Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (445)
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Spotul de promovare a numerelor Romtelecom,pt Siluan! http://www.youtube.com/watch?v=5qCE_y7UAnU de la noimami de David , Sam si Siluan![]() "Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu" |
Doamne ajuta, Simo!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
Simo si eu sunt sigura ca Dumnezeu va va ajuta!!!!
Luny ...drum bun si vacanta frumoasa!!!merge si mufarinul cu voi???
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui Simo27 Spotul de promovare a numerelor Romtelecom,pt Siluan! http://www.youtube.com/watch?v=5qCE_y7UAnU de la noimami de David , Sam si Siluan![]() "Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu" |
pentru voi ...doamne ajuta!!!
ramo_cata spune:
zoze
si osafiebine

luny

Pompi si concediu placut
am fost la cumparaturi,am luat ghiozdanele
,rucsacel pentru schimburi,hainute,pijamalute ..etcccc..ne-am usurat nitel dar nu-i bai...

LA MULTI ANI,CLABUCEL!!!

si va
acesc apasat pe toate...
Nicoleta spune:
Salutare-bu-hu-hu-iceasca!
Am vazut un film pe HBO (cu scene previzibile, dar na, american, locuri comune...!), nu mai stiu de cand nu am mai vazut un film...
Si sa va spun: am emotii cat casa, luni incepe Stefan clasa a doua... marti Matei gradinita... simt ca se rupe ceva in mine! Dureros! Am inca un cordon ombilical atasat, pana-n suflet il simt! Stefan va fi bine, este marisor deja! Matei... uf, cum o sa rezist?? Mi-e mila, frica... nu stie germana, se va simti... cum oare? Nu va sti nici sa-mi spuna ce va simti!! Gresesc dandu-l la gradi asa de mic?? 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
natynic spune:
LA MULTI ANI CLABUC!

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Clarinda si Sabrina!
Nico, sanatosi sa fie baietii! In rest, se vor descurca de minune, lui Matei cred ca-i va prinde f bine, nu limba e problema-la varsta asta ei o prind miraculos de repede (vezi sa nu ajunga rapid sa-ti vorbeasca germana acasa mai bine
); iar tie cu siguranta iti va prinde f bine. Cordonul ombilical probabil nu se rupe niciodata; dar, e nevoit sa se tot alungeasca...
Poimaine plecam si noi la Slanic, abia astept ca s-ar parea ca va fi vreme buna. Ma enerveaza doar ca nu trece odata burtica Iuliei...cum face un kk normal si-i liberalizez regimul cu ceva "neortodox", cum iar trage o kk-re imensa, moale si puturoasa
. Am continuat cu Protectis, acum ii dau si Enterol de 2 ori pe zi...la analize coprocultura coprocitograma si det antigenelor de rota si adeno au iesit bine (la ultimele era de asteptat, are imunitate). Coproparazitologicul in cat timp iese? M-a uscat la buzunar laptele fara lactoza, ca ea o cutie de-aia o da gata in 2-3 zile...
natynic spune:
In rest ea e bine, vesela si ar hali orice. In greutate insa tot nu ia, doar se lungeste
-am masurat-o (intrigata de cat s-a minunat Roxana ca a crescut): 93,5 cm!
dar tot cam 12 kg...
bitza037 spune:
Neata
ce fac fetele???
dau eu caffeul in dimineata asta

Naty mai da-i o perioada mancare de regim, iar cu laptele stiu ca-i scump dar ori ca dai bani pe lapte, ori ca dai pe medicamente ca revine kkceala, mai bine da-i pe lapte,zic eu
...avea Nico dreptate ca sa iasa carcaiasii mai bine sa faca kk
Ramo, Nico....va simt emotiile, ptiu ce repede a trecut, acusi vine si randul meu...
Nico eu nu pot sa -ti zic daca il dai devreme sau nu la gradi, dar pot sa-ti povestesc cum a reactionat nepotelul meu cand s-a dus la gradi in Canada(iti dai seama ca nu stia o boaba de franceza)statea cumintel in clasa la locul de joaca si se juca, in timp ce ceilalti copii ii desfasurau activitatile obisnuite cu doamna....pe el l-a lasat o perioada de acomodare....si surpriza??dupa cateva zile se tresesc ai lui ca, canta prin casa cantecele in franceza care ii invata doamna pe copii in timp ce el se juca....a prins atat de repede cum nu-ti imaginezi...asa o sa faca si Matei(vorba lui Naty)o sa vorbeasca numai germana prin casa......aaaaaaa si sa nu uit, dupa o perioada ba chiar ii corecta si el si sora lui mai mare pe adulti ca faceau greseli de se prapadeau de ras....
hai ca am uitat de catvea zile sa zic ca am vazut si eu pozele cu superba Amira
...Roxana are copilul asta o piele de-ti vine sa o mananci
.....iar tu nu mai sta ascunsa sa citesti din umbra da???2 cuvinte poti sa scrii

cami33 spune:
Neata! 

simo
, multa putere, iubita si sigur va fi bine!
luny, vacanta frumoasa sa aveti!
naty, la Bubu a functionat de fiecare data fff bine Ercefuril-ul, poate incercati si voi. Vacanta frumoasa si voua
Noi astazi ne vedem cu Cata-Tonic si trupa ei
, abia astept 
mstela spune:
Domnul sa apere puiul mic!

Cuscra,trebuie sa fie bine!Nu-ti pierde speranta!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

, Sam
si Siluan