Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, ei miere mananca? Si polenul produce alergii. Daca ai alergie, mai asteapta si cu ei, zic eu. Eu nu cred ca ai mei ar bea propolis cu sucuri. Mai bine asa, cu miere, si dat o siringa pe zi.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bu-huuuu-huuu

eii bubulina eu bunatati??? pai ce sa zic de ale tale

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=bd0d1d59887227fa9c62ca&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">"joaca cu mingea repetand culorile"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=bd0d55f37c0e7d2223d6e7&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">"la magazin"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=bc83b80c0edcd04b56c5b2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">"fotbalistu'"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=bd0d88ca20b123a2066aaa&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">"cantaretul"

"poze de la ziua mea"
www.facebook.com/photo.php?pid=378824&id=100000548605012&ref=fbx_album#!/photo.php?pid=378823&id=100000548605012&ref=fbx_album" target="_blank">"tunsulici"
cam multicele si cam lungi ..cine vrea sa ne vada sa se inarmeze cu rabdare si bineinteles timp...

am fost sa-l tund si am optat pt masina de tuns..a stat super cuminte,rapid si fara prea mult stres...are o mocuta ma topesc dupa el..de copil nazbatios...

va si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aveti grija ca e tare

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mi-a plecat fata la mare, dimineata la 6,30 De cand am inceput serviciul n-am dormit mai mult de 5 ore noaptea , cand fu Tache nu fu Tica si tot asa...Stati asa ca-mi suna ceasu'
Eu sunt satula de treaba, am bagat niste peste la cuptor cu legume daca tot m-am trezit si sunt la a treia cafea. Noroc ca traficul din Bucuresti nu-mi permite sa adorm la volan
Am vazut poze frumoase, copii frumosi dar si mamici una si una Stela , Clau, Ramo toate sunteti wow ! Razvanel ramane febletea mea , alea micile brunetelelesunt mortale iar pe Andru vad ca l-ati trimis la serviciu , v-ati "scos"
Oare o sa miros a peste azi la serviciu ??? La asta nu m-am gandit Cred ca o sa ma dea aia afara ,ma trimit cu laptopul in balcon
Cam asta era de zis...ca eu cu Lipscanii si dantuiala sunt cam paralela dar am bilete la Gun's
Ce-o face Simo? Mai stie cineva ceva?
Zozeeeeeeeeeee??????????
Gudinde, lasa butoiul
Am uitat sa felicit zilele trecute bebele lui Remallis pentru ca a invins brida aia Mama ei de brida, s-a pus cu cine nu trebuia
Pupa mama fetele si sa fiti cuminti, sa nu deschideti usa daca nu cunoasteti ,da?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata..ehe,ce cafea tare a dat Duamna Mimo azi!
LA MULTI ANI PUI DE BLANKA!
Lyvy,ma bucur sa aud de voi...eheee,se apropie baietoiul!Sa ai o nastere normala de vis!
Claudia,m-ai facut sa rosesc...vei arata si tu,mami,stai linistita,e timp!Eu abia acum mi-am revenit cu greutatea dupa sarcina...si nu am facut eforturi,asa sunt eu,dar incerc sa mananc sanatos!Ma bucur ca putzoiul e bine!
Naty,super ca mergeti la Slnaic..e frumos tare..mi-a placut si mie si stabilisem sa mai ajungem, dar gata,avem datorii prea mari ca sa mai umblam la overdraft..
Apropo de personalitati ff puternice&frustrari,aseara a mai avut Tea una,pt ca dupa ce vazuse Veronica de 3 ori,in timpul asta eu atipind,a venit tacso si a cerut sa intre si el la calculator sa vada stirile.Si nuuuu,urlete,ca Tea se uita la Ica...si i-am explicat ca s-a uitat destul,ca e randul lui tati sa se uite la stiri,ca ca...nik...sa rastoarne calculatorul si altceva nik...Geo ma enerva vrand sa cedeze in fata ei,eu nu,pt ca altfel nu va intelege niciodata ca lucrurile au si un final,si s-a tavalit,a tras de calculator,a tremurat din toti rarunchii,am ignorat-o intr-un final pt ca ma durea gura si ea nik,si a continuat destul de mult cu urletele pana nu a mai rezistat buni si i-a pus desene la ea in camera la tv..off..aici e o problema,dar macar a mai inteles ceva,ca nu se poate sa se uite la nesfarsit la desene..si bineinteles ca era suparata pe mine in acest timp,constientiza,m-a enervat rau purtarea bunicii,dar putere sa ma cert cu buni nu am mai avut,ramane pe alta data..
Multzam de aprecieri
O zi excelenta va doresc!

P.S.1)De maine cica revine caldura (tomnatica)
2)Ce-o mai face Gecko?

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
..inca o zi la munca, maine adic, si gata, in concediu
lyvy ma bucur ca sunteti bine! ce face Iris, nu ne-o mai arati si noua?
ramo ce de poze misto, mi-a placut de Andru la cumparaturi, si party la gratar de ziua ta

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata de la serviciu ! Nici nu stiu cum sa zic ca este...

Azi se da cu chit gresia de pe hol si din camara, vin aia cu mobila, ala sa puna tocul de la usa pe interior, electricianul sa puna prizele si intrerupatoarele, maine ala cu pervazul de la fereastra...ce bine ca sunt la serviciu, nu ?

Am fost ca tiganul cu cortul, pe la socri, pe la carciumi, cand nu eram la smotru. Dar mai e putin, in weekend poate poci si eu a spune ca am terminat .

Kya, v-ati intors 4, nu ? Ca tot m-am tinut sa te intreb .

Stela, e foarte foarte frumos acolo, toata zona e superba. Faceam concedii cu ai mei cu saptamanile acolo, Tusnad, Sovata, Lacu Rosu. Sa mergeti candva si la Lacu Rosu si pe Cheile Bicazului, e dumnezeiesc! De soacra nu mai zic altceva decat ca isi bate joc de Tea in primul rand si de tot ce va straduiti voi sa faceti cu ea. Sper sa ai putere sa o luminezi vreodata...

Clau, !!!! Frumosi mai sunteti!

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic si cui...ma reapuc de treaba, intr-o atmosfera de crunta deprimare, nu va povestesc cum e aici si cum mi-am gasit colegii. Si cum e posibil sa trebuiasca sa ma intorc din martie, daca vreau sa mai am unde sa ma intorc...e asa o ciudatenie viata mea acum, un amestec de foarte bine si foarte aiurea, cat sa ma tina in priza...

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Neata!

Ne-am trezit la 8.45... ce bine a fost... tati plecase deja la serviciu... Acum tot incerc vremea cu degetul si sper ca doar-doar s-o arata si soarele de azi dimineata, dar fara dinti la vedere... Ieri a fost foarte naspa vremea, sper sa isi revina, fiindca inca am in memorie toamna sa anul trecut, o toamna superba si nu vreau sa ma apuce deprimarea facand comparatia...

Mimo, multumesc de cafea, voi lua si eu repede una! Ce face Teo la mare? E cald in Romanika? Sau nu conteaza asa mult? Cum se invarteste Pamantul in lipsa ta, acasa? Alles gute?

Stela, pe bunica nu o poti educa, eventual ii poti spune povestioare cu talc... poate trage si ea concluzia "castigatoare"! Uf, greu cu bunicii astia! Greu sa-i ai, greu sa nu.i ai...

Olga, bine ai revenit pe ogor, imi pare rau sa citesc vestea cu "martie la serviciu iar", stiu ca iti faceai planuri de pe 2 ani... Eu cred ca tot e timp pana atunci sa iei pulsul postului.

Ramo, ti-am vazut baiatul pe FB, un scumpic! Si tunsulici pe deasupra! Sper sa vad si filmuletele.

Ma intorc la luptatorii mei... Eeeei, si intre timp Matei a facut PRIMUL lui kk la olita!! I-am pus acum 15 minute chilotei de bumbac, a venit sa-mi spuna ca face, in timp ce scriam mesajul, s-a asezat cuminte pe olita si s-a produs "minunea"! L-am laudat, i-am spus ca asa se face, ca uite, e baiat mare de-acum! Ne-am luat la revedere de la produs si el a tras apa! Sper sa anunt si primul pishu pe ziua de azi, tot unde trebuie... :) Am baieti mari, ce mai!

O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata!

Ohooo, Lyvy, Champion from Toplita, long time no see! Ma bucur ca sunteti bine cu totii.

Olgutz ne-am intors tot in 3 luna asta dar, dupa cum mi s-a demonstrat mai tarziu, a fost muuuuult mai bine asa! Se aranjeaza ele toate bine.

Bubu le-am scos, dar o sa-ti trimit pe mess daca vrei.

Ramo l-am vazut pe Andru vorbaret tare! E tare frumusel asa tuns

Mimo - business lady multam pentru cafeu! Cum e? Te-au exilat pe balcon?

Despre crize: si noi le avem din plin! Mi se pare o marlanie crasa sa te opresti pe strada, sa te holbezi la un copil si sa-i mai si spui apoi parintelui ca sufera cu nervii... Ingorati-i, inchideti-va urechile, bagati-i undeva, si mergeti mai departe...
Sanziana le are si ea pe ale ei. Culmea e ca le face mai ales daca e cu mine. Eu sunt cea testata. Pentru ca pe ceilalti ii joaca pe degete cum vrea ea. A invatat sa fie o actrita de prima clasa, si ii reuseste. Si in ultimul timp am descoperit ca eu sunt cam singura pe care o asculta, singura de care se teme (dar nu in sensul de frica propriu-zis... nu stiu cum sa explic). Eu sunt autoritatea pe care o recunoaste si unde-si cauta validarea actiunilor.
Are anumite crize la care nu vrea sa vada pe nimeni, asa ca o las in boii ei si ies din camera. Urla, se da cu capul de pereti, se tranteste pe jos, apoi vine la mine imi spune "gata mami", ma pupa si e totul in ordine. La fel sunt momente in care nu am cum sa-i dau o explicatie logica pentru ca nu ar intelege-o. Atunci rezolvarea este pur si simplu eu sunt adultul si facem asa pentru ca asa spun eu! Si accepta si asta. Alteori trebuie explicat. Nu stiu... nu cred ca exista o solutie universal valabila. Trebuie sa te adaptezi de fiecare data in functie de situatie si de copil.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Lyvy, ce repede a trecut timpul!! Doar 5 saptamani pana la marea intalnire?? Mai mult sau mai putin... Sa fie cum nu ai auzit tu, mai rapid si mai nedureros!

Mergi la inceput