum inepeam sa o cert pe gaza incepea mainca-mea sa nu o mai cert noroc ca taica-miu era de partea mea si ii spunea sa ne lase in pace...offf tare greu. in acest caz nu stiu cum sa procedati...ca sunt mai multe persoane care se ocupa de educatia micutei...prea multe necunoscute

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Mergi la inceput

servici usor Mimo

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olgu..eu m-as gandi la ziua de azi,la Alexandru,la tot ce e frumos in familie,si as lasa gandul la martie...Dumnezeu stie ce va mai fi...
..si,intr-adevar,asa locuri eu nu am mai vazut in Ro,nici macar zona Lacu Rosu&Cheile Bicazului nu m-a impresinat asa tare ca Sf.Ana-de o curatenie teribila..parca nu ma aflam in Romania...erau cosuri din 2 in 2 metri,din lemn,frumos mesterite (pana m-am prins ca alea sunt cosuri,a durat ceva)si cu pungi in ele..La Lacu Rosu si chei am fost in luna de miere....frumos,am zis,dar parca zona Sf. Ana...dream...
Da,so,am mai zis-o,greu fara bunici,greu cu bunici...c'est la vie...am eu multe de zis de soacra (care e o femeie stilata,culta,deosebita,dar 0 la educat copiii-stiti voi cat ma plang de randunoiul meu ce-si lasa farfuria pe masa dupa ce mananca,in sictir;bag de seama ca a pus pe primul plan cariera),dar mi-e frik de Dumnezeu, ca fara ea chiar nu stiu ce ne-am fi facut.
Bitzamultzam,lasa oftica.Astept sa-ti vad frumusetea mica.
Raluca,pup mami tristutza...va fi bine!Ai baiat mare!
Zoze??Zi 2 vorbe despre voi.
Inca nu l-am vazut pe Andru.Ramo

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Pauza, ca-s lesinata deja.

Saru'mana de imbratisari, Clau, Nico, Stela, fetelor !

Raluca, nici nu-mi inchipui ce e in sufletul tau Doamne ajuta sa ii placa si de acum incolo, sa fie vesel si tu linistita! Sunt convinsa ca asa va fi!

Stelutz, pe voi va va salva gradi! Cu program prelungit de preferat . Serios, dincolo de grija de zi cu zi, absolut deloc de neglijat, devine important sa fiti in consens in ceea ce priveste educatia Teodorei, voi si bunica. Si mai gandeste-te daca nu cumva si atata uitat la tv/desene nu are vreo influenta asupra agitatiei Teei. Implic-o in altceva, colorat, puzzle, croit si cusut hainute la papusi, taiat hartie cu foarfeca boanta, carti cu abtibilduri, ce e efectiv de mesterit. Gateste cu ea, jucati-va de-a doctorul, sunt truse haioase rau de doctor, truse de ustensile de bucatarie...sunt activitati fun pentru ei si pe care le poate executa si soacra cu ea, de ce nu? Afara iese cu ea?

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput