Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumesc pentru incurajari, am mai trecut prin asta o data... si cu Stefan imi simteam sufletul sfasiat... Uf! Va fi bine pana la urma, si Matei va invata repede germana, ca si fratele lui... si ne va corecta (sper sa aiba si la mine ce corecta in cateva luni) asa cum o face si Stefan cu tati acum... insa... stiti voi...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

dar ce-i asa pustiu pe crengutza??o zi intreaga sa nu scrie nimeni???
un de sunteti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Chiar asa
Nico, bafta cu gradi si cu toate cele! Te vei obisnui probabil cateva ore acolo fara el
Luny vreme buna, concediu placut!
Bitzo ce mai e nou?
Cami ne vedem sper, ca de doua ori am dat gres pana acum Aia cu preotul de ieri m-a dat gata Nu stiam bancul
Helllloooooooooooooooooooooooooooooooooo! Anybody???????????????

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Prezent!
Azi am avut zi de rechizite: ghiozdan nou cu Jonas Brothers, penar cu JB, stilou cu JB, coperti cu JB, sa va mai spun??? M-a zapacit fata asta a mea

Mimo, de data asta sigur ne vedem , avem bilete in golden ring, voi? Hai, ca si al meu imparte tigari si voie buna. Abia astept, azi am ascultat numai GNR in masina, a devenit si Alex fan, deja vrea la concert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ne-am intors si noi de la niste cumparaturi de toamna, am blindat copila cu o gramada de haine frumusele si dulci pentru gradinita.

Trebuie sa mai fac un drum si pentru mine, dar singura, sa nu ma fugareasca nimeni.

Maine vrem sa facem o plimbare pana la Ferma Animalelor SAU la Palatul Mogosoaia/Stirbey.
Ceva amatoare?

Fug la facut pachet pentru "3 sate"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155799 Aici este subiectul, in cazul in care aveti haine de donat

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Kya,multumim de invitatie, dar deja ne-am facut programul pentru ziua de maine....

Mergi la inceput

Salut.

Am fost azi la o gradina zoologica unde mistretii si caprioarele umblau libere!! Ne-am intalnit si noi cu niste mistreti, doar... Vrem sa mai mergem. Sa vedem cand... E la marginea Vienei, sa zic asa...

http://www.wien-vienna.at/blickpunkte.php?ID=1402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

SALUT
am avut o zi plina...schimbari de geamuri,schimbari prin dormitorul nostru,am gatit,am facut fagure ca de mult le-am dus dorul...am etichetat sticluta de apa si rucsacelul pentru schimburi,mai am sa-i cos numele pe prosopel si sa calc..nico sufar alaturi de tine..macar tu ai mai trecut printr-o experienta,eu am niste emotii,ma gandesc daca-i bine ce fac.mai ales ca eu inca stau acasa...ma consolez si incurajez singura ca e bine si ca o sa-i fie de mare ajutor faptul ca merge la gradi..dar nu stiu,sper sa nu dau gres..cert este ca o sa-i duc doooruuuulll pana vine de la gradi..o sa stau ca pe ace..

kya o sa fac si eu un pachetel pentru ca am facut ordine in dulap si am cateva hainute care ma gandisem sa le dau si oricum nu stiam cui..am zis ca postez pe bazar dar n-am avut timp de poze,postat..este un pic mai dificil

acum va si va doresc o noapte linistita...

vroiam si noi sa mergem la munte,ne propusesem pt saptamana ce a trecut dar ne-a incurcat vremea,apoi am zis ca mergem saptamana ce vine si uite ca acu'il ducem pe Andru la gradi..vrem sa plecam vineri si sa stam pana duminica..inca nu ne-am hotarat unde mergem ,dar vrem sa mergem undeva pana la urma..al meu vrea la Busteni,mie imi este indiferent..oriunde numai sa plec de acasa

Mergi la inceput

O, Ramo, de-ai sti! Faptul ca am trecut prin asta ma sperie si mai mult! Stefan s-a adaptat si inca foarte repede mai suspina dimineata uneori... Primele zile au fost insa foarte grele, cele de pana in vacanta de Craciun, dupa care plangea putin la despartire si atat! Insa eu sufeream ca un caine! Cu Matei... sper sa fie bine, dar la el sunt alte circumstante! El nu stie si nu intelege limba! Asa ca... uf! Norocul este totusi ca pot sta cu el cateva zile, la inceput... Si eu stau tot acasa, dar vreau sa incep sa ies, cate putin, sa ma gasesc si pe mine in toata "aglomeratia" asta. Sper sa reusesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

kya o sa fac si eu un pachetel pentru ca am facut ordine in dulap si am cateva hainute care ma gandisem sa le dau si oricum nu stiam cui..am zis ca postez pe bazar dar n-am avut timp de poze,postat..este un pic mai dificil

Asa este, la bazar poate fi un pic ma complicat. Dar aici e vorba doar de pus hainele intr-un colet si trimis la posta. Atat! Si faci un bine imens unor oameni vai de capul lor

Luni ne luam de mana, ca si noi ne reintoarcem la gradi dupa o luna de vacanta

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput