Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

luny, felicitari

lauda noastra: Daci se dezbraca singurica( daca vrea bineinteles, ca are si momente in care se comporta ca un bebelus, dar e de asteptat) de aproape toate elementele de imbracat. mai avem acum de lucru cu a se imbraca singurica

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+22 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ramo, fac bine, merci de intrebare, merg la servici inca si tot merg pana mai pot.Vad eu!

Iris e o mica istericutza, ma regasesc in toate povestile cu fete cu crize de personalitate, si rasuflu usurata ca nu mi se intampla numai mie. Asteptam sa inceapa gradi sa se mai sch=imbe cate ceva, noua ne-a mers bine in perioada cu gradinita.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+35 sapt Alex

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Claudia, si la mine a fost foarte greu de acceptat faptul ca e baiat, eram sigura ca va fi fetita, dar deja la varsta asta de sarcina m-am obisnuit cu ideea, si chiar ma incanta faptul ca e baiat.

+35 sapt Alex

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Acuma tot ce imi doresc e sa am o nastere ok, adica fara complicatii majore, ca durerile trec si se uita.
Am facut eu asa investigatii in jurul meu, la mame cu 2 copii si cu 2 nasteri naturale 100 %, si m-am cam zburlit cand am obtinut un procent de 90 % cazuri ca a 2-a nastere a fost mai grea decat prima, eu stiind din popor ca la a 2-a e mai usor, si nevrand in nici un caz sa fac ceza.
Asa ca tot ce sper e sa ma incadrez in procentul de 10 % , si sa va povestesc despre o nastere frumoasa .

+35 sapt Alex

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Si mai imi doresc sa nu stau iarasi peste 40 sapt ca ma, avand in vedere ca Iris a venit la 41 sapt.Iar in rest SANATATE cat cuprinde !

+35 sapt Alex

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

lyvy, si eu sper sa ne povestesti despre o nastere normala...ca si eu imi doresc tot asa normala, asta daca nu apar complicatii pe drum, ceea ce sper sa nu apara.

acum no dr mi-a zis ca de obicei merge mai repede, si mai usor...dar cred ca totul depinde de corpul mamicii...

nastere usoara!

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+23 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Claudia, merci la fel , Doamna ajuta sa fie totul bine pentru toata lumea.

Ma duc sa culcam printesa!

+35 sapt Alex

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaa!
V-am zis ca eu dispar ca .... in ceata La naiba cu turele asta! de fapt mie imi convine ca lucrez dupa-amiaza, fac papica dimineata, la 11 plec de-acasa si ajung la 9. Mama ii ia locul bonei la 6, imi calca, face curat, le da la copii sa manance Super bine

Liviuta , felicitari pt. Alex mic, abia astept sa-i vad mocutza, mai stii ce semana Iris cu Stef? ce dulci erau Sper ca de data asta nu mai conduci masina pana la 40 de saptamani!

Kya, ai scos filmuletele...n-am apucat sa vad si eu mica sirena...

Bitzo, si mie mi-e dor de voi, eu n-am vazut pozele voastre de la mare...

Azi dimineata am facut inghetata de portocale si un tortulet de cioco , maine am in plan supica cu galusti pt. pitici...iar n-am timp sa stau la taclale cu voi...

Multumesc tuturor pt. cuvintele frumoase

Ariel, e mortal Teo
Si Stef canta: "pa la la lidel, lidel, pa la la lidel" adica follow the lider
Olgu, sunt haiosi foc si ai mei conjuga verbele aiurea de lesinam de ras

Nico, am si eu miere si un borcan plin cu propolis, cum le dam la astia mici? eu v-am zis ca sunt alergica la propolis :( si mi-a fost f. frica sa le dau la baieti...poate ei nu au nimic...dar daca...ce fac? mie mi se umfla cerul gurii si buzele mi se fac cat casa, brr..am patit asa de doua ori pana mi-am dat seama de la ce...cand eram la scoala...
Sa stii ca si aici e frig si toamna...azi a plouat o gramada, cica sunt 14 grade acum...

Ramo, numai bunatati faci As manca si eu o ciorbita de peste

Mergi la inceput

Nico, am gasit in articolul ala din linkul dat de Bitza, cica 2 lingurite pe zi, dizolvat cel mai bine in suc de fructe sau iaurt si indulcit cu putina miere. Polenul nu este alergic, nu? nu stiu de ce, mi-e teama sa le dau...oare eu as putea lua?

Mergi la inceput

Am vazut pozele Claudiei , mama ce misto sunt!! mai ales fetele Rebe e asa bronzata si cu racii aia in mana Foarte frumoase pozele!!

Edit, ca am vazut si pozele Stelutei si Tetza nervozica , imi vine sa-i pap obrajorii aia! ce seamana cu Teutza Lianei, apropo, Lianaaaa

Ei...voresc singura...cititi voi maine

Nici un buhuhu pe-aici? ce paranghelii mai faceam...eehhh...

Mergi la inceput